Şimdi Ara

IC-PROG u xp calıstırabilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
18.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beylre bi türlü calıstıramadım ya. program acılmıyodu ilk basta, sonra "program uyumluluk sihirbazı" nı kullanarak programı actım. şimdi de programı atarken "dogrulama hatasının olustugu adress 0000h!" diyo

napıcam? lütfen yardım edin!!!

• Evet genelde herkezi çileden çıkartan o mesaj "doğrulama hatasının oluştuğu adres 0000h!" 98 de yok böyle şeyler
  • walla 98 de boyle şeyler yok .xp de icprog.sys dosyasını yükleyince problem ortadan kalkıyor gibi görünüyor.ama yeni bi sistem kurdum işlemci anakart falan değiştirdim icprog u bir türlü kullanamadım.çözüm 98 ;iki işletim sistemi kurarsın pic'program yükleyeceğinde 98 geçersin evet biraz hamallık gibi geliyor ama xp de saatlerce yok seri port ayarı idi yok sys dosyası idi yok 0000h hatası idi uğraşmaktansa...
  • esas bi IC-PROG için 98 kurmak hamallik gibi geldi bana

Bende sürekli xp de kullaniyorum.Hemde birçok bilgisayarda kullanmdim.Hiç problem yok.Ama ilk basta IC-PROG un ayarlarini yapman gerekiyor.COM1 - COM2 onlari iyi ayarla.Biraz kurcala oluyor.
  • Birde söylemeyi unuttum eger 16f877 falan kullaniyorsan o tür problemler çikabiliyor.Programlarken 877A olarak seçersen bi ihtimal düzelebiliyor.
  • Ne alakası var 877 yerine A seçersen filan arkadaşım genelde XP işletim sistemi portlarına direkt erişim izni vermiyor bu yüzden IC-PROG gibi yazılımlarda sorun çıkıyor en güzeli arkadaşın dediği iki işletim sistemi kullanmak valla yalan yok bende öyle yapıyorum
  • Valla 877 de oluyo öyle problemler arkadaş 877A olarak seçti ve programlandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışan windows u ıso yapmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun hiçbir teknik açıklaması yok senin arkadaşının ki şansa denk gelmiş
  • ne biçim program ya. sunun xp de düzgün calısanını yapamıyorlarmı.
  • Ayarlarda nt/2000 driver gibi bir seçenek olması gerek. Onu seçersen sorun kalmaz.
  • oley oley sonunda calıstırdım ya. emegi gecen herkese tesekkürler
  • Nasıl çalıştırdın hele yaz bakayım arkadaşım ayarları filan bizde 98 iki sistem kullanmayız artık
  • ya şimdi programı masaüstüne yapıstırdın ya, sonra baslat>programlar>donatılar>program uyumluluk sihirbazı nı calıstır. masaüstündeki IC-Prog u seç, "Microsoft Windows 2000" secenegine tıkla, sonra devam et ve bitir. program kendiliginden acılacaktır. daha sonra ayarlar>secenekler>karısık ı tıkla orda "NT/2000/xp süeücüsü etkin" yazıyo onu sectikten sonra "tamam" de. programı kapayıp tekrar açtıktan sonra sorun kalmayacaktır. ve donanım ayarlarınıda bilgisayarına göre yap. (kartı hangi com a baglıyosan).
  • He he yazdığın kısmın çoğunu biliyoz zaten uyumluluk olayını denemedim birde onu deneyelim bakalım sağol
  • bise degil
  • Beyler aynı sorun bendede var. 0000h diye hata veriyor yüklerken.Bunu sanırım pic i göremedigi zaman yapıyor.Program açılırken de "Hata oluştu(Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.)sürücü başlıyorken!" noktası virgülüne bbu hatayı veriyo 2 defa.Ayrıca port şeçtigimiz yerde sadece port 3 açık diğerleri kapalı dedigim gibi pic i göremio 0000h die hata veriyor tahmin eiyorum ama nasıl düzeltecegimi bilmiyorum.
  • o hatayı coma hiçbirşey takmadan, programla deyince de veriyor
  • Biliyorum.Yukarda port yazmışım zati com3 açık sadece açılırkenki hatayı düzelttim program hatasız açılıyor.Ama programlayamıyorum com1 fln seçilmiyor programda
  • http://www.denizelektronik.com/junior_prg.htm burda kurulum dosyası var onu bi oku işine yarıyacaktır.
  • www.beyondlogic.org > Unique and Innovative Software Solutions > PortTalk

winXP-Home: Çalışıyor
    winXP-Proffessional: Vindovzlar aleminin en inatçı sürümü. İşe yaramıyor. (veya ben bir hata yapmış olabilirim)

(sp1,2,3,5,10 vesaire hiçbişey yüklü değil)

not: Icprog'un iyi olduğunu düşünmüyorum. 70 ırktan 70000 entegre programlayabiliyor anladık ama programlayacağın entegre çeşidine daha iyi odaklanmış bir yazılım kullanırsan daha iyi edersin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.