Şimdi Ara

İBB musluğu kesilince 6 ay dayandılar: STAR GAZETESİNİN BİLETİ KESİLDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
26.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Hulki Bey kusura bakmayın ama ben bir siyasi ideolojinin işine gelmeyen görüşleri ve hareketleri terörist terörizm olarak varsayması ile gerçek teröristi ayırt edebiliyorum.

    Benim gözümde Gülen cemaati terörist niteliğini 2015 yılında kazanmıştır. Çünkü ben sırf küçük bir azınlık canının istediğini yapacak diye tüm bir görüşün öcü ve terörizm olarak gösterilmesine zaten karşıyım.

    Bu konuda sen ve ben asla aynı fikirde olamayız.

    Ben maalesef sizin gibi ideolojik bağımlı değilim. Ülkenin kuruluş ideolojisi beni hiç bağlamıyor ona karşı gelen görüş ve fikirleri terörizm olarak görmüyorum. Size göre muhafazakar kesimin siyaset yapması = irtica..

    Bu görüşte olan biri beni hiç bir şekilde devlette kadrolaşan cemaatleri teörrist olarak görmeyi kabul ettiremez. Ancak Gülen gibi devlete karşı hamle yapmaları lazım ki. İşte terörist diyeyim.

    Şimdi sana göre gerek İsmailağa cemaati veya Menzil de teröristtir ?

    Alıntıları Göster
    Eveeet takiyyeciler bir bir dokulmus konuya ss lerimizi de alalim ileride lazim olur. Bir bu bide x2yk usul usul ortayolcu takilirlar sorsan ne dindardirlar nede mevcut hukumete oy vermislerdir. Bukalemun gibidirler bu Mesajda oldugu gibi bir sekilde aciga cikarlar.

    Ulkenin kurulus ideolojisi seni baglamiyor oyle mi? Kurulus ideolojisini begendigin ulke yokmu oraya ilk ucakla gidebilirsin tutan yok.

    Burasi TURKIYE CUMHURIYETI bunu degistirmek niyetinde olan tum gruplar ve sizin gibi saksakcilari er yada gec tarihe karisacaktir. 🇹🇷

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Jeoooo bunu yazıyorsun ya senin gibi birine şaşıyorum, sana sorayım merak ettim, ibb ile star gazetesi arasındaki bağlantıyı nasıl birleştirebildin bize açıklar mısın? :)

    Alıntıları Göster
    Eskiden Ibbnin bedava dağıttığı, yetmezmiş gibi gereksiz reklamlar vererek para yağdırdığı için olabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Bunun AKP yada başka bir şey ile alakası yok.

    Mantık ile alakası var.

    Senden borç alıp sonra gidip bu para ile silah alıp birini vurursam bu seni suçlu yapmaz. Bu kadar basittir.

    Sizin cemaatleri var oldukları andan suçlu görmeniz normal çünkü size göre zaten herhangi bir muhafazakarın devlette yer edinmesi yada siyasetle ilgilenmesi = suç

    Sizi kim neden dinlesin. Bir cemaat daaha fazla güç istediği için devlete karşı hamle yaptığından dolayı her birini yok etmeli miyiz?

    Alıntıları Göster
    Cinayete teşvik, cinayete azmettirme gibi suçlar var. Belki bilirsin.

    Ne olduğu bilinen bir yapıya silah vermek, ne istediyse vermek, al bu cinayeti işle demektir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Eskiden Ibbnin bedava dağıttığı, yetmezmiş gibi gereksiz reklamlar vererek para yağdırdığı için olabilir mi?

    Alıntıları Göster
    Sen cidden ibb 'nin aldığı 3 5 bin gazete ile mi bu gazetenin ayakta kaldığını düşünüyorsun ciddi soruyorum, babamın patronu mhp ci hatta parti ile işleri bile oldu ha şimdi akp ile ykaınlığından dolayı cumhur 'dan dolayı son zamanlarda ne düşüncededir bilmiyorumda bu insan zamanında zaman gazetesi Türkiye gazetesi ve tuhaf tuhaf yerel gazeteleri bile alıyordu şimdi bu gazetelerden haliyle zaman 'ı alamıyor bunları alıyor diye mi bu gazeteler ayakta kaldığını düşünüyorsun. Öyle olsa idi Fox 'ta bazı diziler 5 10 bölüm içinde kapanmaması lazım dimi ama işte öyle olmuyor, ne yazık ki.




