Şimdi Ara

içeri lütfen görüntüye bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şu arabadaki noktalar monitör çözünürlüğü ile ilgili olabilirmi. ekrandaki kare sayısı ile ilgili olduğunu sanıyorum. gta ya gerçekçi görüntü modu yükleyince çıktı piyasaya

http://c1303.hizliresim.com/17/b/kxup8.png

• çözünürlük ile alakası yok kartın ya artifack vermiş yada yüklü sürücü oyun ile uyumsuz farklı bir sürücü ve farklı oyun ayarlarıyla tekrar dene sorun çözülmüyorsa karttada sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

çözünürlük ile alakası yok kartın ya artifack vermiş yada yüklü sürücü oyun ile uyumsuz farklı bir sürücü ve farklı oyun ayarlarıyla tekrar dene sorun çözülmüyorsa karttada sorun olabilir

usta bu kartla far cry 3 hitman vs vs bitirdim sorun çıkmadı hiç 13.1 kullanıyorum çıktığından beri sorun yaşatmadı o da. ama dediğin olabilir sonuçta 120 fps de tam akıcılık hissini veremeyen bir oyun her haltı beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

beyler şu arabadaki noktalar monitör çözünürlüğü ile ilgili olabilirmi. ekrandaki kare sayısı ile ilgili olduğunu sanıyorum. gta ya gerçekçi görüntü modu yükleyince çıktı piyasaya

sorunun kaynağını yazmışsın zaten, bizim ne yapmamızı istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

beyler şu arabadaki noktalar monitör çözünürlüğü ile ilgili olabilirmi. ekrandaki kare sayısı ile ilgili olduğunu sanıyorum. gta ya gerçekçi görüntü modu yükleyince çıktı piyasaya

şimdi yukarıdaki adamda görüyor aynı mesajı o nasıl cevap vermiş ben sadece kaynağın o şekilde olduğunu zannediyorum doğrusunu bilen varsa fikir öneri akıl bekliyorum hiç yazmayaydın daha iyiydi

• quote:

quote:

quote:

şimdi yukarıdaki adamda görüyor aynı mesajı o nasıl cevap vermiş ben sadece kaynağın o şekilde olduğunu zannediyorum doğrusunu bilen varsa fikir öneri akıl bekliyorum hiç yazmayaydın daha iyiydi

yukarıdaki adamdan bana ne , zaten onunla hiçbir konuda fikirlerimiz uyuşmuyor ikinci mesajını pek anlamadım ama şimdi far cry 3 sorunsuz demişsin, hitman sorunsuz demişsin, gta da ise modu yükleyince sorunun piyasaya çıktığını sölymişsin yani mod olmadan sorun yok demek bu. o zaman neyin peşindesin sen, mod sorunlu işte kaldırıp kontrol et. Allah bilir o noktalarda sadece o arabada oluyordur diğerlerinde sorun yoktur. bende gtaiv'e bir kaç mod denedim, memnun kalmadım en son realistic modla 5gb civarında texture dosyası yükledim. görüntü güzel oldu ama görev yaparken niko evlerin içine girip adamlarla konuştuğu demolarda, evlerin içine texture dosyası eklenmediği için çok parlak oluyor ve adamlar görünmüyor resmen. Ben de kaldırdım. oyunu bitirene kadar böyle devam edeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yukarıdaki adamdan bana ne , zaten onunla hiçbir konuda fikirlerimiz uyuşmuyor ikinci mesajını pek anlamadım ama şimdi far cry 3 sorunsuz demişsin, hitman sorunsuz demişsin, gta da ise modu yükleyince sorunun piyasaya çıktığını sölymişsin yani mod olmadan sorun yok demek bu. o zaman neyin peşindesin sen, mod sorunlu işte kaldırıp kontrol et. Allah bilir o noktalarda sadece o arabada oluyordur diğerlerinde sorun yoktur. bende gtaiv'e bir kaç mod denedim, memnun kalmadım en son realistic modla 5gb civarında texture dosyası yükledim. görüntü güzel oldu ama görev yaparken niko evlerin içine girip adamlarla konuştuğu demolarda, evlerin içine texture dosyası eklenmediği için çok parlak oluyor ve adamlar görünmüyor resmen. Ben de kaldırdım. oyunu bitirene kadar böyle devam edeceğim.

