Şimdi Ara

İbiza 1.4 tsi fr neden yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ibizam var ama 85 hp olduğundan çok atak değil, arabayı severek kullanıyorum ama performansı yetersiz olduğundan ibiza fr düşünüyordum son 1 yıldır 1.4 tsi manuel 150 hp için para biriktirdim ama şimdi o motoru sitesinde göremedim. Kaldırdılarmı o motoru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkingx42 -- 1 Ocak 2015; 16:09:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet artık yok . Zaten 1.4 Tsi da bitti 1.8 Tsi olucak İbiza Cupra için falan .

Ancak ikinci el de bulunuyor sanırım FR lar ancak bayilere arayıp sorarsanız daha iyi bilgi verirler.
  • Aslında 1.4 160-180 likler yağ yakıyor acaba neden kalktı ki ? İkinci el temiz bulabilirmiyim ? Tavsiyeniz varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkingx42

Aslında 1.4 160-180 likler yağ yakıyor acaba neden kalktı ki ? İkinci el temiz bulabilirmiyim ? Tavsiyeniz varmı

FR mı temiz arıyorsunuz ? Cupra mı tam anlamadım da 2011 1.4 180 Cth kodu olmayanlar yag yakıyor 2012 ve sonrasındaki 180 likler icin Cth kodlu olanlarda yani yag yakma oldukça azaldı diyorlardı . Kaldırılma nedeni yag yakması vs vs 1.8 192-196 hp mı ne olacak yeni Polo Gti lar falan

FR 2. El de bulunur ama temiz bulunur mu bilmiyorum hic piyasayı . Ben de Cupra var bazen diyorum 1.2 105 bile yetermiş bana

Acayip seri bir arac bizim gibi vergilerin yuksek oldugu ülkelerde 1.4 180 formula aracı gibi geliyor tabi .

Seat foruma da üye olmanızı tavsiye ederim cunku bu forumda zaten Seat kullanıcıları az bir de Ibiza Fr cok zor bulunur ama Seat bölümüne bir konu acın bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 1 Ocak 2015; 19:31:30 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sizi bulduğum iyi oldu.
    Fr diyordum ama cuprada bakıyorum. 2014 cupra yağ yakıyormu, şehir içinde nasıl , tüketimi ne aralarda , basmazsanız kaç ltlerde ? , 1.2 tsi fr ı önerirmisiniz? Almışken cupramı alırsınız yoksa 1.2 frmı ? (Sıfır şartı ile). Aşağı yukarı 1.2 frı cupra doluluğuna getirsek zaten cupra fiyatı oluyor siz olsanız ne yapardınız ?
    K.bakmayın çok soru oldu ama bende telaşlıyım aracım satılmak üzere ve birdahaki arabam kesin ibiza olucak.

• quote:

Sizi bulduğum iyi oldu.
    Fr diyordum ama cuprada bakıyorum. 2014 cupra yağ yakıyormu, şehir içinde nasıl , tüketimi ne aralarda , basmazsanız kaç ltlerde ? , 1.2 tsi fr ı önerirmisiniz? Almışken cupramı alırsınız yoksa 1.2 frmı ? (Sıfır şartı ile). Aşağı yukarı 1.2 frı cupra doluluğuna getirsek zaten cupra fiyatı oluyor siz olsanız ne yapardınız ?
    K.bakmayın çok soru oldu ama bende telaşlıyım aracım satılmak üzere ve birdahaki arabam kesin ibiza olucak.

Aynen ben de bugun Seat arac oluşturucuya girdim 3-4 parça ekledim fiyat 56 bine cikti Yav zaten 59500 e Cupra var .

Valla donanımsiz FR alacaksanız 0 oneririm ancak sunroof eklerim Jant eklerim bir de led eklerim derseniz hic uğraşmayın Cupra alın hem basmadığınız zaman normal 1.2 den en fazla 2 litre fazla yakar . Benim sehir ici gördüğüm 7.5-8.5 civarı ancak cok kopru trafiği de degil cok akan trafikte degil .

Tsı motoru soyle tanımlayabilriim . Sizin ayağınıza bagli ne kadar basarsanız gercekten onu yakıyor . Mesela benim genelde güzergahım trafiksiz okula gidip gelirken sakın kullanım da ortalamam 6 litre .

Cupra aldık diye her zaman basacak degiliz tabiki ama mesela basarak geldiğim zaman 7.5 da oluyor 9 da .

Ben de yag yakma sorunu yok tanıdığım 2 cuprasi olan var onlarda da boyle bir sorun yok.

Kendi aracım diye demiyorum ama oneririm Cupra ruhu kesinlikle var araba da .58 civarına bir araba alıyorsun basmadığın zaman az yakıyor basınca da sol şeridin kralı oluyorsun

Dedigim gibi donanım ekleyince 55-56 civarı oluyor 3 bin daha koyun Cupra alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 1 Ocak 2015; 19:50:10 >

Birde hiç tek kapı ibizaya binmedim yaşadığım şehirdeki seat bayisinde tek kapı ibiza yok. Yani cupra test aracıda yok. Yani hiç binmediğim resimlerde gördüğüm araba için parayı verip 2-3 ay sonra binmek beni düşümdürüyor. Birde bu cupra bir yıl içinde 10 bin tl arttı neden sizce ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    polo 1.4 tdi mı 1.6 tdi mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birde hiç tek kapı ibizaya binmedim yaşadığım şehirdeki seat bayisinde tek kapı ibiza yok. Yani cupra test aracıda yok. Yani hiç binmediğim resimlerde gördüğüm araba için parayı verip 2-3 ay sonra binmek beni düşümdürüyor. Birde bu cupra bir yıl içinde 10 bin tl arttı neden sizce ?

Valla olaya tek ibiza arttı diye bakmayın . Her arabanın fiyatı arttı B sınıfı 60 a dayandı iste bu ulke boyle .

Tek kapı genel de tek veya 2 kisi kullanınca sıkıntı olmuyor ama aile aracı olamaz tabiki . Bizim aile de cok uzun boy da yok o yuzden yine sıkıntı olmadı

Bence baska bir ilde en azından 1.2 Tsı varsa onu test edin maksat Tek kapı test etmek . Hoşunuza giderse Cupra alırsınız .

Ben genel de tek kullanırım o yuzden tek kapıyı hic dert etmedim arada zor oluyor tabi ama baskası icin de araba alınmaz sonucta beğendiğimi aldım .

Açıkcası ben de test etmeden aldım ama kullananlardan baya okudum araştırdım sahip olan tanıdıklarıma sordum . Alırken biraz korktum açıkcası boyle bodoslama araba mı alınır insan test eder diye ama beni üzmedi . Yine de size aynısını önermem kesinlikle en azından 1.2 olanı test edin

Mesajlarınız için teşekkürler ibiza cupra ne scirocco gibi nede leon gibi çok görünmüyor yani halk deyimiyle ayağa düşmedi sırf onun için alıcam galiba. Bu arada sctye üye olucam

• quote:

Mesajlarınız için teşekkürler ibiza cupra ne scirocco gibi nede leon gibi çok görünmüyor yani halk deyimiyle ayağa düşmedi sırf onun için alıcam galiba. Bu arada sctye üye olucam

Rica ederim . Aslında Leon Sc Fr da guzel tercih hic görmedim desem yeridir ama duz vites iste trafikte çekilmiyor o da .

Cok iyi yaptınız cunku Cupra dan cok iyi anlayan insanlar var her endişenize merakınıza kesin cevap bulabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.