sa geçen gün 2. el bir omnia aldım yalnız dün akşam fabrika ayarlarını sıfırlattım ondan sonra ise ekrana dokunun diye windows mobile nin yazısı çıktı ekrana dokundum ve ekran hizalama karşıma çıktı dün akşamdan beri yapıyorum olmuyor lütfen biri yardım etsin
galiba dokunup geçmeye çalışıyorsun tabiki o da ilerlemiyor aslında çok kolay bir işlem yapmanız gereken hizalamak için çıkan artı işaretinin en ortasına basılı tutmak hepsi bu kadar siz basılı tuttukça o bir sonraki yöne geçecek tüm köşeleri yapıncada işlem bitecektir.
bütün köşelere geçiyor yalnız köşeler bittiği zaman da yine ortaya geliyor hallettim telefoncuya götürdüm artık teşekkür ederim yardımcı olanlara
kardeş aynı sorun bnde de var.kaç liraya yaptırdın.ne yaptılar telefona
Google da aratınca şöyle bir çözüm buldum;
quote:
Programın adı : Remote Screen Alignment Program linki : Download Peki program nasıl çalışıyo ?_?_? telefonunuz açarken ilk ekran hizalama yazısı geldiğinde telefonumuzu PC ye bağlıyoruz active syn(xp ve öncesi) yada windows mobile syn(Win7 , Vista) programlarından birisi açılıyor ordaki ayarları geçiyoruz sonra indirdiğimiz programı açıyoruz
ŞİMDİ YAPACAĞIMIZ TEK ŞEY PROGRAMIN EKRANINDAKİ EN ÜSTTE SKİP BUTONU VAR ONA BASMAK TELEFON KENDİNİ YENİDEN BAŞLATACAK VE O EKRAN GEÇECEKTİR