Şimdi Ara

i7 8700K İçin Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. PC toplamaya başladım ve işlemcim i7 8700K. Bütçeme en uygun anakart ASRock Z370 Extreme4. Sizce bu anakart 8700K için yeterli olur mu ?

ASRock z370 Extreme 4

• Anakart 8700K için fazlasıyla yeterli ancak linkini verdiğin site sıkıntılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Hangi açıdan sıkıntılı hocam ? İlk alışverişim olacak Nanokatalogdan.
  • HarmonicaMan kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen son olur :D almadan önce iyice ara sor stoktamı kesinmi diye aldıkdan sonra sanada baskasına sattık yurtdısından sevkıyat beklıyoruz demesınler
  • Nanokatalog yurtdışından (genelde Amazon'dan) ürün getirip satar. Deposunda çok az ürün tutar. Stokta olmayan bir ürün sipariş verirsen en az 2-3 hafta beklersin. Sipariş verdiğin ürün stoktaysa yine sorun yaşama ihtimalin var. Açılmış, iade veya eksik ürün gönderebilirler. Şansına her şey sorunsuz gitse bile sattıkları ürün Türkiye garantili değil. Arıza vs. durumunda Türkiye'deki teknik servisler bakmaz.

https://forum.donanimhaber.com/cozuldu-nanokatalog-acilmis-ve-eksik-urun-gonderdi--131891560

https://forum.donanimhaber.com/nanokatalog-rezaleti-alisveris-yapmayin--131065786

• Herhangi bir z370 anakart yeterlidir fakat başına dert almak istemiyorsan o siteden uzak dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Bugia B kullanıcısına yanıt
    Hepinize çok teşekkür ederim başıma gelecek beladan kurtardınız. Nanokatalog'dan başka site bu anakartı satmadığı için linkteki anakartı düşünüyorum. Sizce nasıl ? Tavsiyelere açığım.

Asus TUF Z370-PRO GAMING

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ7 7700k nasıl bir işlemci
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir anakart istiyorsan Asrock Taichi öneririm. Türkiye'de Hepsiburada vs. gibi sitelerde bulabilirsin. Fiyatı bütçemi aşıyor diyorsan Asus Prime Z370-A model anakartı da alabilirsin. Pahalı Strix serisiyle neredeyse aynıdır, sadece kutuda "Gaming" yazmadığı için fiyatı daha uygundur. Asus'un Z370 çipsetli TUF serisini önermiyorum. Eski TUF serisiyle ilgisi alakası yok.

• z370 extreme 4 ü 610 tl civarına almıştım amazon.de den

kötü ürün değil ama biosu taichi ve k6 dan geride (vid sensör değerleri falan daha yüksek oluyor bug yüzünden olsa gerek)

ayrıca bu anakartın vrmleri hepsinde aynı olmuyor bir arkadaşımda acayip bir markanın vrmleri kullanılmış ama araştırıldığında ya sinopower ya da fairchild diyor ama işler öyle değil (en kalitelisi fairchild olan ki taichideki vrm)

En iyi oc yapılanlar taichi ve pro i7 de %80 i fairchild oluyor onların

K6 ve extreme 4 biraz daha altta oluyor

Geçen hafta kart son nefesini verdi, bios sıkıntısı yüzünden bir türlü yedek biostan ana biosa yedek alamadığı için. Onun dışında post ekranı çok geç geliyordu bazen.

Onun dışında fiyat bandında rakipsiz denilebilir Asus prime Z370a ile birlikte.

Şu an anakartı Almanya ya gönderdim iade için. Yerine de tr den gigabyte gaming 5 aldım. Oc olarak aynı yerdeler. Ama asrock yurtdışında epey atılım yaptı. Darısı ülkemize (özellikle tekrardan çizgi elektronik gibi tecrübeli firmaların servis vermesi gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 1 Mayıs 2018; 1:6:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Linkteki ürünü 8700k ile kendim kullanıyorum tavsiye ederim Tam bir F/P ürünü overclock yeteneği çok iyi hocam
    www.webdenal.com
    Asus Prime Z370-a Intel Anakart (90MB0V60-M0EAY0)
    https://www.webdenal.com/asus-prime-z370-a_957566.html

• Alternatif olarak Tomahawk modeline bakabilirsin. VRM'leri sağlamdır.

