Şimdi Ara

I914900k vs 7950 3xd (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    H6 flow setuplarina bakin psu arkada hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Kasaya uyuyorsa sorun yok o tasarimin.

• Nzxt c1000 alicam 2024 model.

Hocam ben ssd samsung 990 pro aldim 2 tb.
    Ekstra birtane dahami alsam diye baktim depolama vs icin yine syni tip 2280 ssd mi alsam normal ssd mi alsam. Hangisi mantikli?
    Birde benim aldigim pcie 4.0 mis. Bunun pcie 5.0 larida varmis misal bunun gibi; acaba hata mi ettim 4.0 pcie almakma bunun okuma yazma hizi nerseyse samsung 990 pro nun iki kati.

I914900k vs 7950 3xd

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Siz bilirsiniz psu yu.
    Ssd hiz farkini hissetmezsin oyunda vs gen 3 alsan bile, gen 4 zaten yeterince hizli alirsaniz zaten yine m2 alin anakartta yeterli slot var,

• Anladim bir tane daha alirsam onuda m.2 2280 alicam. Ilk ssd de en uste takilacak sanirim. Yabanci bir forumda birseyler okudum slotlarin pcie destekleri farklilik gosteriyormus.

Psu konusunda kablolar beyaz diye beyaz birsey aliyim dedim.
    Lian li, nzxt ve seasonic var.

Seasonic 1000 lik siparis uzeri geliyormus 2 haftaya filan.
    850 lik varmis depoda 2000 kron. 1000 lik biraz pahali geldi.
    Nzxt 850 lik 1890 kron 1000 lik 2145 kron arada 250 fark var cok fiyat farki yok diye iyi gibi geldi birde butun fanlar vs sogutucu hepsi bu marka programdan takibi vs kolay olur diye dusundum. Yanlis mi dusundum bilmiyorum. 😀
    Seasonic daha iyidir dersen 1000 lik nzxt yerine seasonic focus gx 850 aliyim. Nzxt psulari seasonic yapiyormus birde. Ayni kalitemidir teknolojimidir bilmiyorum gerci. Ikisi de 10 yil garanti.

Modele gore degisir kimin urettigi,o model heralde cwt uretimi. Ben yurtdisindasin almisken seasonic olsun diye dedim burda pek cesit yok eskisi kadar,dedigim gibi 5090 falan almiyacaksan 850 rahat yeter.

M2 1. Slot 5.0 destekli, 4. Slot 3.0,digerleri 4.0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 19 Mart 2025; 20:55:21 >
  • Anladim seasonic bu isde bu modelde dediginiz gibi daha iyi demek ki.
    850 lik depoda var. Bugun islemciyi, son kalan 140 lik fanlari(140 lik nisanda gelicekmis yeni cikan 280 lik alicam.) geriye tek gpu kaliyor 😀 dun 10 tane satisa acildi tam saat 14 de al dugmedini gordum bastim ama sepete dusmedi 😩😩😩

Psu corsair rm850x de var tavsiye edilen. Bu seasonic ondan da bir tik iyimi ?

Birde bu son parcalar gelince pc yi toplasam ekran kartini beklemeden anakart uzerinden goruntuleyerek windows u filan kursam sistemi hazirlasam olur mu? Yoksa ekran karti geldikten sonra mi kurulumu yapiyim?

Bu psularin hepsi is gorur , seasonic direkt kendi uretimi oldugu icin on planda , o corsair de cwt.
    Fark etmez nasi yaparsaniz kurulumu.

• Seasonic 850 aliyorum o halde. Cok basini agrittim kusura bakma cok yardimin oldu. 🙌

Bu kurulum icin bilege takilan birsey aldim birde kasaya takiliyor elekteik akimiyla ilgili birsey sanirim kelimeyi aklima getiremedim. Bunu kullanmak gercekten onemli mi?
    Birde sogutucu termal macunla geliyor fakat bu macunu bir videoda baktim siliyorlar ve kendileri macun suruyorlar.

Birde bu amd islemcilere veya intelde var bir cerceve takiyorlar kenarlarida tam tikaniyor ve macun falan surulurse tasma riskini azaltiyor bunu tavsiye edermisin?

I914900k vs 7950 3xd

I914900k vs 7950 3xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 19 Mart 2025; 21:9:38 >

Sogutucu yorumlarina bakin kendiyle gelen macun yetersizse ayri alirsiniz.
    Statik elektrik seysi mi gerek yok bence.
    O fotodaki urun heral nolur nolmaz hesabi eliniz yatkinsa sknti olmaz tasma acisindan.

• Tamamdir sagolasin 🤩

• Siparisi gectim birtek gpu kaldi 😂😂
    Sonra belki bir monitor ve kulaklik 😀
    Elimdeki monitor benq dan 24 luk 120hz full hd. Ips sanirim.

Monitor oled olabilir.

• Kac k almak lazim peki. Fhd den yukari kullanmadim
    Hic. Rekaberci oyunlar icin yuksek cozunurluk onermiyorlar pek. Battlefield cod vs gibi. Birde boyut 24 kullandim yukseltmenin faydasi olurmu yoksa bf gibi cod gibi oyunlar icin ideal boyut nedir sence

• Merhaba.
    Hocam sistemi topladim. Ekran karti kaldi tek bu hafta gelicek.
    Gigabyte 5070 ti eagle oc ice aldim.
    Psu dan bir kablo cikti uzerinde 600w yaziyor. Ekran karti gereksinimi 750w. Bu kabloyu mu kullanicam? Bir video baktim youtube da ayni karta adam 1100w destekli kablo takiyor. Baska kablo mu almaliyim anlamadim.

Evet o 600w kablo,nvidia da girisler degistigi icin 2x-3x 8 pin yerine direkt o kabloyu takiyorsunuz ust seri kartlarda.

• Anladim. 600w yazmasi ve videodaki yorum biraz kafami karistirmisti.
    Ekran karti yok daha ama soyle birsey oldu 😀
    I914900k vs 7950 3xd

I914900k vs 7950 3xd

Guzel duruyor hayirli olsun,
    Kart ztn 600 w cekmeyecek , o 750w dedikleri tum sistemi kapsiyor +fazla fazla veriyorlar o degeri
    O adaptorun ozellik o dusuk olanlari da var modeline gore psunun , 300w-450w kablolu olanlar vs
    Kablo bunun gibiyse sorun yok
    12vhpwr bi onceki atx 3.0 , 12v-2x6 atx 3.1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 4 Mayıs 2025; 17:3:20 >

• Hocam windows lisans alicam home mu alsam pro mu alsam? Internette her ikisini de tavsiye eden var. Pro alma gereksiz seyler yukluyor sistemi yavaslatiyor diyen de var. Sen ne dersin?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.