Şimdi Ara

IBM RAM I YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş lar bende bir IBM makina var buna ram eklemek istiyorum ama bir türlü makina ramı tanımıyor bunu bios ayarlarından ayarlamak gerekiyormuş ama ben bunu yapamadım.Hocalar bir yardım lütfen
    saygılar

• Biostan ayar yapman gerekmez biraz daha açarsan konuyu daha fazla yardım gelebilir aldığın ramin adı ne frekansı ve bilgisayarın en fazla kaç mhz i destekliyor bunları bilmen gerekir.
  • kasanın içinde 8 cipli 64 mb ram var 100mhz işlemci p3 500 taktığım ram denemek amacıyla 16 mb 100mhz ram taktım ama olmadı.128 ram alıcam ama kafamda ya olmazsa diye bir soru işareti var...
  • 8 chipli 100 - 133 mhz alırsan sorun olacağını zannetmem. 133 alsan bile 100 olarak çalışıyor. Ama yinede en kötü 128'i 64mb görme sorunu olabilir.. elindek 16 mb ram sağlam olduğundan eminmisin?

quote:

Orjinalden alıntı: fredoom

kasanın içinde 8 cipli 64 mb ram var 100mhz işlemci p3 500 taktığım ram denemek amacıyla 16 mb 100mhz ram taktım ama olmadı.128 ram alıcam ama kafamda ya olmazsa diye bir soru işareti var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink -- 27 Aralık 2005 23:24:00 >
  • eminim ama heralde 8 chipli degil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredoom

eminim ama heralde 8 chipli degil..

Büyük ihtimalle 16 chip olduğundan tanımıyordur. Alacağın ram % 95 çalışacaktır ama riske girmek istemiyorsan ve yapma imkanın varsa (araba vs.) koltuğunun altına kasayı al ve ram alacağın yerde dene başka seçenek yok..
  • En iyisi yukarıda ki arkadaşın dediğini yapman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.