Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.536
Cevap
35
Favori
218.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46 biterken bunun yayınlanması ve bu kadar yüksek reyting alması ülkemizin durumunu gösteriyor. Yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

46 biterken bunun yayınlanması ve bu kadar yüksek reyting alması ülkemizin durumunu gösteriyor. Yazık.

Bu dizi 46'dan 10 kat daha iyi çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

46 biterken bunun yayınlanması ve bu kadar yüksek reyting alması ülkemizin durumunu gösteriyor. Yazık.

piyasada "no 309", "seviyor sevmiyor" gibi saçma diziler varken bu diziye bunu söylemek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 21 Eylül 2016; 15:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Çetin Tekindor gibi konuşması harika olan bir insanı keşke şive ile bozmasalardı. Bir de Çağatay tip olarak uygun olsa da sanki Aras rolüne daha cuk oturmuş gibi ciddi söylüyorum Aras Çağataydan daha iyi bir oyuncu.

Kesinlikle oyunculuk olarak kalite farkı var.

• L@STREVENGE L kullanıcısına yanıt
    buda klasik medcezir gibi olucak orjinalden aldığı bölümler efsane olucak sonrası tırt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

quote:

piyasada "no 309", "seviyor sevmiyor" gibi saçma diziler varken bu diziye bunu söylemek...

Onlar için de aynı şeyi söylüyorum zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin müzikleri de genel olarak başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 21 Eylül 2016; 18:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtual Reality

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisi Ezel dir. Gerisi teferruat

Bir Ezel ise iki Kurtlar vadisi 1-97 der giderim. Yerleri değişebilir zevk meselesi..

• Evollah

• Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti . Şimdi kaçırılan kardeş aras bulut gibi gösterildi yanlış bilmiyorsamda çağataydan 2-3 yaş küçük filmde. Ama polislikten aynı anda mezun oldular devrem filan diyordu. Acaba kaçırılan kardeş o değil farklı biri mi

• Kamera açılarını hiç beğenmedim. Farklılık olsun diye yapılmış gereksiz bir şey ve hiç hoş da olmamış bence. Gerisi fena değil.
  • quote:

Çağatay Ulusoy, karakteri için Amerika'da özel olarak silah eğitimi aldı.

ne alakadır allah aşkına ?

aptal saptal işler için bütçeye bak.
    Türkiye'de hiç mi yok ?
  • dizinin konusu aylar öncesinden açılmış ama ilk defa pazartesi t.v'de denk geldim izledim ve bu dizi iş yapar dedim,takıldığım konulara genel olarak değinilmiş zaten, bu sezon iyi diziler var seyretmeye değer.
  • Bende bu diziye gece denk geldim,ve ilk defa yerli diziyi beğendim,özellikle Çetin Tekindor adam resmen döktürmüş mükemmel rol yapmış.Kesinlikle dizinin açık ara en iyi rol yapan oydu.Sonunda ters köşe oldum,köstebek filmini izlemediğim için sonu etkileyici ve şaşırtıcıydı.Konusunu çok beğendim,ilk bölümü güzeldi.Umarım aşk sahneleri ile fazla olmazsa dizi ezel gibi kaliteli dizi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 21 Eylül 2016; 21:59:36 >
  • 1 saatin altındaysa belki bakarım değilse isterse mükemmel olsun 2 saat dizi izleyemiyorum.
  • içerde olduklarını bilmeyeydik iyisi yaaa :) 2. sezon finalinde öğreneceiğimiz bilgiyi ilk bölüm sonunda verdiler :)
  • köstebek filminin aynısı
  • matt damon ve leonardo dicaprionun köstebek filminin dizi versiyonu olmuş. filmi çok sevmiştim diziyi de sevdim. 65 70. dakikalarda sonu tahmin edilmeye başlanmıştı gerçi ama ilerleyen bölümleri merak etmeye başladım

ayrıca dizi neden show tvde anlamıyorum kardeşim koyun stara veya kanal d'ye kanal mı kalmadı show tv nedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

içerde olduklarını bilmeyeydik iyisi yaaa :) 2. sezon finalinde öğreneceiğimiz bilgiyi ilk bölüm sonunda verdiler :)

hocam artık durağan dizilerden sıkıldı bu millet. yabancı dizilerde bölüm sonları bizim dizilerin sezon finalleri kadar sükse yapıyor. ağır ilerleyen türk dizilerinden millete gına geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 21 Eylül 2016; 23:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

matt damon ve leonardo dicaprionun köstebek filminin dizi versiyonu olmuş. filmi çok sevmiştim diziyi de sevdim. 65 70. dakikalarda sonu tahmin edilmeye başlanmıştı gerçi ama ilerleyen bölümleri merak etmeye başladım

ayrıca dizi neden show tvde anlamıyorum kardeşim koyun stara veya kanal d'ye kanal mı kalmadı show tv nedir...

hocam show tv, dizinin tanıtımını güzel yaptı, özen gösterdiler.
    İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemliİçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 21 Eylül 2016; 23:17:26 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.