Şimdi Ara

İçeri buyurun,ayakta kalmayın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Doların düşmesiyle birlikte (inşallah daha da düşer) toplamak istediğim sisteme bir bakayım dedim ve eski yeni karşılaştırmasıyla beraber toplamak istediğim sistemin nasıl olduğuna bakmanızı istiyorum.
    İlk olarak,Vatan mı Sinerji'mi?
    Benim için sinerjide ki fiyatlar daha uygun geldi neredeyse 140 tl kadar fark var,fakat şöyle bir şey var ki netden sipariş etme olasılığım çok düşük illa gidip elden satın almam lazım.Önerileriniz nelerdir? (Ayrıca 2,9'luk sinerji ile 2,8'lik arasında 133 tl kadar bir şey var).
    İkinci olarak,Daha güzel bir sistem olsun diye i3 4160 yerine i5 4460 seçmiştim fakat ne yapayım sizce arasında 80 tl kadar bir fark var sinerji de.
    Üçüncü olarak,Ekran kartı iyi midir?
     İçeri buyurun,ayakta kalmayın... İçeri buyurun,ayakta kalmayın... İçeri buyurun,ayakta kalmayın... İçeri buyurun,ayakta kalmayın...
    Ve son olarak,600 wattlık hazır z3 plus mı yoksa kasa ayrı psu ayrı kasa mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoliconOtaku -- 2 Kasım 2015; 14:51:04 >

• güzel. kasayı 600w alabilirsin. bende alacağım bu sistemi sadece hard disk farklı. vatandan toplucaksan ramler daha ucuz inventusta.
  • elden alçaksan sinerjiyi unut zaten.Vatanında montajı berbat ötesi satış sonrası hizmet insanların midesini bulandırır söyleyeyim.
  • Sonuncu sistem iyi, alabilirsiniz.
  • Montajı kendim ve ya bir arkadaşıma yaptırmayı planlıyorum.
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Kurdugun sistem guzel daha iyisi cikmaz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.