Şimdi Ara

İbret alın pc başında çürümeyin. ZYZZ simply sheredded (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
20
Favori
8.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Zyzz kızları mı götürüyodur ..

Adam öldü steroid+uyuşuturucudan. 22 sinde kalpten gitti. Hiçte bir özelliği olmayan bir vücut geliştiriciydi. Şu an kat kat üstün 10larca fitness model var. Açık bakın Lazar Angelov'a

biliyorum oldugunu ama bu konuya mesaj yazanların toplamından daha fazla kızla birlikte olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

quote:

Guzelde o kadar kası pek istemem coni gibi olayim yeter.

yalnız oda yaklaşık 10yıldır bir gün bile ara vermeden çalısıyormuş kolay dğeil yani

Zannetmiyorum bu adam 3-4 senede bu halde gelmis coni 10 senedir nasil bu halde olsun

sins in forumdaki kendi yazısı bu

-3000 cals a day, 300g carbs, 200g protein, 50g fat
    -workout every other day, hasn't taken more than a month off in 10 years
    -yoga every morning
    -no steroids, creatine, NO2 ever (so he claims), just whey/soy protein and fat burne

O zaman coninin vucut cop. O oglan 3-4 senede o hale geldiyse coninin ucmasi lazimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İbret alın pc başında çürümeyin. ZYZZ simply sheredded
  • quote:

quote:

Adam öldü steroid+uyuşuturucudan. 22 sinde kalpten gitti. Hiçte bir özelliği olmayan bir vücut geliştiriciydi. Şu an kat kat üstün 10larca fitness model var. Açık bakın Lazar Angelov'a

biliyorum oldugunu ama bu konuya mesaj yazanların toplamından daha fazla kızla birlikte olmuştur

Evet ama bu onu başarılı yapmaz. Hatta efsane hiç yapmaz. Hangi birimiz 22 yaşında ölceksek öyle bir hayatımız olsun isteriz?

Kafası değişik bi adammış benim gördüğüm kadarıyla. Dansları ve müziğiyle isim yapmış ve ölünce tabiki tanılılırlığı kat kat artmış. Ama sporcu olarak hiç bir özelliği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

İbret alın pc başında çürümeyin. ZYZZ simply sheredded

mirin brah
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Bu kadar kas harbi bozuyor insanı. Yaparsın, vücudunu şekle şemale sokarsın; karın kasları belirginleştirirsin; hoş olur. Ama bi' sınırdan sonrası çirkin oluyor. Ama çalışmış adam, yapmış. Bence hoş değil. Kızlar nasıl bakar; bilemem. O kadar hoş da bakmazlar bence.

mirin ?

1:55 kapaktır. Ötesi Yok

1:55 Location : Turkey

• yav ben chatrouleti nezaman açsam büyük küçük farketmez karşımda sallıyor kobraları hepsi zaten birdahada girmedim
  • zyzz tam troll ya

• zyzz tam bi kürt tanrısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Aralık 2013; 19:31:49 >
  • quote:

quote:

Guzelde o kadar kası pek istemem coni gibi olayim yeter.

yalnız oda yaklaşık 10yıldır bir gün bile ara vermeden çalısıyormuş kolay dğeil yani

Fazla abarttın. Onun vücut maksimum 3-4 senelik bir vücut.

• quote:

quote:

Hayati kiz uzerinden mi degerlendiriyorsun?

• Konuyu acanda bilip bilmeden yazmis. Adam zaten fazla meshur degil. Hem Sanki adamin butun taninma sebebi kaslari. Tabiki kasinda katkisi var ama adam ortamlardan dolayi taniniyor. Olumude zaten asiri doz uyusturucu yuzunden oldu. Adam tabi spor yapiyor ama uyusturucu alkol sigara kullanarak ne kadar sporcu olunur bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Peacemaker

quote:

quote:

Hayati kiz uzerinden mi degerlendiriyorsun?

kız araba para

@du riechst so gut

adam bodybuilding.com da ünlü oldu misc bolumunde takılıyordu.spora baslamadan once saatlerce wow oynayan bir çocuk haklısın daha oncedende tanınıyordu

ZYZZim bir yaşam tarzıdır
  • quote:

Konuya son mesajım. amacım sadece bilgisayar başında asosyallikten ölüp salona gitmeye çekinen korkanlara biraz olsun birşeyler gostermekti biliyorum bu forumda boyle çok kişi var. o über adamların bile sıfırdan basladıgını gostermek istedim.

Gerisine kendiniz karar verir hangisi olmak istiyorsanız onu olun. Selametle

İbret alın pc başında çürümeyin. ZYZZ simply sheredded

bu adam spor hocası,kiloluların durumunu anlamak için bilerek kilo aldı.Hatta jay leno ya çıkmıştı galiba."Kıç"dan sallama resimleri bilip bilmeden atmayın.
  • Rest İn Protein ZYZZ

Spor salonunda başlamamdaki en büyük etken bu adamdır.
  • Bu arada spor yapıp,vücud çalışmak için para lazım para.O kadar spor salonuna gittikten sonra ders çalışabilecek var mı?Eve gelince direk yatağa atarsın kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Japonya'daki arkadaşım Hana'yı aradım az önce, ailesiyle bu adamı konuşuyorlarmış.

Sabah sabah

akşam akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bumu yukselmek. Bende isadami falan oldu sandim

yapma etme bu kadar kıskanclık olmaz.bi defilede bu adam milyon saat kafa patlatmadan bir ton para kaldırıyordur.

/>

Adam igrenc bi vucuda sahip daha demin kizlara gosterdim iyy dediler ciddiyim.Ikinci olarak defileye o vucutla degil soyle vucutla cikilir.
     İbret alın pc başında çürümeyin. ZYZZ simply sheredded İbret alın pc başında çürümeyin. ZYZZ simply sheredded İbret alın pc başında çürümeyin. ZYZZ simply sheredded

• ibret alınacak o kadar kişi varken zyzz gibi adamı örnek almak sacmalık
    steroid manyagı bir ektomorf kendisi

disiplinli diyet ve spor ile sizde onun gibi olabilirsiniz
    biraz sabır sadece
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.