Şimdi Ara

I914900k vs 7950 3xd (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lisansa para vermeyin dicem de, home alin gecin dumduz kullanmak icin ne fark edecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para vermeyip nasil temin edicem. Eskiden bir sekilde temin ediyordum fakat uzak kaldim oyle sitelerden vs. Saglam lisans diye bir site var tr den oradan aliyim dedim. Ikiside ayni fiyat fark yok pek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Para vermemekten kastim deneme olarak kullanma veya oem key satin almak araci sitelerden tabi site bende bilmiyorum suan eskiden millet alisveris sitelerinden ucuza alirdi.
    Fiyat farkida pek yoksa microsoftun sitesinden alacaksiniz heralde ordan alirsiniz.

• Hayir fiyat farki yok derken pro ile home fark yok. Saglamlisans diye bir site var oradan almayi dusundum orada cok ucud. 260 tl filan home versiyonu 280 filanda pro. Cok dusuk fiyatlar.

Oem keydir onlar o zaman, milletin aldigi gibi , site guvenliyse sknti yok gecersizse bile yeni verirler.

• Iki ayri tip var oem ve retail. Oem anakarta isliyor ve format sonrasi da kullanilabiliyor diye okudum retail de baska bilgisayara da baska anakarta da kuruluyor diye okudum. Oyle ise neden retail daha ucuz daha pahali olmasi gerekirdi 😃

Retailin patlamama garantisi yoktur belki,

• Enteresan bisey ya. Oem anakarta isliyormus format sonrasi yeniden lisans yapmaya gerek yokmus. Anakart da sorun olsa yeniden lisans alican o zaman😀 birde mak olanlar varmis tek seferlik. Kullandin formatladin uctu gitti 😂

Aynen oyle seyler vardi,bakarsiniz duruma gore ztn cok format atmazsiniz heralde.

• Home alip geciyim olmazsa benim derdim parasi vs degil zaten cok ucuz. Acaba pro da gereksiz programlar var mi ihtiyacim olmayan sistemi sisiren fazla yer kaplayan o yuzden arastiriyorum da net bir bilgi yok her ikisinide tavsiye eden var 😂

Pro yazinca millet cok fark saniyodur diye uygundur ,biri 140 digeri 200 dolar resmi fiyati , dediginiz site guvenlidir ins google yazdim ilk o cikti rastgele bi site olmasin.

• Baska forumlarda gordum baskalari almis tavsiye etmis. Jetlisans diye bir sitede var onlarda uygun ama cevap
    Yazmiyorlar whatsapp dan tuhaf

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Baska forumlarda gordum baskalari almis tavsiye etmis. Jetlisans diye bir sitede var onlarda uygun ama cevap
    Yazmiyorlar whatsapp dan tuhaf
    Trendyolda 2 tl sakami bu ya 😂

I914900k vs 7950 3xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 9 Mayıs 2025; 19:40:34 >
    Bunun garantisi yoktur , dolar dusukken bile 5-10 lira falandi keyler
    Tabi 2 lira iste 2 liraya artik burda su bile alamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 9 Mayıs 2025; 20:8:3 >
  • Saglam lisans dan aldim 259 tl ye. Bay uygun. Kod gonderdiler epostada hemen. Otomatik sanirim. Yarin filan kurarim sistemi bugun canim istemedi. Yarin ekran kartini da takip kurucam bakalim 😀

• Hocam bu ses karti eski bilgisayarimdan. Ben yeni anakartta bunu takicak bir yer bulamadim 😀
    Pciex 16 ya takilir mi bu?
    Birde bunu takamazsam hoparlorleri yeni aldigim anakarta nasil bagliycam anlamadim. Mic var line out ve line in var 😀
    Fotograflari ekledim hepsini. Hoparlorler de 3 tane jak var. Logitech z906 5.1 sanirim. Ama iki arka hoparloru hic kullanmadim.

I914900k vs 7950 3xd

I914900k vs 7950 3xd

I914900k vs 7950 3xd

I914900k vs 7950 3xd

3 jaksa kullanamazsin o zaman, daha cok arkada jak girisi olan anakart bakmak lazimdi her modelde yok zaten pahali olsun olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 11 Mayıs 2025; 15:48:9 >
  • Hadi ya. Benim eski anakartta yok yokmus kac yillik anakart. Bu ses karti buraya takilmaz degil mi? Veya baska bir ses karti mi baksam? Vallahi bu bilgisayar isi yordu beni tum hevesimi kaybettim. 😀

Takilir da m2 slotuyla cakisiyor heralde
    https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-x870-p/techspec/

• Ben su anlamda sordum benim eski anakartta bu uzun slotlarin aralarinda kisa slotlar vardi tam bu ses kartinin soketine uygun. Bunda bir tane bile yok. Acaba bu ses kartinin slotu kisa ya bu uzun slota giriyormu kullanilabiliyormu anlaminda merak ettim. Yesyeni bilgisayari kullanmadan bozmak istemiyorum 😀

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.