Şimdi Ara

İ7 6700K Stres testinde 96 Derece Oluyor 4.4 Mhz de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sogutucum bu

www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+ İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/cool-master-hyper-212evo-77511555613662011am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html#genel-bakis

4.4 mhz den öteye gecemedim. 4.5 yapiyorum mavi ekran geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla voltaj veya soğutucuyu yanlış montaj etmiş olabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

fazla voltaj veya soğutucuyu yanlış montaj etmiş olabilir misin ?

Vatan bilgisayarda takıldı sonra bende söktüm taktım tekrar macun sürdüm yaydum kagıt gıbı sonuc aynı.

GTA 5 ultrada oyun oynarken 50 derece cıvarında gezınıyor
  • Gta 5 50 derecelerde gezinmesi normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

Gta 5 50 derecelerde gezinmesi normal

Stres testinde cikiyor 90 lara. En agir stres testinde. Normal teste 60-70

• Hocam en ağır test ise normal yani. Gta da 50 derece ise iyidir ve oclu bir işlemci, içiniz ferah olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cr10ns35

Hocam en ağır test ise normal yani. Gta da 50 derece ise iyidir ve oclu bir işlemci, içiniz ferah olsun.

Sağolasın Ama 4.4 ü geçemiyorum. Geçersem hata veriyor mavi ekran yada windows açılıyor teste kalıyor. Soğutucu yetersiz mi yoksa işlemci kalitesi bu kadar mı ?
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Hocam anakart modeliniz nedir? İşlemciye voltaj verdiniz mi? Soğutucunuz ise bence daha üst hızlar için yetersiz kalıcaktır. Sıvı soğutma gerekir diye düşünüyorum.

• quote:

Hocam anakart modeliniz nedir? İşlemciye voltaj verdiniz mi? Soğutucunuz ise bence daha üst hızlar için yetersiz kalıcaktır. Sıvı soğutma gerekir diye düşünüyorum.

Anakart : gigabyte z170x-gaming 3

Voltaj olayını kademeli olarak artırarak denedım.

4.4 için sadece çarpanı 44 yapıyorum ve sorunsuz çalışıyorum ama daha ötesine geçemedim. Anakartta 2 secenek çıktı bu işlemci takılınca. Onlarda da 4.4 sonrası sorun oluyor.
  • Hocam bence anakartınız daha yukarıya çıkacak kadar vrm sahip değil. 4.4 yeter zaten daha fazlasına 212 evo yetmez zaten hocam. Zaten işlemciniz oldukça güçlü.

• quote:

Hocam bence anakartınız daha yukarıya çıkacak kadar vrm sahip değil. 4.4 yeter zaten daha fazlasına 212 evo yetmez zaten hocam. Zaten işlemciniz oldukça güçlü.

Anakart mı kötü yani ?
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Kötü demiyelimde zaten 4.4 çıkartmış bundan sonraki hızlar 4.6, 5 ghz falan bunlar için extreme anakart ve custom sıvı soğutma sistemleri gerekir. Anakartınız gayet iyi hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.