Şimdi Ara

İAÜ YANLIŞ DERS SEÇİM VE ONAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2013/2014 Bahar dönemi için Kırıkkale Üniversitesinden geçiş yaptım İstanbul Aydın Üniversitesine geçiş yapmıştım.

Bu sırada bana atanan danışman hoca yanlış ders seçimi ve intibak yapıp bazı derslerden muaf olduğumu söyledi + zaten girmek istesem de o saatten sonra derse almadılar.

Velhasıl kelam şuan kendi sayemde ortaya cıkarttıgım bu durumu daha once almayacaksın dediği ve muaf tuttugu dersleri almak için zorunda bırakılıyorum + yaz okuluna mecbur olarak kredim fazla olur diye ders bırakıyorlar (500TL ders başı).

Bu durumu kabul etmemek için dilekçe yazdım ve hangi birime ne yol izleyeceğimi bilen aynı durumda olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Teşekkür ederim umarım açıklayıcı olmuştur

• Yardımcı olacak yok mu ey ahali

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.