silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolog2010 -- 14 Kasım 2022; 10:38:47 > |
silinsin

-
-
başarıya bakmamışlar sanırım,ben de bilkentteyim bana da çıkmadı.Ama tekirdağda okuyan arkadaşıma çıktı.
-
bilkentte mühendislik okuyorsun sanki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ulan senin şu bilkent havandan bıktım ak. sanki bana killing road'la eee okuyon ak. amkodumun lordu.
-
Referansin olmadan burs başvurusu yapiyorsun
sonra da neden bana cikmadi?
Genclik kollarında calisiyor musun ??Hayir
Belediyeden tanıdığın var mi???Hayir
MV taniyor musun???Hayir
Birakin bu saçmalıkları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Belakral61
Referansin olmadan burs başvurusu yapiyorsun
sonra da neden bana cikmadi?
Genclik kollarında calisiyor musun ??Hayir
Belediyeden tanıdığın var mi???Hayir
MV taniyor musun???Hayir
Birakin bu saçmalıklarıreferansım yok, gençlik kollarında çalışmıyorum, belediyeden ve mv tanıdığım da yok ama çıktı
-
Ya bize de çıktı her sene de burs alirim ama araya o kadar adam koyduk
Sizin gibilere burs çıktığı icin üzülüyorum hiç çaba sarf etmeden burs aliyorsunuz ben kaç yeri aradim burs ciksin diye cok yazik seninle ayni bursu almamam lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belakral61 -- 10 Kasım 2020; 18:57:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakirin yüzü gülür mü
-
boş yapma la yıkık :d adam sadece başarıyla ilgili olmadığını söylemiş ben de örnek verdim.Aşağılık kompleksinden kurtulmalısın acilen yoksa bu zamana kadar olduğu gibi yıkık kalmaya devam edersin
-
ya arkadaşın tekirdağda tıp okuyorsa şimdi ondan daha mı başarılısın
dedi.
-
illa mağduriyet çıkaracaksınız yani. aynen kanka kesin imam hatiplisiniz diye burs vermiyorlardır.
-
Hangi bölümü okuyorsun ki bu kadar aşağılandın?
Ben de arapça hazırlığım olabilir böyle bir şey( ilk 100 ve durum bu arkadaş gibi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ulan senin şu bilkent havandan bıktım ak. sanki bana killing road'la eee okuyon ak. amkodumun lordu. |
bilkentte mühendislik okuyorsun sanki
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X