Bildirim
IBM de staj için yapılan sınav?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu konu hakkında link verebilir misin -
üniversite öğrencisisin galiba. benim yakın bir arkadaşım yapmıştı. sanırım sorular mantık sorusu tarzındaydı. ama emin değilim. arkadaş da şimdi askerde :) -
Staj başvuruları 5 Mayıs ta başlamıştı ve önceki gibi değilde internet sayfaları üzerinden staj başvurusu aldılar. Şuan bitmiş. Uygun görülen adaylar ise dediğim gibi sınava çağrılacak. Benim maile sınav davetiyesi geldi ama nasıl sorularla karşılaşacağım hakkında bilgim yok... Sadece ingilizce olacağını biliyorum ama benim ingilizce yeterli olacak mı bilemeyeceğim... -
en güzeli bekle ve gör taktiği kardeş.. fazla merak etme , çok meraklandığın şey olmaz derler sal akışına -
Yapacak birşey yok göreceğiz tabiki fakat hazır böyle seçilip sınava çağrılmışken fırsatı kaçırmak da istemiyorum. Sınav hakkında şimdiden biraz bilgim olursa en azından kendimi ona göre ayarlarım, hazır olurum... -
Yetenek sınavı falan diyorlar ama nasıl bir yetenek sınavı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X