• Türkiye stoklarında olan f/p olarak en iyi Z370 anakart tomahawk modelidir, birçok kez 600-700 arasında satıldı, o fiyat aralığında hatta daha fazla paraya satılan diğer markaların kullandıkları vrmlerine göre oldukça iyi, yeni ubiq mosfetleri kullanıyor, slı plus ve krait gaming modeli ile vrmleri %100 aynı, gaming pro carbon modeliylede büyük ölçüde benzer.

Asus TUF Z370-PRO GAMING uyduruk, max 600 TL edecek bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Nisan 2018; 22:17:46 >

• Bende asrock z370 extreme4 kullanıyorum malzeme kalitesi ve kağıt üstünde rakipsiz bu fiyat bandında. Eğer bunu almasaydım gaming 5 alırdım bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende i7 8700k alacağım. 3 anakart arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim:

Asus Prime Z370-A: 899TL

ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING: 1050TL

ASUS ROG MAXIMUS X HERO: 1439TL (Aşırı fiyat, gereksiz diye düşünmekteyim. Yanlışsam düzeltin lütfen)
  • Arkadaşlar son kez affınıza sığınarak soruyorum. Beni sorunsuz bir şekilde hangi anakart götürür. Overclok performansı, kararlı çalışması gibi açılardan hangi anakartı almalıyım. Yorumlarınızda yola çıkarak Tomahawk düşünüyorum ama tekrar bir sormak istedim. Yorumlarınıza göre bugün sipariş vereceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Asus Prime Z370-a

Msi Z370 TOMAHAWK

ASRock Z370 Extreme4@No Way Out @katharsis1537 @road35 @Ayberk1456 @Humboldt @megaprince @Armag3d0N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarmonicaMan -- 4 Mayıs 2018; 16:26:37 >

İşk tercihim asrock olurdu ki öyle de oldu. Daha sonra tomahawk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Üçüde ev kullancısı için yetip artar, normalde bunların ederi max 600 TL'lik anakart, en ucuzunu alırsan en az zararı etmiş olursun.

Linklere şimdi baktım;

Verdiğin linklerden alacaksan o fiyatları değerlendirirsek en mantıklısı prime z370 a.

Geçen hafta hepsiburada kdv indiriminde tomahawkı 680 TL'ye sattı, daha önce 625 tl ye satıldığı olmuştu, 835 TL filan vermek gibi çılgınlık yapmazsın umarım.

Edit; nanokatalogdan birşey alınmaz, e4'ü oradan alacaksan seçeneklerin içinden kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Mayıs 2018; 16:49:57 >
    Amerikadan getirme şansım var. Sizce Asrock mu Msi mı ? Hangisinin vrmleri daha kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Üçüde ev kullancısı için yetip artar, normalde bunların ederi max 600 TL'lik anakart, en ucuzunu alırsan en az zararı etmiş olursun.

Linklere şimdi baktım;

Verdiğin linklerden alacaksan o fiyatları değerlendirirsek en mantıklısı prime z370 a.

Geçen hafta hepsiburada kdv indiriminde tomahawkı 680 TL'ye sattı, daha önce 625 tl ye satıldığı olmuştu, 835 TL filan vermek gibi çılgınlık yapmazsın umarım.

Edit; nanokatalogdan birşey alınmaz, e4'ü oradan alacaksan seçeneklerin içinden kaldır.
    Arkadas verilebilecek butun mantikli cevaplari vermis. Sadece sunu ekleyebilirim. Amerikadan alicaksan asusu onerebilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.