Şimdi Ara

i7-920 cpu için anakart yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,elimdeki i7-920 2.66ghz cpu ile kullandığım gigabyte x58 anakartımın ram slotları arızalandı bu yüzden yeni anakart arıyorum fakat LGA 1366 socket kullanıyor sanırım bu işlemci türü LGA 1366 socket hiçbir anakart bulamadım piyasada,başka alternatif anakart veya herhangi çözüm öneriniz olabilir mi?

• X58 çipset (LGA 1366) kart almaktan başka çare yok o işlemci için. Piyasada sıfır olarak zaten bulamazsınız. 2. el olarak aramanız gerek. Forum 2. el bölümü, sahibinden ve diğer sitelerden bakmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 17 Ağustos 2015; 9:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: transandantal

Merhabalar,elimdeki i7-920 2.66ghz cpu ile kullandığım gigabyte x58 anakartımın ram slotları arızalandı bu yüzden yeni anakart arıyorum fakat LGA 1366 socket kullanıyor sanırım bu işlemci türü LGA 1366 socket hiçbir anakart bulamadım piyasada,başka alternatif anakart veya herhangi çözüm öneriniz olabilir mi?

1366 almaniz lazim baska olmaz
    Bulamassaniz sahibinden ve gittigidiyora bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki sizce ikinci el parça iyi ve kullanışlı bir çözüm olur mu?yoksa gidebildiği yere kadar götürüp sistemi yenilemek mi daha mantıklı olur?şuanda ram slotlarında temassızlık var,ramleri takıp çıkarınca algılayabiliyor pc fakat 3 ramin sadece 2 sini algılıyor ve sistem 4gb ram ile çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transandantal

Merhabalar,elimdeki i7-920 2.66ghz cpu ile kullandığım gigabyte x58 anakartımın ram slotları arızalandı bu yüzden yeni anakart arıyorum fakat LGA 1366 socket kullanıyor sanırım bu işlemci türü LGA 1366 socket hiçbir anakart bulamadım piyasada,başka alternatif anakart veya herhangi çözüm öneriniz olabilir mi?

Asus p6t

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.