Bildirim
İade Edilen Ürün Tekrar Rafa Geri mi Konur ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neden iade ettiğine bağlı. paketi açık, bozuk veya tarihi geçmiş ürünleri büyük depolarına geri yolluyorlar. (imha ya da geri dönüşüm için) _____________________________ uzaktan taş gelmez
gerçek işini kolaylaştırır
düşenin dostu ol -
Bende aynısını teknoloji marketleri için dusunuyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mesela kullanılıp kullanılmadığı belli olmayan ürünler var.Şampuan gibi mesela
Adamın biri bir kere kullanmıştır ama kullanmadım der.Bunu nasıl anlayacaklar_____________________________ -
ben büyük depoda çalıştım ve çalıştığım süre boyunca sadece satılamıyacak durumda olan ürünler geri geldi. mesela paketi patlamış toz deterjan ya da kapağı kırılmış sıvı deterjanlar geri döner.
gıda ürünlerinde ise tarihi geçmiş ürünler yine paketi yırtılmış ya da bozulmuş ürünler geri döner. kimyasal ürünlerde genel olarak bir son kullanma tarihi olmadığı için (bazıları hariç) sadece ambalajı bozulmuş olanlar geri dönüyordu. bu durumda 1 kere kullanıp geri iade edeceksen kullanmadığını yutturman lazım. rafada geri dönecektir ve bir başkası onu sıfır olarak alacak. yani böyle bir şey etik ve ahlaki olarak uygun değil
_____________________________ uzaktan taş gelmez
gerçek işini kolaylaştırır
düşenin dostu ol -
A 101 den sarelle aldım eve geldiğimde kapağını açmamla şok oldum bildiğin kapağın altındaki kılıf yırtılıp parmak atılarak yenmiş geri götürdüm rafa geri koyun dediler,aldığım yeremi dedim onlarda evet dedi bende şaşkınlıkla yenisini alıp gittim!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Marketlerde durum nasıl bilmiyorum, ama Teknosa için konuşmak gerekirse, evet, iade edilen ürünleri rafa koyuyorlar. Sonra siz o ürünü alıyorsunuz, açınca içinden kullanım kılavuzu çıkmıyor, kullanmaya çalışınca düzgün çalışmadığını farkediyorsunuz ve siz de götürüp iade ediyorsunuz. Şanslısınız ki ürünü alırken görevli size yanlış bilgi verdiği için arıza tespiti amacıyla teknik servise yollamadan iade edebiliyorsunuz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kronik Enerji
Migrosdan alışveriş yaptığım için soruyorum
Migros gibi yerler de çalışan bir arkadaşlar varsa eğer cevaplasın lütfen
Geri iade edilen ürünleri marketler tekrar rafa mı koyar
Tabiki geri koymuyoruz. Sorgusuz sualsiz iade dolabına atılıp merkez depoya yollanır._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Metabolism
+2_____________________________ 
People are born free
life chained forever NBC
-
quote:
aynen öyle yapıyoruz. 2 ay mediamark 6ayda vatanda çalıştım ve bozuk oem ürünler (coil whineli 660ti, 7870xt ler, ramler) hepsi raflarına geri koyuluyor. bizim yapacağımız bir şey yok yönetim öyle istiyor_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
quote:
aynen öyle yapıyoruz. 2 ay mediamark 6ayda vatanda çalıştım ve bozuk oem ürünler (coil whineli 660ti, 7870xt ler, ramler) hepsi raflarına geri koyuluyor. bizim yapacağımız bir şey yok yönetim öyle istiyor
Bu bildiğin dolandırıcılık :( Bozuk ürünü bilerek parayla satıyorsunuz_____________________________ 19/01/2013 -
quote:
Orijinalden alıntı: Satruyto
quote:
Tabiki geri koymuyoruz. Sorgusuz sualsiz iade dolabına atılıp merkez depoya yollanır.
