Bildirim
İ7 6700K dan ryzen geçilir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gereksiz bir harcama olur bence, elinizde son derece güçlü bir işlemci var. Çok ağır render işlemleri yapmadığınız takdirde gerek yok. Ryzen serisi işlemciler güzle işlemciler ama oyun vb. nedenden ötürü değiştirmek manasız biraz. Gereksiz yere harcama yapmaya değmez.
Ama ağır render yapıyorsan o zaman durum başka. -
Gerek yok kullanmaya devam et bence -
Hocam ben 6600K kullanıyordum ve gtx 1080 ile tam bana yetmiyordu. Bende saatım ve 7700K aldım. Forum da virkaç konu açtım ve biraz da araştırma yaptım sonuç olarak oyunlarda 7700k veya 6700K daha önce çıkıyor sonucu ise intelin tek çekirdek performansının daha iyi olduğuymuş. Ryzen ise daha çok çoklu çekirdekte önde geliyormuş. İnşallah yardımcı olmuşumdur. Ek olarak Öesut abi sürekli oyun oynayacak adam 7700K alsın diyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarınızı ne amaçla kullandığınıza bağlı, oyun oynarım diyorsanız bence masraf olur, ama renderla uğraşıyorsanız ryzene geçebilirsiniz. -
Geçilmez diyen arkadaşların bir tanesi bile geçmemiş. Az susun da tecrübe konuşsun. -
Fazla para başa dert sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 5 Nisan 2017; 22:35:06 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen, imzama da öylesine koydum zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Difiction -- 5 Nisan 2017; 22:32:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mertovski1907
aynen, imzama da öylesine koydum zaten
-
Gerek yok.Aynı işlemci bende de var.Render içinde gayet başarılı.Ama param çok mecera arıyorum diyorsan deneyebilirsin. -
hangi işlemciden ryzen 1700 e geçtiniz hocam ve genel anlamda memnunmusunuz, birde ssd ile açılıştaki boot süreleriniz nasıl bilgi verebilirseniz sevinirim -
ben fx8350den geçtim. açıkcası dikkat etmedim boot süresine ama uzun gelmedi bana pek. bir daha denediğimde dikkate alır bilgi veririm. -
sağolun hocam şimdiden teşekkürler -
geçilmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: mertovski1907
ben fx8350den geçtim. açıkcası dikkat etmedim boot süresine ama uzun gelmedi bana pek. bir daha denediğimde dikkate alır bilgi veririm.
Keşke videolu bir test hazirlasaydiniz fx 8350 vs ryzen olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neye göre geçilmez neye göre geçilir
geçme amacı varki soru sormuş -
arkadaşlar sırf oyun için oynuyorum 6 milyar alcam ama i7 7700k mı yoksa ryzen 1700x mi sadece oyun için bu sene alacam tşk arkadaşlar -
-
İşini görmediği yere kadar kullan elindekini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X