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Aylık verilen 15-20 milyon boş reklam parasıyla ayakta kalıyorlardı belki de. Ne dersin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    O zaman Fox 'â da versinler, niye vermiyorlar. CHP 'ye ödenek gitmiyor mu bu ülke de ya da 450 kadar belediye var chp 'de oradan gelen vergilerin bir kısmı kullanılamaz mı hani istanbul akp 'nin elinde iken oradan para aktarılıyor gibi demeye çalıştığın için bende bu örneklemi yürütüyorum.
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Foxa da vermesinler. Niye halkın parasını birileri milyonlar kazansın diye veriyorlar? Böyle aptallık, saçmalık olmaz.

    Ama star da olan gayet açık belgeli işlerdi. Zaten seçim gidince ağlamalarından anlamışsındır.

    Para buradan gelmese devam ederlerdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Tamam, cevap verdiğin için teşekkürler, düşünceni merak ediyordum nasıl düşünüyorsun diye tabi ki sonuçta dediklerinin tamamen yok kabul edilebilir şeyler değil düşük bir ihtimalde olabilir. Ama sende biliyorsun bu işler böyle işliyor akp si de chp si de iyi partisi de gelse böyle devam edecek particilik denilen olgu değişmediği sürece ülkemde bu devran böyle devam eder, bak mesela iyi partiye üye olan sayısı 200 binleri geçmiş acaba bu kadar insan zevkten mi üye oluyor diye düşünüyorum katiyen asla. :)

    İyi günler.
  • Günün en güzel haberi, sözde "milli iradenin sesi" idi nasıl oluyorsa seçimi kaybedince gidiyorlar.

    Darısı öncelikle Türkiye gaztesinin başına sonra Takvim ve türevleri.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Sivil toplum kuruluşlarıyla tarikatlar elbette bir değildir.
    STK'lar:
    Yasa ve yönetmeliklerle belirlenmiş kurallara ve devlet denetimine tabidir.
    Tüzüğü, amaçları, yönetimi şeffaf, değişken ve demokratiktir.
    Kuralları üyeler tarafından belirlenir, değişir, gelişir.
    Her üyenin yönetimde söz hakkı (seçme) liderlik hakkı (seçilme) mevcuttur.
    Her üye üyelik amaçları doğrultusunda kendi özgür iradesi ile hareket eder.
    Tarikatlar ise:
    Kerameti kendinden menkul bir "şeyh"in koyduğu kurallara tabidir. İdari ve mali yapıları gizli kapaklı olup hiçbir denetime tabi değildir.
    Yönetimi tek bir "şeyh"e bağlı mutlak hiyerarşidir. Amaçları, metodları ve çoğu zaman organizasyon yapısı gizlidir.
    Kerameti kendinden menkul "şeyh" eleştirilemez, değiştirilemez, koyduğu kurallara itiraz edilemez.
    Şakirtlerinin tarikat lideri karşısında söz hakkı yoktur, ileride "şeyh" olma ihtimali de yoktur.
    Özgür irade ve aklın yerinde "şeyh"in emirlerine mutlak itaat vardır.

    Bu liste uzar gider ama bu kadarı aradaki farkı anlamak isteyene yeter de artar.

    Tüm bunların üzerine, tarikatlar bir de sözde kutsallık üzerine inşa edilmiş korku ve dokunulmazlık kalkanı ile korunurlar. "Şeyh"e itaatsizlik dinden çıkma, tarikata dışarıdan müdahale dine saldırı gibi lanse edilir. Özünde, din sömürüsü vasıtasıyla kitleleri mutlak itaat ile kontrol ederek, güç ve para elde etme çabası yatan çıkar örgütleridir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Bana goy goy yapıp durma burada internette herkes erkek aslan kesilir, azıcık onurlu olsan karşındakine hakaret etmeden yazarsın, öyle yazmadığın için zaten forumda adminler var ve ceza denilen sistem var, öyle olmasa idi aklının bile duymadığı küfürü edebilir hale gelirdim sana, yok böyle yok şöyle deyip durma bana kral olsan ne yazar sen kendine göre erkeksin bende kendime göre yok sana şunu yaparım bunu yaparım demekle olmaz ikimizde eşitiz ha anca çıkarsın karşıma ya ben seni alt ederim ya da sen beni öyle buradan erkeklik yapma ile olmaz o iş sonucunu bilmediğin şey içinde kendi kendine aslan kesilme ya ben seni mat edersem kendine neden bu kadar çok güveniyorsun, internetten erkekli taslansa idi kral olmak için her şeyi yapardım. Dediğim gibi daha önce bunu yaptın yine yapıyorsun kimsenin kimseden korktuğu yok burada sen kendine erkeksindir bende kendime hakaret etmeden yazabiliyorsan yazarsın yazamazsan yine diyorum 3 5 gün yer susarsın istersen en kralı ol sökmüyor bunlar kimseye kurallar varsa kuralları uygulatırım.

