Şimdi Ara

İbretlik baba-oğul hikayesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece evden sıkıldım ve kız arkadaşımla telefonla konuşacaktım biraz hava alır deniz manzaralı konuşurum diye atladım arabama sahile çekip arabada telefonla sevgilimle konusacaktım.Saat gecenin 1 i bu arada.Genelde Antalya sahil kenarında hayat kadınlari olur.Ben ağzım açık hem onlara bakıyordum hemde güzel bir yere çekip deniz manzaralı kız arkadaşımla konuşurum diye düşünüyordum.Birden arkadan polis arabası geliyordu.Baktı bu 2 tanesi kaçacak yer bulamadı benim arabaya atladılar benide saf buldular.Polis arabasıyla aramda 200 metre mesafe vardı rahat.
    Neyse arabaya atladılar hadi hadi sür şöyle ileri dogru dediler.Ben heyecan yaptım tabi,2 yoklarım fırsat bu fırsat dedim.Sonra tam ilerde kavşağa geldik,birde ne göreyim babamın arabası. Yanımdaki kadında 35 yaşında benim yaş 21 ,birde kadınların hayat kadını oldugu tiplerinden anlaşılıyordu.Sonra tam kavşakda babamla göz göze geldik,o ara bana ışık kırmızı yanıyordu dinlemedim bastım geçtim ışıkta.

Kırmızı'dada geçtim.Babamın beni gördüğünden şüpem yoktu. Sonra kadınlardanda tiksindim arabada.Zaten kadın dedi bizi şu ilerde köşede indiriver dedi. O ara abazalığım tuttu o sinirle 2 bacagını falan elledim :=). Ay dur yapma canım falan filan dedi. Neyse ilerde köşede bunlari indirdim. Eve nasıl gidecektim onu düşünüyodum.Babamda haklı gidip hayat kadınlarıyla mı eğleniyon hayırsız kız mı yok dese adam haklıydı. Neyse 1 saat dışarda dolandım.Sonra eve gittim.Babam salonda beni bekliyodu.

Eve geldim salona geçtim
    -Baba napıyon ?
    -Anne gelirken babamı gördüm bu saatte ne yapıyosa dışarda diye annemi gaza veriyim yırtıyım dedim.
    Babam - Bende seni gördüm merak etme... dedi .Annemede anlatmış durumu heralde
    -O arada mal gibi kaldım .

Herneyse sonunda adam o kadar araba aldı,parayı veriyor gidip 30 -40 yaşında kadınlarla yediğimi düşünmesin diye herşeyi oldugu gibi anlattım.Polisten kaçıyorlardı,bende ağzım açık bakıyodum . arabama atladılar sonra bende aldım ilerde bıraktım dedim.Adamında içi rahatladı olayda orada kapandı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 13 Kasım 2011; 15:30:28 >

• Cool story
  • Evlat sorun değil gençsin tabi yapacaksın. kızmadım rahat ol
  • obaa e noldu sonra?
  • serin hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Dün gece evden sıkıldım ve kız arkadaşımla telefonla konuşacaktım biraz hava alır deniz manzaralı konuşurum diye atladım arabama sahile çekip arabada telefonla sevgilimle konusacaktım.Saat gecenin 1 i bu arada.Genelde Antalya sahil kenarında hayat kadınlari olur.Ben ağzım açık hem onlara bakıyordum hemde güzel bir yere çekip deniz manzaralı kız arkadaşımla konuşurum diye düşünüyordum.Birden arkadan polis arabası geliyordu.Baktı bu 2 tanesi kaçacak yer bulamadı benim arabaya atladılar benide saf buldular.Polis arabasıyla aramda 200 metre mesafe vardı rahat.
    Neyse arabaya atladılar hadi hadi sür şöyle ileri dogru dediler.Ben heyecan yaptım tabi,2 yoklarım fırsat bu fırsat dedim.Sonra tam ilerde kavşağa geldik,birde ne göreyim babamın arabası. Yanımdaki kadında 35 yaşında benim yaş 21 ,birde kadınların hayat kadını oldugu tiplerinden anlaşılıyordu.Sonra tam kavşakda babamla göz göze geldik,o ara bana ışık kırmızı yanıyordu dinlemedim bastım geçtim ışıkta.

eeee sınra nolduuuu

• bundan 1 kitap+2 dizi+7 film çıkarırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırmızı'dada geçtim.Babamın beni gördüğünden şüpem yoktu. Sonra kadınlardanda tiksindim arabada.Zaten kadın dedi bizi şu ilerde köşede indiriver dedi. O ara abazalığım tuttu o sinirle 2 bacagını falan elledim :=). Ay dur yapma canım falan filan dedi. Neyse ilerde köşede bunlari indirdim. Eve nasıl gidecektim onu düşünüyodum.Babamda haklı gidip hayat kadınlarıyla mı eğleniyon hayırsız kız mı yok dese adam haklıydı. Neyse 1 saat dışarda dolandım.Sonra eve gittim.Babam salonda beni bekliyodu.
  • kardeşim sen bunu kitab olarak yayınla rekor kırar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCoolx5

kardeşim sen bunu kitab olarak yayınla rekor kırar

devamı geldi hepsi başlıkta.
  • CoolLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Dün gece evden sıkıldım ve kız arkadaşımla telefonla konuşacaktım biraz hava alır deniz manzaralı konuşurum diye atladım arabama sahile çekip arabada telefonla sevgilimle konusacaktım.Saat gecenin 1 i bu arada.Genelde Antalya sahil kenarında hayat kadınlari olur.Ben ağzım açık hem onlara bakıyordum hemde güzel bir yere çekip deniz manzaralı kız arkadaşımla konuşurum diye düşünüyordum.Birden arkadan polis arabası geliyordu.Baktı bu 2 tanesi kaçacak yer bulamadı benim arabaya atladılar benide saf buldular.Polis arabasıyla aramda 200 metre mesafe vardı rahat.

Kırmızı'dada geçtim.Babamın beni gördüğünden şüpem yoktu. Sonra kadınlardanda tiksindim arabada.Zaten kadın dedi bizi şu ilerde köşede indiriver dedi. O ara abazalığım tuttu o sinirle 2 bacagını falan elledim :=).Ay dur yapma canım falan filan dedi. Neyse ilerde köşede bunlari indirdim. Eve nasıl gidecektim onu düşünüyodum.Babamda haklı gidip hayat kadınlarıyla mı eğleniyon hayırsız kız mı yok dese adam haklıydı. Neyse 1 saat dışarda dolandım.Sonra eve gittim.Babam salonda beni bekliyodu.

Eve geldim salona geçtim
    -Baba napıyon ?
    -Anne gelirken babamı gördüm bu saatte ne yapıyosa dışarda diye annemi gaza veriyim yırtıyım dedim.
    Babam - Bende seni gördüm merak etme... dedi .Annemede anlatmış durumu heralde
    -O arada mal gibi kaldım .

Herneyse sonunda adam o kadar araba aldı,parayı veriyor gidip 30 -40 yaşında kadınlarla yediğimi düşünmesin diye herşeyi oldugu gibi anlattım.Polisten kaçıyorlardı,bende ağzım açık bakıyodum . arabama atladılar sonra bende aldım ilerde bıraktım dedim.Adamında içi rahatladı olayda orada kapandı :)

burada bıraktım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.