Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
217.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahmet PoyrazKarayel kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/z7pzwnWZnWc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde izlediğimi tekrar izlediğimde sarmaz. Ama Şuan içerdenin tekrarı var harbi sarıyor. Adamlar efsane bölüm yapmış bee

• Son 30 bölüm o kadar boktandıki bitsin diye dua ediyordum ama son bölüm baya bi güzel olmuş finalinde keşke bitmeseydi dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

https://youtu.be/z7pzwnWZnWc

Fotograf Gündüz çekilmiş. Eylemin gelip Celal Umut u kaçırdı demesi gece oluyor. Yani büyük ihtimalle bu görüntüden sonra umut kaçırılıyor...

• Güzel bir dizi tavsiye ederim. En azından Türkiye klasmanına göre değerlendirirsek üst sıraları alır.
  • Bir sürü birbirinin aynısı zorlama dizilerin içinde bu dizi, kolaylıkla üst sıralarda yer alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Taze taze

Spoiler aldınmı hocam

• 30 bölümdür diziyi gömenler, son bölümde tahmin edilebilen ters köşe olsa da harika dediler ve diziyi hemen efsane yaptılar. Herşeyi geçtim, Ezel ile karşılaştırdılar :(
    Gerçekten durum çok vahim. Bir bölümle diziyi efsane yapmak çok komik. Bölüm boyunca da tahmin ediliyordu zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mert hakkında:

Polis, Mert i arıyordu ,en son sahnede Merti gördüklerine göre onun da tutuklanması gerekiyor. Yani Mert polislerin elinde. Hapis yatması gerekiyor bir kaç yıl. Çünkü biliyorsunuz Celal e çalıştığı için suç işlemiş oldu. En son sahnede Celal ile birlikte Mert i de tutuklamaları gerekir , öyle de olmalı . Muhtemelen 39. bölümde zaman atlaması olacak. Ama Mert hapisten çıkmış olacak zaman atlamasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 14 Haziran 2017; 19:27:54 >
  • Ya gerçeği söylemek gerekirse bu yılın en iyi dizisi İçerde dizisi oldu. Ama Tr. nin en iyi dizisidir diyemeyiz. Sadece bu yılın en iyi dizisi. Ezel e en iyi dizi diyorlar. Doğru olabilir ama bir gün gelecek en iyi dizi başka bir dizi olacak.Ezel dizisinden daha iyi yapılar mutlaka çıkacaktır ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 14 Haziran 2017; 19:13:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

Dünkü bölüme doymadım tekrar izlenir

Açamayanlar için : Opera Vpn açın Youtubeden izleyin.

• Celal'in oğlu var ya dizinin kaderiyle oynadı.

Şimdi o çocuk var ya o Celal'in oğlu. Onun sayesinde Sarp-Mert in planı işledi. Düşünsenize o çocuk evden kaçmayı başaramasaydı Sarp-Mert pert olacaktı. Celal'e bir şey olmayacaktı. Vay be o çocuk dizinin kaderini belirledi. Evden kaçması da tesadüftü yani. Birisi onu görseydi Mert in elinde hiç bir şey kalmayacaktı. Düşünsenize o çocuk evden kaçamadı ve Mert in elinde bir şey yok o zaman ne olacaktı ? Katılanlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 14 Haziran 2017; 19:26:26 >
  • Sıkıldığım zamanlarda tekrar tekrar izliyorum bu sahneyi. Efsaneydi be.

• cetin tekindor un bi karadayidaki rolune bakiyorum birde icerde ki roluna bakiyorum adam mukemmel oyuncu yav her turlu rolu kaldiriyor adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

cetin tekindor un bi karadayidaki rolune bakiyorum birde icerde ki roluna bakiyorum adam mukemmel oyuncu yav her turlu rolu kaldiriyor adam

ben hiç yakıştıramıyorum kötü adam rolunde güzel oynuyorda çetin tekindor iyi rollerde oynaması lazım iyi rollerde seviyorum adamı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.LeonelMeNaldo

Ya gerçeği söylemek gerekirse bu yılın en iyi dizisi İçerde dizisi oldu. Ama Tr. nin en iyi dizisidir diyemeyiz. Sadece bu yılın en iyi dizisi. Ezel e en iyi dizi diyorlar. Doğru olabilir ama bir gün gelecek en iyi dizi başka bir dizi olacak.Ezel dizisinden daha iyi yapılar mutlaka çıkacaktır ortaya.

ezelide her bolumunu kaçırmadan izledim. efsanelerden.biridir benim için ama.içerde başka.eşine.bir daha kolay kolay rastlanacagini tahmin etmiyorum.

• 37 yaşındayım Ezel Behzat Ç. Poyraz Karayel gibi efsane dizileri izledim ve çok net söyleyebilirim ki İçerde bu dizilerin yanına bile yaklaşamaz bunu 37 yaşında biri olarak söylüyorum Çetin Tekindor o kadar yapmacık oynuyor ki abartılı leynn demeler falan çok kötü duruyor Uğur Yücel gibi ustayı da saçma bir şekilde dizinin kalitesizliğine yakışır bir şekilde harcadılar bu arada 37 yaşındayım
  • Bu yılın en iyi dizisi kesinlikle İçerde ama gelmiş geçmiş en iyi dizi demek falan abartı. Hem de çok abartı.

Behzat Ç > Ezel > Kuzey Güney > Poyraz Karayel > İçerde.
  • Dizi kötü sonla bitecek bekli oldu

Twitter da içerde twitter hesabı spoiler verip duruyor

Yok davutun intikamı yok kardeşlerden hangisi olur Vs Vs

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.