    Ne ergenlerle işim olur ne de senin gibilerle yazar geçerim işine gelirse gelmezse ister bloklarsın ister şikayet edersin ha hakaret etti isemde cezamı keser forum bu kadar basit. Ha bu arada banlatma ile ceza alma arasındaki farkı öğrensen iyi olur. Hadi yoluna tam bir çocuk gibi smileyler koyar bir de. Buradan bie kendini özetliyorsun.

    Ha yapabileceğin bir şey varsa Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü 'nün önüne gelirsin güvenlik kameralarının önünde ne yapabiliyorsan yaparsın sonrasında da katlanmak şartı ile. Akşama kanallara çıkarız ülkeye güzel eğlence olur.

    Alıntıları Göster
    Anladım korkmuyorsun ama para için milleti provake tahrik edip yalan dolan ergumanlarla bastırmaya zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun da üç kuruş için burda 7/24 trolll yapıyorsun birde prim kasmak icin uzun uzun yazıyorsun bu iş böyle korka korka yapılacak iş mi Tekirdağ emniyet müdürlüğünun önüne gel falan gelsem gerçi onlarda kurtaramazda da seni acınacak halinden utanmıyor musun gidip anlatsana trolll başkanıniza a ben bu işi artık yapamıyorum sağlığım huzurumu bozuyor bana başka iş verin de olmadı git limon sat simit sat onurunla halalinden kazanmaya neden cabalamiyorsun da burda boş boş
    kendin bile inanmadığın doğru olduğunu bildiğin konularda algı provake polemik edip cabaliyirsun değer mi oglimmm değiyor mu aynaya nasıl bakıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihstorm

    Anladım korkmuyorsun ama para için milleti provake tahrik edip yalan dolan ergumanlarla bastırmaya zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun da üç kuruş için burda 7/24 trolll yapıyorsun birde prim kasmak icin uzun uzun yazıyorsun bu iş böyle korka korka yapılacak iş mi Tekirdağ emniyet müdürlüğünun önüne gel falan gelsem gerçi onlarda kurtaramazda da seni acınacak halinden utanmıyor musun gidip anlatsana trolll başkanıniza a ben bu işi artık yapamıyorum sağlığım huzurumu bozuyor bana başka iş verin de olmadı git limon sat simit sat onurunla halalinden kazanmaya neden cabalamiyorsun da burda boş boş
    kendin bile inanmadığın doğru olduğunu bildiğin konularda algı provake polemik edip cabaliyirsun değer mi oglimmm değiyor mu aynaya nasıl bakıyorsun

    Alıntıları Göster
    Forumda bir çaresizi daha sizlerin huzurunuza bırakıyorum, 30 50 kişi dediğim kişilerden birini daha listeye alayım. :)

    Siz çok biliyorsunuzda 18 yıldır akp iktidar oluyor, nasıl bir mantıktır bunlardaki Allah 'ım Allah 'ım. Çok biliciler. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Forumda bir çaresizi daha sizlerin huzurunuza bırakıyorum, 30 50 kişi dediğim kişilerden birini daha listeye alayım. :)

    Siz çok biliyorsunuzda 18 yıldır akp iktidar oluyor, nasıl bir mantıktır bunlardaki Allah 'ım Allah 'ım. Çok biliciler. :)

    Alıntıları Göster
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/albayrak-aya-yol-yapacagiz-desek-inanacak-secmenimiz-var-194054h.htm

    Bundan olabilir mı
    Şimdi CHP iyi yada HDP seçmeni ile akp arasındaki farkı anlamışsındır sakin cevap verme çünkü orta herşey kıvırıp Asena gibi olmak da kurtarmaz bu saatten sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihstorm

