Şimdi Ara

İBB’nin kayıp aracı tatil yaparken bulundu! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
30.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
249 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Yazdıklarını sen oku asıl 700 yıllık tarihe hakaret ettin insanların günahına girdin kul hakkı yedin

    Troll kelimeside çok klasik ama neyse tatmin oluyorsan sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kurum adı vermem doğru olmaz bu olayın aynısına ben şahit oldum diyebilirim yani şöyle şahit oldum çok kısa keseceğim adam gel de devlette çalışıyor dedi ki ben Şuradaki kamyonetlerden bir tanesini alacağım ve bu araç Bildiğim kadarıyla kiralık değil arkadaşlar kurumun zimmetinde olan bir araç Neyse ben bu kamyoneti alacağım tatile gideceğim fethiye-marmaris gibi bir yerden bahsetti artık bu aracın benzin parasını kendi mi verecek yoksa devlete mi çıkacak O konu hakkında bir bilgim yok yalan söyleyemem Neyse ben bu aracı alacağım tatil köylerinde gezeceğim gerekirse tatil köylerinde gerekli ise aracın içinde Affedersiniz turistlerle seks yapacağım dedi Ben sadece dediğini söylüyorum arabayı aldı gitti yaptı yapmadı Ben onları bilmiyorum başka bir arkadaşı dedi ki nasıl yapacaksın bu işi bizim tanıdıklarımız var diye cevap verdi adam Arkadaşlar bu tür olaylar sadece Belediyelerde değil devletin Neredeyse her kademesinde var böyle olan da var benzerleri de var Yani bu şerefsizlikler le nasıl mücadele edilecek doğrusu ben de bilmiyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ECDAD_OSMANLI

    https://www.google.com.tr/amp/s/m.sabah.com.tr/webtv/turkiye/chpli-kibriscik-belediye-baskani-dogan-dagin-makam-araci-ile-alkol-sefasi-kamerada/amp

    Mahmut bey bunada bir yorum yapar heralde
    Zaten söylüyoruz hocam bunu hepsi yapıyor diye, akp si chp si yok bunun, konuya chp için nefes alanlar yazamaz susarlar kaçarlar kenara ama işlerine gelen konu oldu mu yazarlar al beni akp li yapıyorlar burada ama ben yazabiliyorum hepsi aynı yolun yolcusu diye akp si de aynı chp si de aynı diyebiliyorum yarın öbür gün de chp 'nin çıkacak adım gibi eminim 1 aya hemen böyle bir olay meydana gelir iki partininde adamları iki tarafı yerin dibine sokmak için çalışıyor ve bu videodaki gibi 1 ay sonra çıkınca o chp 'li görünenleri ben göreceğim bakalım yazabilecekler mi benim gibi.




  • CEHAPE döneminde olmuştur, Ekrem arabayı nasıl kaybedersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenokte

    Her olayda Osmanlıya sallayan böyle insanlarla aynı taraftaysanız kendinizi sorgulayın arkadaş.

    Yanlışı eleştirin, haklıdan doğrudan taraf olun ama asla bunlar gibi ecdadınıza saldırmayın.

    Bu forumda bu tiplerden maalesef çok var.
    Var tabi konu açanlardan biri de bu üye adı mimlenmiş artık ne olduğunu birçoğumuz öğrenmiş bak chp li belediye başkanına tek kelime edemiyor hatta toyota onun arabası diye üstüne argo yazıyor kelimeleri ile süslüyor ama akp ye oldu mu konuları açmak için sırada bekliyordur. O yüzden net yüzlerini çıkarsınlar ortaya desinler biz chp için nefes alıyoruz o zaman eyvallah savunun destekliyoruz diyelim ama eğer çıkıp üyemiz chp li belediye başkanını paylaşıp yok toyota diye kıvırıyorsa bu millet bu hikaeyelere kanmaz algılarla nefes almaz bunlar gibi, diyoruz amaaaaa kime anlatabilirsin ki. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Evet dogru niye Zoruna gitti? Erbakanin kazdaglarinin icinde yazligi vardi bundan taa 30 sene once simdi hala varmi bilmem. Yaninda yoresinde birsuru cemaatci vardi fetoculerin el ustunde tutuldugu zamanlar. Nasil hacihusreve cingene mahallesi deniyorsa, altinoluk icin soylenen de aynen dogrudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    Ihııı evet aynen çok doğrusun süpersin kralsın. :)
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Kimlerin saldırdığı belli, şikayet edildi. :) Siz şahıslara hakaret etmeye devam edin, olan yine yazık olacak İmamoğlu 'na ona üzülüyorum, hakaret etmeye devam edin biz de adminlere şikayetlerimizi dile getirelim. :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.