Şimdi Ara

İçim Taze kaşar 700gr 19.08TL şok market (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
8.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam alkol reklamı yapmak yasak o kaşar da karstan gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Bu hava da tereyağı bozulmaz hocam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Benim memurum işini bilir demek Kars kaşarı yemeye Paris'e gittin

• iyi fiyatmış,
    ama içinde potasyum sorbat olduğu için tercih etmiyorum İçimi.

riski yüksek koruyuculardan değil ama, bence, içinde potasyum sorbat olmayan markalar varken bunu almam.
  • Metro chef markalı kaşar ve eski kaşar güzel tavsiye ederim.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    bende sirf koruyucu yuzunden almiyorum. ama diger kasarlarda olup etikete yazmamis olabilirler koruyucu var diye

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bu ak gıdanın içim değil de president kaşarı başarılı. Tavsiye ederim.
    içerik olarak karşılaştırdınız mı? ne farkı var?

• Kaşar alırken

TOST PEYNİRİ yazan üründen almayın. Yağ oranları yüksek ve de karma peynir çoğu. kaşar peyniri yazmalı. Kaşar denilmesinin ; çünkü bir standart oranı var onu geçemezler diğer ürünlerde katılan ki yapılışları da farklı ne kdr benzer olsalarda. Tost peyniri ucu açık bi tabir ve istediğini yapabilirler.
    Ve tavsiye en iyi peynir, kendinizin yaptığı peynirdir bunu unutmayın. Hilesiz peynir yok şu an , olsa da 60-70 tl den aşağı veremezler kilosunu süt fiyatları maliyetler belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 6 Ocak 2020; 15:5:52 >
  • O eski nefis kaşarları tekrar satmalarını ve pamuk gibi yumuşak kaşarları bir daha piyasada görmek istemiyorsanız, yapmanız gereken tek şey, satın almamak. Her Tüketicinin elinde her üretici dize getirecek bir silah vardır. Önemli olan bunu nasıl kulanılacağını bilmek.
  • İçimi üreten firmayla bimin kaşar olmayan kaşarını süt olmayan sütünü peynir olmayan peynirini ayran olmayan ayranını yoğurt olmayan yoğurdunu üreten aynı firma. İçim almakla bimdeki kaşar olmayan kaşarı almak aynı şey. Kalitesiz ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

O eski nefis kaşarları tekrar satmalarını ve pamuk gibi yumuşak kaşarları bir daha piyasada görmek istemiyorsanız, yapmanız gereken tek şey, satın almamak. Her Tüketicinin elinde her üretici dize getirecek bir silah vardır. Önemli olan bunu nasıl kulanılacağını bilmek.
    Sence öyle bir toplum var mı bu ülkede?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

bende sirf koruyucu yuzunden almiyorum. ama diger kasarlarda olup etikete yazmamis olabilirler koruyucu var diye
    aynen hocam. biliyorum.
    ama şu var;
    bildiğim kadarıyla herhangibir malzeme içindekilerde olup da etikete yazmamak büyük bir suç,

Büyük firmalar o riske girmez sanırım, zaten potasyum sorbat var mı içinde diye kaşarın etiketine bakan çok kişi olsa o riske girmek düşünülebilir ama bakan yok pek.

• imax1 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, teksüt marka tost peyniri aldım, bitiremedim kediye verdim. Tadı olmayan peynir üretmiş adamlar, gözünü kapa, ne yediğini anlamazsın

• Geçenlerde Muratbey'in kaşar peyniri A101,'de indirimdeydi, yarım kilosu 21 liraya inmişti. O vesileyle aldım ve uzun zaman sonra bir paketli kaşar peyniri beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

İçimi üreten firmayla bimin kaşar olmayan kaşarını süt olmayan sütünü peynir olmayan peynirini ayran olmayan ayranını yoğurt olmayan yoğurdunu üreten aynı firma. İçim almakla bimdeki kaşar olmayan kaşarı almak aynı şey. Kalitesiz ürünü.
    Bu kanıya nerden vardınız?varmi testini yaptirtan aile yakini vs gida muhendisi filan??

• quote:

Orijinalden alıntı: imax1

Kaşar alırken

TOST PEYNİRİ yazan üründen almayın. Yağ oranları yüksek ve de karma peynir çoğu. kaşar peyniri yazmalı. Kaşar denilmesinin ; çünkü bir standart oranı var onu geçemezler diğer ürünlerde katılan ki yapılışları da farklı ne kdr benzer olsalarda. Tost peyniri ucu açık bi tabir ve istediğini yapabilirler.
    Ve tavsiye en iyi peynir, kendinizin yaptığı peynirdir bunu unutmayın. Hilesiz peynir yok şu an , olsa da 60-70 tl den aşağı veremezler kilosunu süt fiyatları maliyetler belli
    "Taze Kaşar" yazmalı. Burada da hile yapıyorlar.
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Eritme peyniri denilen şeylerden de uzak durmak lazım. Son kullanma tarihi dolmuş peynirler toplanıyor kimyasallarla koku, tat düzenlenerek tekrar satışa sunuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bu kanıya nerden vardınız?varmi testini yaptirtan aile yakini vs gida muhendisi filan??

Alıntıları Göster
    Hem dışlarında aynı firma yazıyor hemde 2 markayıda denedim. Aynı ürün aynı tatsızlık aynı kıvamsızlık aynı kalitesizlik ve aynı üretici.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Bi arkadasimin ablasiydi sanirim gida muhendisi...kendisi soylemisti bimin sut urunleri nerdeyse piyasadaki en iyisi diye

• Gecenlerde KArstan bir tanıdık bu peynirden getirdi,çok memnun kaldım inanın yerken sütün tadını alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 22 Ocak 2020; 14:30:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.