    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/albayrak-aya-yol-yapacagiz-desek-inanacak-secmenimiz-var-194054h.htm

    Bundan olabilir mı
    Şimdi CHP iyi yada HDP seçmeni ile akp arasındaki farkı anlamışsındır sakin cevap verme çünkü orta herşey kıvırıp Asena gibi olmak da kurtarmaz bu saatten sonra

    Alıntıları Göster
    Haberi okumaz senin gibiler, çünkü nedeni işinize gelmediği için ve algı peşinde koştuğunuz için, banane bu adamın ne dediği beni ilgilendirmiyor ama sizin neyin peşinde olduğunuzu bildiğim için bu adamı bana yazdırıyorsunuz.

    "Birileri konuşuyor. Birileri de yapıyor. Türkiye'de Ak Parti olarak biz hep yapan tarafında olduk. Geçenlerde seçmen vatandaşlarımızla konuşurken, biri dedi ki, "Vala Ak Parti'ye o kadar güveniyoruz ki Sayın Bakanım. Cumhurbaşkanımız çıksa, şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, Vallahi inanırız".
    Yani Ak Parti çıtayı öyle bir noktaya koydu ki, icraat ve hayata geçirme noktasında böyle bir teveccühe mazhar olmuş.



    Sondaj gemimize güçlü mirasımızı yaşatması ve yeni dönemi başlatması için 'Fatih' ismini koyduk. 'Fatih'i bugün Antalya'ya yolcu edeceğiz. Rabbim bizleri hedeflerimiz doğrultusunda mahçup etmesin. "
    Kaynak Yeniçağ: Albayrak, "Ay'a yol yapacağız desek inanacak seçmenimiz var"

    Bu haberde dediklerini okuyup anlayamayacak düzeyde isen bunca zaman aldığın eğitime yazık der geçerim o yüzden de zaten bu ülke de oy verdiğiniz kesim kazanamıyor ya çünkü milleti enayi kendinizi de akıllı gördüğünüz için o yüzden zaten 29 milyon insan bir yer de toplanıyor hatta Erdoğan 'a inanan bir Bosch ceo 'su olan Gürcan Karakaş bile sözüne gelip ülkenin başına araç için ceo olarak göreve soyunuyor ahhhhh ahhhhh bir anlayabilseniz biz nerede hata yapıyoruz diye ama anlayamazsınız çünkü algı yapmak sizin hayal dünyanız. Bu cevaplarda sana yeter de artar da ama bunu da anlamayacaksın. Sonra bakasın akp yine kazanmış ve gözler yaşlı. :)

    Asena masena bana diyeceğine adam gibi haber paylaşta algı yapma da senin neye hizmet ettiğini görmüş olsun millet.

    Bu haber içeriğinde verilmek istenen mesajın -se -sa 'larla verilmeye çalışılan ve ona inanılan onun peşinden giden bir milletin olduğu mesajını anlayamıyorsa muhalefet daha çok kazanmayı hayal eder bu ülke de.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Haberi okumaz senin gibiler, çünkü nedeni işinize gelmediği için ve algı peşinde koştuğunuz için, banane bu adamın ne dediği beni ilgilendirmiyor ama sizin neyin peşinde olduğunuzu bildiğim için bu adamı bana yazdırıyorsunuz.

    "Birileri konuşuyor. Birileri de yapıyor. Türkiye'de Ak Parti olarak biz hep yapan tarafında olduk. Geçenlerde seçmen vatandaşlarımızla konuşurken, biri dedi ki, "Vala Ak Parti'ye o kadar güveniyoruz ki Sayın Bakanım. Cumhurbaşkanımız çıksa, şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, Vallahi inanırız".
    Yani Ak Parti çıtayı öyle bir noktaya koydu ki, icraat ve hayata geçirme noktasında böyle bir teveccühe mazhar olmuş.



