Şimdi Ara

İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
4
Favori
6.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
718 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Siz THH surecini baslattiysaniz, surecin bitmesini bekleyebilir ya da (varsa) sikayetinizi geri cekebilirsiniz. THH sureci boyunca soz konusu urunun ne olacagina ya da uzlasmanin nasil yapilacagina dair bilgiye sahip degilim, yargisiz bir yol ile suclama yanlis bildigim bu.
    THH sürecini işlerine geldiği gibi yorumlayan D&R firması var karşımda.

Ürünü teslim almış olsaydım zaten Multimedya firmasına ben gönderirdim. Onlar da savunma olarak ürünün ayıplı olduğunu D&R firmasına bildirirlerdi. Ki B. Bey öyle söyledi. Kanul etti yani şu an.

Ama ürünün değişimi değil de, artık iadesi istendiği için, parayı şimdi vermek yerine 3-5 ay kullanıp da vermeyi amaçlıyor D&R firması.

Bu anlattığım olay da son 1-2 saat içerisinde gelişen bir süreç.

Garanti firması ve tüketici olan ben, aynı fikirdeyiz. D&R’ın hoşuna gitmeyen şu aşamada ise bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 110 lira idi 20 lira.kupon 18 lira da TEB kombosu ile 72 liraya geldi hocam ama şu an 150 TL sanırım alalı 1 ay felan oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clorya

Ürün elinizde değilse banka ile iletişime geçip ödeme itirazında bulunun. Ürün gelmedi diye, benzer bir olay Hepsiburada'da başıma geldi. THH ile uğraşmadan 1. Ay içinde ödemeyi bankadan aldım. Ödemeyi aldıktan sonra THH ile iletişime geçip talebinizi sonuçlandı olarak kapattırabilirsiniz.
    Düşündüm aslında. Ama çok etik olmayabilir bu. İşler şu an biraz karışık.

İlk aşamada D&R firması ile değil de Garanti Firması ile görüşseydim daha iyi olacaktı. Ama süreç böyle işlememeli.

• quote:

Boyle ucsuz bucaksiz suclamalari ancak bu forumun genc bir kitlesinin davranisina veriyorum.

Yasiniz 35-40'lara geldiginizde umarim sizlerin de trendinebasladiginyolu gibi firmalariniz olur. Siz de 1.5MilyarTL/YIL Ciro ederken, 300-500TL'lik kulakligin parasini ayirirsiniz.
    35-40 lı yaşlar derken ben galiba boş yaşamış biriyim,,,,yaş oldu 51 genç..şimdi tavsiyeni alayım ama sakın uyarma..

1.5 milyar tl demek nedir bilirmisin?
    ama ben bilirim,piyasadan geldiğim için çok iyi bilirim..inşallah sizlerde öğrenirsiniz.Vakit çok geç olmadan.
  • Koy Kahvesi tarzi Polemik konusuna donustu, hadi hepinize kolay gelsin.

• Eyvallah. Teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Düşündüm aslında. Ama çok etik olmayabilir bu. İşler şu an biraz karışık.

İlk aşamada D&R firması ile değil de Garanti Firması ile görüşseydim daha iyi olacaktı. Ama süreç böyle işlememeli.

Alıntıları Göster
    Anlattıklarınıza göre firmanın yaptığı çok etik (!) zaten, haklısınız! Ek olarak yukarıda uyarı yapan üyeye katılıyorum, mahkeme dışında ne olursa olsun bireysel/kurumsal fark etmeksizin kimseye dolandırıcı diyemezsiniz. Dava açılırsa aleyinize kanıt olarak kullanılabilir.

• Dogan muzik idefix'in de sahibi ayrica.N11 uzerinden bunlardan xbox one x aldim 1800 liraya , tedarik edemiyoruz diye gondermediler siparisi iptal etmemi soylediler.

Iptal etmedim 2 hafta sonra siparisim hala aktif konumdayken 2600 liraya tekrar satmaya basladilar.

Turkiyedeki ticaret ahlakinin ozeti.

• internet den artık birşey alınmaz paranla rezil oluyorsun.. ya kargo sorunlu yada firma sorunlu

başta devletin bu kargo firmalarına el atması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolandırıcılarn hırsızların sahtekarların yalancıların cenneti türkiye
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Selamlar, tüketici hakem heyeti kararının taraflara tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde hem firmanın hem tüketicinin, tüketici mahkemesine itiraz hakkı bulunuyor. Genelde tüketici haklı olduğu için tüketici lehine karar çıkıyor. Haksız olduğu halde ücret iadesi alan birine denk gelmedim. Olursa bile mahkeme yolu açık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Koy Kahvesi tarzi Polemik konusuna donustu, hadi hepinize kolay gelsin.
    Pek Sayın Elitist vatandaşımız....
    Mustafa Kemal ATATÜRK Florya deniz köşkünden gezmeye gidipte toprakla uğraşan senin gibi vatandaşla konuşmasını ve o akşam ki sofrasına konuk ettiği konuğunu anlatan yazıyı bir oku...

Köy kahvesinde oturanlara köylü mü oluyor yoksa köyde yaşadıklarından mı köylü deniliyor yada her ne halt için yazdığını algılayamayacak yaşlardamısın...?

Sen anlaşılan avam kamarasından değilsin,alışmışsın kaptan köşklerinde gezmelere lordum :)

Harbi bu konu tezek koktu galiba,ben viski içmeye gideyim.
  • Ben öcünü aldım kardeşim, 300 liralık Xbox Steoro kulaklığı 60TL ye koymuşlar altına da hediyedir satın almayınız yazmışlar, aldım yollayamıycaklarını söylediler ama bi süre sonra yolladılar da

• Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    Hizlial.com dan alsaydın çoktan iade edip paranı almıştın
  • Yurt dışında sorguz sualsiz geri alma var bizim burda ürün ayıplı olsa bile kakalama çabası. Gerçekten iğreniyorum.

• ithalatçı Multimedya şirketi de korkunç. Thh nin Para iadesi kararına rağmen iade almamıştı monitörümü.

• Hakkınızı sonuna kadar arayın. Bende defalarca büyük telefon şirketleri ile markalı mobilya mağzaları ile davalık oldum. Geçte olsa hakkımı aldım. Canınızı sıkmayın ürünü alıp karar çıkana kadar tepe tepe kullanın!

• Ürünü Multimedya firmasına gönderdim. Yarın ellerinde olur. Bakalım süreç nasıl işleyecek... Detayları paylaşıyor olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Hakkınızı sonuna kadar arayın. Bende defalarca büyük telefon şirketleri ile markalı mobilya mağzaları ile davalık oldum. Geçte olsa hakkımı aldım. Canınızı sıkmayın ürünü alıp karar çıkana kadar tepe tepe kullanın!
    Ürün bende durdukça canımı sıkar... Gönderdim zaten firmaya. Geç de olsa elbette para iadesi alacağım. Bu tür şeyler insanı çok yoruyor.

Konuyu buraya açınca, daha da yorulduğumu fark ettim.

Hepinize tekrardan teşekkürler.

• xeraw3 kullanıcısına yanıt
    Hizlial.com kapandı mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.