bişeyin peşinde değilim ama şu üsluba devam edersen senin peşine düşeceğim kesin aslında pek belli olmuyor ama arabanın rengi çok parlak olduğu için sanırım birazda kendini belli ediyor. onun dışında nano problemo ama 120 fpsde tam akıcılık hissini alamıyorum esas koyan bu oluyo ne biçim bir oyundur anlamadım gitti. Hitman akar 60 fps şelale gibi. Far cry aynı şekilde bunlarda sync açık tabi sırf gta olduğu için oynuyorum grafiklerde çöp zaten aa yok bişe yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bişeyin peşinde değilim ama şu üsluba devam edersen senin peşine düşeceğim kesin aslında pek belli olmuyor ama arabanın rengi çok parlak olduğu için sanırım birazda kendini belli ediyor. onun dışında nano problemo ama 120 fpsde tam akıcılık hissini alamıyorum esas koyan bu oluyo ne biçim bir oyundur anlamadım gitti. Hitman akar 60 fps şelale gibi. Far cry aynı şekilde bunlarda sync açık tabi sırf gta olduğu için oynuyorum grafiklerde çöp zaten aa yok bişe yok.

gta iv ve 120 fps süpersin neyse zaten üslubumdan rahatsız oluyorsun fazla sinirlendirmeyim seni, ayrıca üslubum rahatsız ettiyse kusura bakma yalnız kızmazsan merak ettim oyunları hangi ayarda oynuyorsun ben gtaiv'te bütün ayarlar sonda sadece görüş mesafesi ile detayı biraz kısık 40-55 arası alıyorum. millet hitmanda gtx680'lerle sürünüyor sen 7850 ile vsync'ye takılıyorsun. belliki düşük ayarlarda oynuyorsun sonra grafiklere çöp diyorsun gerçi kabul gta iv'ün grafikleri de ahım şahım değil ama yine de ben beğendim ve gtx660ti ile oldukça akıcı. gerçi forumda biri nvidia kartların gta'da daha stabil olduğunu yazmıştı belki bu yüzdendir. Yine kartında sorun arama ve kurulu değilse 1.0.7 update kurmayı deneyebilrsin

• quote:

quote:

gta iv ve 120 fps süpersin neyse zaten üslubumdan rahatsız oluyorsun fazla sinirlendirmeyim seni, ayrıca üslubum rahatsız ettiyse kusura bakma yalnız kızmazsan merak ettim oyunları hangi ayarda oynuyorsun ben gtaiv'te bütün ayarlar sonda sadece görüş mesafesi ile detayı biraz kısık 40-55 arası alıyorum. millet hitmanda gtx680'lerle sürünüyor sen 7850 ile vsync'ye takılıyorsun. belliki düşük ayarlarda oynuyorsun sonra grafiklere çöp diyorsun gerçi kabul gta iv'ün grafikleri de ahım şahım değil ama yine de ben beğendim ve gtx660ti ile oldukça akıcı. gerçi forumda biri nvidia kartların gta'da daha stabil olduğunu yazmıştı belki bu yüzdendir. Yine kartında sorun arama ve kurulu değilse 1.0.7 update kurmayı deneyebilrsin

öncelikle kızma olayı felan takılma hiç o işin esprisi şurda muhabbet ediyoruz hitman meselesine gelince herşey full sadece aa orta seviyede vsync açık iken 60 dan aşağı düştüğünü hiç görmedim. (yalan olmasın 59.7-8-9 da seyrediyor) gta da herşey full değil sanırım sadece distance ve altındaki diğer iki seçenek kıstım çünkü oyun esnasında farkedilir bir görsel yapmıyordu. vsync kapattım 150 lere bile çıkıyordu fps. zaten bu oyunda kasan olay view distance. onun dışında herşey ultra. 1.07 yüklü. son olarak enbc miydi neydi o yamayı kurdum arabalar felan daha parlak oldu eyvallah da fps yarı yarıya indi. oyunun görseli çok kötü değil yalnız aa olmaması ve her tarafta kırılmalar olması psikolojiyi bozuyor

genel olarak düşük ayar ile oynamam ayarlar full olur performansın belini kırıp hakettiği şöleni sunmayan ayarları makul seviyede kısarım ben. şaşılacak birşey yok buna 1080 p olsa bu ayarlar ile şu performansın yarısını alacağımı düşünüyorum bu ekran kartı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 11 Mart 2013; 23:21:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.