    Sondaj gemimize güçlü mirasımızı yaşatması ve yeni dönemi başlatması için 'Fatih' ismini koyduk. 'Fatih'i bugün Antalya'ya yolcu edeceğiz. Rabbim bizleri hedeflerimiz doğrultusunda mahçup etmesin. "
    Kaynak Yeniçağ: Albayrak, "Ay'a yol yapacağız desek inanacak seçmenimiz var"

    Bu haberde dediklerini okuyup anlayamayacak düzeyde isen bunca zaman aldığın eğitime yazık der geçerim o yüzden de zaten bu ülke de oy verdiğiniz kesim kazanamıyor ya çünkü milleti enayi kendinizi de akıllı gördüğünüz için o yüzden zaten 29 milyon insan bir yer de toplanıyor hatta Erdoğan 'a inanan bir Bosch ceo 'su olan Gürcan Karakaş bile sözüne gelip ülkenin başına araç için ceo olarak göreve soyunuyor ahhhhh ahhhhh bir anlayabilseniz biz nerede hata yapıyoruz diye ama anlayamazsınız çünkü algı yapmak sizin hayal dünyanız. Bu cevaplarda sana yeter de artar da ama bunu da anlamayacaksın. Sonra bakasın akp yine kazanmış ve gözler yaşlı. :)

    Asena masena bana diyeceğine adam gibi haber paylaşta algı yapma da senin neye hizmet ettiğini görmüş olsun millet.

    Bu haber içeriğinde verilmek istenen mesajın -se -sa 'larla verilmeye çalışılan ve ona inanılan onun peşinden giden bir milletin olduğu mesajını anlayamıyorsa muhalefet daha çok kazanmayı hayal eder bu ülke de.

    Alıntıları Göster
    Oglimm bu nasıl biat bu nasıl trolluk oglimmmm trollugunda bir sınırı olmalı artık ama demi

    https://onedio.com/haber/berat-albayrak-ile-vatandas-arasindaki-ilginc-diyalog-cumhurbaskanimiz-ay-a-kadar-4-seritli-yol-yapacagim-dese-inaniriz-825130

    https://m.facebook.com/watch/?v=162675530987844&_rdr

    https://www.google.com/url?q=https://www.kayseriolay.com/akp-li-taner-yildiz-egitim-orani-arttikca-akp-nin-oyu-dusuyor-
    h6758.htm
    Oglimmm genç seçmenin düşünen okuyan ülke için birşey yapmak isteyen seçmenin oy verdiği anketlere bak
    Birde ülke batarsa batsın yeter ki benim nemam kesilmesin diyen dinozor akp seçmeninin anketlerine bak
    Yapistrim mi anketleri utanir mısın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 30 Aralık 2019; 13:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşsizliğin ne demek olduğunu bilmeyen, bir eve, bir aileye bakmak zorunda kalmayanın sevineceği bir konu. Umarım kısa sürede yeni bir iş bulurlar.
    Yandaş da olsa, bilmem ne de olsa işini kaybedenlerin de insan olduğunu, bir ailesi olduğunu unutup, "oh olsun" demek fazla acımazsızca değil mi ?
    İnsanlığımızın nerede ve nereye gidiyor ? Üzülüyor insan.
    Bazı liderlerin kendileri ekti bu tohumları, farkındayım ama bizi, biz yapan şeylerden vazgeçmememiz lazım. Yoksa onlardan farkımız kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 30 Aralık 2019; 13:37:38 >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=dcDl1ItnqqI&feature=youtu.be
    Oglimmmm bu ne aymazlık bu ne yüzsüzluk oglimmmm suratıniz neyle hangi deri ile kaplı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crebain

    İşsizliğin ne demek olduğunu bilmeyen, bir eve, bir aileye bakmak zorunda kalmayanın sevineceği bir konu. Umarım kısa sürede yeni bir iş bulurlar.
    Yandaş da olsa, bilmem ne de olsa işini kaybedenlerin de insan olduğunu, bir ailesi olduğunu unutup, "oh olsun" demek fazla acımazsızca değil mi ?
    İnsanlığımızın nerede ve nereye gidiyor ? Üzülüyor insan.
    Bazı liderlerin kendileri ekti bu tohumları, farkındayım ama bizi, biz yapan şeylerden vazgeçmememiz lazım. Yoksa onlardan farkımız kalmaz.
    Güzel ve mantıklı eleştiriniz için sizin gibi düşünenleri destekliyorum ve teşekkür ediyorum. İşte burada bazı çaresizler bunu anlayamayacak kadar aciz ve bilgisiz ama sorsan en çok biz biliriz diye ortada gezinirler. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.