Şimdi Ara

İbrahim Yattara Milli Takımda Oynamalımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede sevdiğim en iyi futbolcuydu ve geri dönmesi beni çok mutlu etti ve türk milli takımı forma giyme şansıda var yaşı olmuş diceksiniz emre hamit kaç yaşında acaba..
    videolarla oyuncu beğenenler oluyor not videoyu izleyemiyorum kotalı diye fakat ronaldinho kıvamında çalım atan oyuncu şu videoyu koyayım genede mutlaka iyi bir videodr diye düşünüyorum

Türkiye liginin gelmiş geçmiş en iyi çalım atan oyuncusudur.. oynamasını çok isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Gine Milli takımında forma giydiği için A Milli takımımızda forma giyemez diye biliyorum..
  • Yattaranın( 32 yasındaki) bir futbolcunun milli takıma alınması ki gençleşmeden bahsediyoruz tek kelimeyle facia olur
  • Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi akrobat ve çalım ustası oyuncusu Q7'dir, ister kabul et ister küfür et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi akrobat ve çalım ustası oyuncusu Q7'dir, ister kabul et ister küfür et..

Saçmalamışsın resmen..Q7nin çalım repertuvarı asla Yattara kadar olamaz...Yattara ile boy ölçüşebilecek Türkiyede top oynamış tek isim Okochadır.Aç youtube'u bi Q7 ile ilgili videolara bak

birde Yattara vs Ronaldinho videolarına bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi akrobat ve çalım ustası oyuncusu Q7'dir, ister kabul et ister küfür et..

Saçmalamışsın resmen..Q7nin çalım repertuvarı asla Yattara kadar olamaz...Yattara ile boy ölçüşebilecek Türkiyede top oynamış tek isim Okochadır.Aç youtube'u bi Q7 ile ilgili videolara bak

• Yanlış biliyorsun , yattara gine a milli takımında oynadığı için milli takımımızda oynayamaz. Sadece Türk olması yetmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Başka yerde söyleme dışlarlar
  • quote:

quote:

/>

@özcan35 seni de önceden bloklamışım.Alıntı yapmazsan sevinirim

• quote:

kabul da etmiyorum küfür de etmiyorum

sade gülüyorum

yahu göz var nizam var en basiti şu en baştaki videoyu izleyeceksin...

yattara bu lige gelmiş en çevik en özel yetenekli adamıdır..ister kabul et ister küfret..en azından yattaranın tüm maçlarını izlemiş biri olarka konuşuyorum ben

• Yav he tamam he en birinci sizin adamınız.Gözünüzü seveyim alıntı yapmayın artık.
  • quote:

quote:

Bu yorumundan sonra aklıma bir facebook trabzonspor sayfasındaki Neymar = Yattara benzetmesi geldi

http://www.facebook.com/permalink.php?id=105303189530634&story_fbid=351610971571131

• Yattara son yıllarda bu ligin gördüğü çalım yeteneği en yüksek oyuncudur.İnanılmaz bi kıvraklığı vardı ve bileği vardı.Sadece şu soruyu cevaplayın , bi oyuncuyu Quaresma mı daha çok yerlerde süründürebilir , Hagi mi , başkası mı ya da Yattara mı ? Tabi ki Yattara.

Tabi ben sadece çalım yeteneğinden bahsediyorum burda.Yoksa tabiki Hagi ve Q7 daha büyük oyunculardır.Yattara sadece iyi çalım atar , ama kondisyonu iyi değil ve ikinci yarılarda hep şişerdi, koşmazdı , defansa zerre yardım etmezdi.Bu saatten sonra milli takımda bi işe yaramaz.Bu adamın sadece kıvraklık ve çalım yeteneğine hayrandım.Şut ve pas tekniği de vardı ama o oyundayken defansınız her zaman aksar ve kondisyonu bi yerden sonra hep düşer , o yüzden büyük futbolcu olamadı.
  • Türkiye ligine gelmiş, çalım literatürü en geniş oyuncu Q7 dir gözümde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Gine'de oynuyor muyum?
  • Bi Alex değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.