Bildirim
IBM RAM I YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biostan ayar yapman gerekmez biraz daha açarsan konuyu daha fazla yardım gelebilir aldığın ramin adı ne frekansı ve bilgisayarın en fazla kaç mhz i destekliyor bunları bilmen gerekir. -
kasanın içinde 8 cipli 64 mb ram var 100mhz işlemci p3 500 taktığım ram denemek amacıyla 16 mb 100mhz ram taktım ama olmadı.128 ram alıcam ama kafamda ya olmazsa diye bir soru işareti var... -
8 chipli 100 - 133 mhz alırsan sorun olacağını zannetmem. 133 alsan bile 100 olarak çalışıyor. Ama yinede en kötü 128'i 64mb görme sorunu olabilir.. elindek 16 mb ram sağlam olduğundan eminmisin?
quote:
Orjinalden alıntı: fredoom
kasanın içinde 8 cipli 64 mb ram var 100mhz işlemci p3 500 taktığım ram denemek amacıyla 16 mb 100mhz ram taktım ama olmadı.128 ram alıcam ama kafamda ya olmazsa diye bir soru işareti var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink -- 27 Aralık 2005 23:24:00 > -
eminim ama heralde 8 chipli degil.. -
quote:
Orjinalden alıntı: fredoom
eminim ama heralde 8 chipli degil..
Büyük ihtimalle 16 chip olduğundan tanımıyordur. Alacağın ram % 95 çalışacaktır ama riske girmek istemiyorsan ve yapma imkanın varsa (araba vs.) koltuğunun altına kasayı al ve ram alacağın yerde dene başka seçenek yok.. -
En iyisi yukarıda ki arkadaşın dediğini yapman.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- alt gr tuşu çalışmıyor
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- mouse çift tıklama sorunu
- asus laptop açılmıyor
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- bios nasıl açılır
- bilgisayar hızlandırma
- bağlantı sıfırlandı hatası
- root nasıl kaldırılır
- ssd hız testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X