Şimdi Ara

İçi para dolu cüzdanın geri getirilme ihtimali daha yüksek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benzer bir olay geçen yıl benim de başıma geldi. İşe giderken bindiğim metrodan indiğimde el çantamı metroda oturduğum koltuğun yanında unuttum. Metrodan indim servis aracına bindim yaklaşık 15 dakikalık bir yolculuk sonrası el çantamın olmadığını farkettim. Allahtan telefon cebimdeydi hemen indiğim istasyonun güvenliğinin telefon numarasını internetten birkaç yeri arayarak buldum ve durumu anlattım.Durağa geri Geri dönerken güvenlikçiler aradılar be çantamın bulunduğunu söylediler. Çantamda da kimliğim kredi kartlarım yaklaşık bin lira kadar nakit ve kaybolsaydı ciddi problem yaşayabileceğim özel bir eşyam vardı. Hibçbirine dokunmadan teslim etmişlerdi. Hayatta en şanslı olduğum gündü. Bir yolcu inerken görüp güvenliğe teslim etmiş Allahtan. Direkten döndüm resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman cüzdana para koymak, geri gelme ihtimalini artırıyor mu demeli?
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    herkesi kendin gibi hırsız mı sandın. sen kimsin de tüm ülkeyi genelliyorsun. mesajı da 23 kişi beğenmiş demek ki adamlar kendine hırsız denmesi hoşuna gidiyor bu nasıl bir ahlaki çöküntüdür. anlamadım adamlar kendine hırsız diye hakarek edip kahkaha ifadesi koyan adamı beğeniyorlar. neyse ki ülke donanımhaber'den ibaret değil de insanlara güvenimiz var. kendin hırsızsın ama biz değiliz. daha önce cüzdan bulmasamda 3-4 defa yüklü miktar da para bulup sahibini bilemesekte belediyeye karakola teslim ettim bir kez de bir kimlik bulup sahibine ulaştırdım. hırsız olan sensin ve o mesajını beğenenler.

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Kendini anlatma burada herkes senin gibi değil.
  • La olum ekmek kırıntısı kadar zeka belirtisi gösterin diyecemde birinizin profilinden birinizinde kurduğu cümlelerden ne olduğu belli oluyor ben lafı ortaya koymuşum yaranız var ki gocunmuşsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

La olum ekmek kırıntısı kadar zeka belirtisi gösterin diyecemde birinizin profilinden birinizinde kurduğu cümlelerden ne olduğu belli oluyor ben lafı ortaya koymuşum yaranız var ki gocunmuşsunuz.
    senden zeka fışkırıyor belli. kim ülkesi için insanları için böyle bir şey söyler böyle bir cümleyi yakıştırır. yarası olan sensin daha önce kimlerin nelerini aşırdıysan artık herkesi kendin zannetmişsin. namusun şerefin parayla ilgisi yoktur. kendini iyi tanıyorsun bundan sonra Türkiye adına değil kendi adına konuş. herkesi kendin zannetme. Donanımhaber'de yeter ediyor herkes ülkeye hakaret ediyor hiç bir şey yapmıyor. bu laf Türkiye'ye değilde yunanistana söylenseydi donanımhaber editörleri bu mesajı kaldırırdı.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Yazdığım ilk mesajdan bunu çıkarıyorsan cidden tedavi edilemez,kurtarılamazsın. Git o zaman hapisde hırsızlıktan yatanları Türk onlar benim milletim öyle şey yapmaz de af çıkarttır götür evinde besle. Senin bu mesajın mı diyim saçmalaman mı diyim aynı şu videodaki badem bıyıklının yaptığına benziyor:
    Ata Umutyoutube
    15 Temmuzla bu konteynırın ne alakası var
    https://www.youtube.com/watch?v=7e6ysyb7-vs&feature=youtu.be

Her konuda duyar peşindesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 10 Temmuz 2019; 13:26:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Yazdığım ilk mesajdan bunu çıkarıyorsan cidden tedavi edilemez,kurtarılamazsın. Git o zaman hapisde hırsızlıktan yatanları Türk onlar benim milletim öyle şey yapmaz de af çıkarttır götür evinde besle. Senin bu mesajın mı diyim saçmalaman mı diyim aynı şu videodaki badem bıyıklının yaptığına benziyor:
    https://www.youtube.com/watch?v=7e6ysyb7-vs&feature=youtu.be

Her konuda duyar peşindesiniz.
    yoldaki düşmüş cüzdanı hapisane deki adam mı bulur. a aslında doğru.evet evet yolda düşmüş cüzdanı işne giden Türk vatandaşının bulup sahibine teslim etmesinin imkanı yok. Hapishane deki volta atan hırsızlar, tecavüzcüler, bulup sonra cüzdanını buldukları vatandaşa kumpas kurarlar sende onları kastettin. çok özür dilerim.

saçma videolarını kendine sakla senin insanları nasıl yargıladığın belli zaten. ssana göre hepimiz hırsızız zaten. seviyene daha fazla inemeyeceğim.

• Niye hala slider da bu haber öldü artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.