Şimdi Ara

i7-6700k sıcaklık değeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben yeni bir sistem aldım ancak overlock işinden çok anlamıyorum asus Al suite 3 ile 4,00 olan işlemciyi 4,6 ya çektim kendi otomatik ayarından. ancan prime 95 testini açtğım gibi sıcaklık 109-110 derecelere fırladı. aida 64 ile teste soktuğumdada 90 civarı seyretti 1 dk tutmadan kapattım korktum açıkcası. Cooler master Masterliquid 120 lik bir sıvı soğutma var sanırım birşeyler yanlış gidiyor. yorumlarınızı bekliyorum



  • Sıcaklık çok yükselmiş overclock yapmamanı tavsiye ederim.İşlemci soğutucun standart soğutucu galiba.
  • soğuıtucum cooler master masterliquid 120 . sırf bu endişe yüzünden bugün gidip cooler master seidon 240 aldım onu takıp deneyeceğim şuanda
  • degerler cok yüksek geldi suanda fx6300 stock 4,5 de 1,425 boşta 40 45 yükde 60 70 oluyor.

    yeni sogutucunuz h.olsun . akasa venom medusa taraftarıyım çünkü işlemcide dagılacak bir ısı olmuyor bi noktudan sürek ısı yayılıyor. sıvı sogutmada iyidir. bide işlemci macunun üstünde yüzmesi lazm hocam kartvizit kalınlıgına bi tabakada 0 ekran kartlarında görüyorsunuzdur o şekil olcak. çip hep sıcak kalıyor hocam akım fazla oldugu için. hiç degilse 70 80 derecelerde gezinse gene iyimiş.
  • Benim 4.7ghz 71 derece stress testte lepa 240mm sıvı sogutma ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine değerler değişmedi ve hala bir sonuç bulabilmiş değilim...
  • akasa venom medusa tavsiyem bak islemci tek bi noktadan isiniyor. su sogutma sokmez ona :) çekirdegin sıcaklıgı düşmüyor bide intelde lehimli degil sanirim cpuya ust yuzey. noral degerler. diyim sıvı sogutmayla. bende fx 6300 var stock fan takılı suanda 4.5 da max 71 görüyom genelde iyi tx3 evoda g 3258 de takılı 4.5 larda anakart fail veriyor ama sicaklik 60 küsür. tam bilmedigin icin sıvı arabadaki sistem sanıyorsun arabada blok içinden sıvı yürüyor işlemcide sadece su degiyor geçiyor. normal kullanimda iyi olabilir ama overclockda hava sogutma reis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 6700k turbo ile 4.2'ye çıkan bir işlemci. Bunun üzerindeki her frekansa çıkmak için voltajı Auto'da bıraktığınız taktirde haddinden fazla voltaj verecektir. Eğer ki bios üzerinden çarpanı 46'ya getirip, voltajı deneme yanılma yoluyla arttırırsanız daha düşük voltaj ve sıcaklıklarda aynı frekansa ulaşabilirsiniz. Bir diğer ihtimal sıvı soğutmanın pompasının işlemci üzerine tam manasıyla baskı uygulayamaması. Aynı testi kasa kapağını açıp, pompa üzerine el yordamıyla biraz baskı uygulayarak denediğinizde gözle görülür fark oluyorsa bundan sebeptir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.