İade dolabina atilir, aksam magaza kapanmadan once urunun durumuna bagli olarak tekrardan reyona konur. (Carrefour)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: GandalfvsDumbledore
quote:
quote:
aynen öyle yapıyoruz. 2 ay mediamark 6ayda vatanda çalıştım ve bozuk oem ürünler (coil whineli 660ti, 7870xt ler, ramler) hepsi raflarına geri koyuluyor. bizim yapacağımız bir şey yok yönetim öyle istiyor
Bu bildiğin dolandırıcılık :( Bozuk ürünü bilerek parayla satıyorsunuz
biz birşey yapamayız, örneğin sapphire/asus'a gönderilen bozuk kartlar ilk seferde her zaman normal çalışıyo diye geri gelir. satış taktiğidir bu. eğer ikinci kez müşteri gelirse tekrar gönderiyomuş numarası yapılır asus a gelir ve geldiği anda tekrar kargolanır ürün değişimi alınmıştır der onun üstüne bir güzel koruma bandı çekerler sıfır gibi bizde tekrar rafa kaldırırız._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
biz birşey yapamayız, örneğin sapphire/asus'a gönderilen bozuk kartlar ilk seferde her zaman normal çalışıyo diye geri gelir. satış taktiğidir bu. eğer ikinci kez müşteri gelirse tekrar gönderiyomuş numarası yapılır asus a gelir ve geldiği anda tekrar kargolanır ürün değişimi alınmıştır der onun üstüne bir güzel koruma bandı çekerler sıfır gibi bizde tekrar rafa kaldırırız.
Peki siz vatandan ram filan attınız mı cebe ?_____________________________ 19/01/2013
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
biz birşey yapamayız, örneğin sapphire/asus'a gönderilen bozuk kartlar ilk seferde her zaman normal çalışıyo diye geri gelir. satış taktiğidir bu. eğer ikinci kez müşteri gelirse tekrar gönderiyomuş numarası yapılır asus a gelir ve geldiği anda tekrar kargolanır ürün değişimi alınmıştır der onun üstüne bir güzel koruma bandı çekerler sıfır gibi bizde tekrar rafa kaldırırız.
Peki siz vatandan ram filan attınız mı cebe ?
hayır
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
ben büyük depoda çalıştım ve çalıştığım süre boyunca sadece satılamıyacak durumda olan ürünler geri geldi. mesela paketi patlamış toz deterjan ya da kapağı kırılmış sıvı deterjanlar geri döner.
gıda ürünlerinde ise tarihi geçmiş ürünler yine paketi yırtılmış ya da bozulmuş ürünler geri döner. kimyasal ürünlerde genel olarak bir son kullanma tarihi olmadığı için (bazıları hariç) sadece ambalajı bozulmuş olanlar geri dönüyordu. bu durumda 1 kere kullanıp geri iade edeceksen kullanmadığını yutturman lazım. rafada geri dönecektir ve bir başkası onu sıfır olarak alacak. yani böyle bir şey etik ve ahlaki olarak uygun değil
Kul hakkı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: érdem*
quote:
Orijinalden alıntı: Satruyto
quote:
Tabiki geri koymuyoruz. Sorgusuz sualsiz iade dolabına atılıp merkez depoya yollanır.
İade dolabina atilir, aksam magaza kapanmadan once urunun durumuna bagli olarak tekrardan reyona konur. (Carrefour)
Ben 1 senedir migros ta çalışıyorum. Bizde öyle bir uygulama yok._____________________________
-
@Satruyto
Doğrudur dostum. Ben 2 sene kadar promotör olarak çalıştım Carrefour'da. Sistem böyleydi bizde._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çorlu nun en iyi mahallesi
- market hırsızlığı yüzünden değişen hayatım
- telefonla konuşurken 1 saat sonra kapanıyor nasıl kapatılır iphone
- çok borcum var ne yapmalıyım
- büyük ikramiye nasıl tahsil edilmeli
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- guinness rekorlar kitabı oku
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt