Şimdi Ara

İADE D&R’IN TÜM ENGELLEMELERİNE RAĞMEN OLACAK-DOLANDIRILDIM | D&R(Turkuvaz Müzik)-Çözüldü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
4
Favori
6.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
718 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adamın irtibat bilgisini ne yapacaksın? Sahte ürünün linkini verilmiş, halen yayında, git sahte ürün satan ile irtibata geç de gerçekten sahte ürüne karşı olduğunuzu görelim.
  • Okurken sinirlerimin freni bosaldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R bime satıldığından beri birşey almıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3-4 sene önce creativin meşhur ep- bilmem kaç kulaklığını almıştım. hiçte övüldüğü gibi değildi sesi. mediamarkt iade almıştı sorunsuz. şimdi orası nasıldır bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Stok sormanın işe yarayacağını sanmıyorum. Stokta var diyor; olmadan satışı gerçekleştiriyor. Sanki ürün yeni piyasaya çıkmış da, ön sipariş veriyormuşuz gibi...
    böylesine profesyonel bir firmanın sanal markette bu kadar zayıf olması gerçekten komik bir durum. ben de prefixten alışveriş yapmıştım parayı havale olarak gönderdim ürün ellerinde yokmuş. çok yoğun uğraşlarıma rağmen 30tl iade alamadım lanet olsun dedim. prefix idefix hiç bulaşmayın arkadaşlar.
  • Selamlar. Bende bir dr kargo mağduru oldum. Bluetooth hoparlör aldım internet sitelerinden. 4 gündür sipariş hazırlanıyor yazıyor. Madem stoğunuzda var 4 gün nedir arkadaş? Paketle yolla işte. Parayı anında çekiyorsun bankadan . En sonunda tepem attı bugün iptal ettim siparişi. Acaba ne zaman geri ödeme yaparlar? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bilgi verirse memnun olurum. İyi forumlar dilerim herkese.
  • Merhaba. 3-4 gün içerisinde bana iadeyi yaptılar. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.