Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.536
Cevap
35
Favori
218.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poyraz karayel esinlenmesini bende farkedip yazmıştım. Zaten ayni senarist yazıyormuş.

En basit örnek Poyraz Karayel se Bahriye herkes baba diyordu bu dizide de öyle. Bahri Semayı kızı gibi görüyordu ve avukatti. Bu dizide de Bensu soral öyle.

Hatta fragmanda sarpa silah veriliyor ve adam vurmasi isteniyor. Tıpatıp aynısı Poyrazda vardı.

Senarist kolaya kaçıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi izledim ilk bölümü cidden güzel dizi, oyuncular ayrı bir efsane haftaya da Rıza Kocaoğlu girdin mi tadından yenmez efsane olacak bence ama cidden çok uzun süresi max 80 dk falan olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cagatay hic yakismamis bence diziye..

• Bugün içerde günü

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

İlk 11'i izleyip, ara ara bakmakla olmuyor bu işler. PK'dan araklama dizi işte. Kaliteli diziden araklıyorlar en azından. Taklitler asıllarını yüceltir.

direk araklama demeyin hocam evet avukat meselesi çok çok benziyor olabilir onun dışında zaten dizi köstebekten esinlenmiş sen araklama diyorsun.
  • PK tayfa burda mıyız

• bir çok yerde poyraz karayel ilen benzerlikleri var. baba diye hitap edilmesi, mafya babasının iri yarı bi adamının olması, avukat kız. bu kadar ben ileri ki bölümlerde kebapçının sarp'dan adam vurmasını isteyeceğini düşünüyorum. benim gibi nüktedan bir kişiliğe eleştiri hiç yakışmadığını biliyorum fakat yapmak zorundayım. hiçbir şey kusursuz değildir. şimdi tenkit ve eleştiri kısmımıza geçebiliriz.

bizim oğlanın polislikten kovulması gerekiyordu ki gerekli motivasyon seyirciye lanse edilsin. fakat müdür, odasında oğlanla konuşurken neden ciddi bir şekilde kovulduğunu beyan etti. orada 2 şahıstan başka kimse yoktu. seyirciye yutturmak için çekilen bu sahne tamamıyla abesle iştigal. babanın hapishane sahnesinde karısıyla kızına sert çıkması ve ardından bir daha ailesinden haber alamayacağı tabiri caiz ise ölüm uykusuna yatması beni gerçekten çok duygulandırdı. (ironi yaptığımı beyan etmek durumundayım.) ailesini korumak için kendini onların gözünde öldürdü.senaryo her bölüm böyle işleyecekse dizi tutabilir.(!) küçük kardeşimizin kaçırılması vakasıda tam bir fiyaskoydu. mahalleden elini kolunu sallayarak tabiri caizse Twisted Nerve çala çala çocuğa yaklaşması beni gerçekten gülme krizine soktu. vidanjörle adam kaçırma kısmına değinmeyeceğim bile. sen adama pusu kuruyorsan bir kere korumasını vurmadan direk container ın içine ateş edemezsin dostum yerler seni.

benim için eleştirinin en önemli kısmı altta yazacağımdır dostlar. oyunculuk ve senaryonun birbirine uyması, iyi ya da kötü olması , ne denli bizi etkilediği vesvesesine değineceğim

Çağatay kardeşim gerçekten yetenekli bir oyuncu olma potansiyelin var fakat o dövüş sahneleri beni kahretti. yüz ifadesini izlerseniz çağatayın yapmacık olduğu çok belli oluyordu. aras dostum da gerçekten iyi bir oyuncu. kendisi ergen dizilerinde oynadığı için pek izleme fırsatım olmadı fakat beğendim kendisini. söylemeden edemeyeceğim , dizideki anne rolündeki hanım teyzemizinde acıların çocuuğu gibi konuşması safsatası gerçekten bir yerden sonra bayıyor. çetin abinin oyunculuğu 10 numara fakat Köstebek ( The Departed ) filmindeki Jack Nicholson la benzer şekilde farklılıkları olmasının gözüme açık ve net bir şekilde çarptığını belirtmek isterim. Filmi izlemeyen dostlarım olduğu için fazla detaya girmeyeceğim fakat filmdeki mafya yani Frank Costello bu dizideki kebapçı celal kadar ciddi değil. aynı zamanda sözüm sana kerem kardeşim (çatay), remake vari bir iş koyuyorsan ortaya aslı ile arasında dağlar kadar fark olmamasını isterim. 2 başrolun kardeş olması, kardeşlerin birbirinden ayrılması, babanın katil olmasının sadece senaryoyu uzatmak için yapılmış gereksiz parçalar silsilesi olduğunu düşünüyorum. departed filmi gibi IMDb (Internet Movie Database)'nin yani dünyaca ünlü objektif ve global bir sitenin 8,5 (en yüksek film 9,2 Shawsank Redemption) verdiği bir başyapıtı bu denli değiştirerek önümüze adeta buzdolabında bekletilen dünden kalma Carpaccio edasıyla sunulması gerçekten beni kahretti.

eleştirimin kalan kısmını dizinin 2. bölümü bittikten sonra tahminimce bu gece 00.10 00.15 gibi siz değerli dostlarımın huzuruna diziyi takip ettiğiniz İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli & Çetin Tekindor adlı konuda paylaşmak istiyorum. yazımı okuduğunuz içim teşekkür eder, mutlu günler dilerim. esen kalın

Sürç-i lisan ettiysem affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IspanakLord -- 26 Eylül 2016; 19:31:12 >

• Tv8 de düğün dernek 2 var, biraz reytingimizi çalabilir

• Cips,kola,çerez her şeyi hazırladım.Yeni bölümü bekliyorum,umarım ilk bölüm gibi reklamsız yayınlanır.
    Yarınki reyting tahminlerim
    1.Kırgın Çiçekler 7 reyting
    2.İçerde 6 reyting
    3.Babam ve Ailesi 3 reyting
    4.Paramparça 3 reyting

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 26 Eylül 2016; 20:14:07 >
  • Başlıyor. ..

• Bugün de içerdeyiz

• youtube da 1. bölüm sansürsüz olarak yayınlandı acaba ShowTV sansür uyguluyor mu ?
  • Bu Mert Sarp'ın kardeşi di mi yanlış anlamadım?

• Bunların babası da ileride Celal'in adamı değilde köstebek çıkar da çocuklarına bir şey olmasın diye ifade vermemiş gibi bir şey çıkarsa şaşırmam.

• celal bu 2sinin kardeş oldugunu biliyor o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 26 Eylül 2016; 21:00:50 >
  • kimin eli kimin cebinde belli değil azizim. şaşkınlıklar ve veryansınlar silsilesi
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Hocam tam cagatayin müdüre bağırarak konuştuğu yerde açtım.Ondan önce ne oldu

• bu kırmızılı kız dizideki bütün kızlardan güzel la
  • show tv sansür uyguluyormuş dostlarım. sansürsüz izlemek için rötar yapıyorum. yarın sabah erkenden izleyip deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.