Şimdi Ara

i7 4790K vs FX 9590 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: creative13

bende o kadar para versem bende hissederim okumadım mesajları ama kesin 6300den falan geçmişlerdir tamam i7yi amdde kıyaslayabileceğin bir işlemci yok sadece render süresinde i7 4770k ile 8350 birbirine yakın ama o kadar ayrıca biri adam gibi bir anakart + işlemci olarak 1500tlye dayanıyor diğerinde 700-800 tl max 2katı para verince bırakta adam toyotadan inip mercedese binsin

doğru

bende o kadar para vermem şuan

en fazla 4670k alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

9590

Üstad dayanamadım gelişine eksiyi bastım
  • Murat hoca, Ben Toyota sevdalısıyım.
    Toyota'nın 8 senelik müşterisiyim, Toyota,dan indigim gün artık araba kullanmayacağım gündür.

Kalitede Toyota dünya çapında isim yapmış bir markadır!

Toyota kıyaslanmasını anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Murat hoca, Ben Toyota sevdalısıyım.
    Toyota'nın 8 senelik müşterisiyim, Toyota,dan indigim gün artık araba kullanmayacağım gündür.

Kalitede Toyota dünya çapında isim yapmış bir markadır!

Toyota kıyaslanmasını anlamış değilim

ben yazmadım kardeş bilemem
  • 9590 tabiki

The bomb has been planted

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Bencede toyota candır

Bi ara pederde 93 corolla vardı bordo çok güzel aletti sonra arabaya dururken vurdular pederde sattı 90 520i aldı

Ama ne yalan söyleyeyim gelen gideni aratmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

4790k tabikide...bugün geldi sisteme taktım4790k yı...4770k dan dahi iyi.intel bir başka amd ye bulaşmam ben bir daha.amd demek=yüksek güç çekimi,yüksek ısı düşük performans demek.o kadar paranız yoksa i5 e bakın derim.

Yav. Hehe fanboy seni.

Yüksek ısı düşük performans mış.Stok fanı kaldırdın çalıştırdın aaaa ısınıyor diyorsun !

İ7 4770k 4.5 ghz yap görürsün ne ısınıyor.
    Kim güç çekiyor.

• Adet yerini bulsun. 4790k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

4790k tabikide...bugün geldi sisteme taktım4790k yı...4770k dan dahi iyi.intel bir başka amd ye bulaşmam ben bir daha.amd demek=yüksek güç çekimi,yüksek ısı düşük performans demek.o kadar paranız yoksa i5 e bakın derim.

Yav. Hehe fanboy seni.

Yüksek ısı düşük performans mış.Stok fanı kaldırdın çalıştırdın aaaa ısınıyor diyorsun !

İ7 4770k 4.5 ghz yap görürsün ne ısınıyor.
    Kim güç çekiyor.

öncelikle linki incelemenizi öneririm.burada herşey çok bariz ortada..
    http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/AMD-FX9590-video-inceleme-Otomatik-olarak-5GHze-cikabilen-islemci-testte.htm
    laf olsun diye yazmıyorum.referanlarımda görebilirsiniz.ilk sattığım ürün fx 6200 dür.ondan sonra yeni jenarasyonda amd aldığımı göremessiniz.
    sadece birkaç öncelerden kalan işlemciler var.onları sattım yer kaplamasın diye....zamannında fx 6200 ürünü aldım bir ay sonra stok hızda
    bile vuuuuuuuuu vuuuuuuuuu vuuuuuuu....
    ses olayı bile başlı başına dert amd nin.ben intel ısınmıyor demiyorum.ama performans olarak hakkını veriyor.
    bak burada @er36po nede doğru söylemiş tabiri caizsse cuk diye oturmuş.

9590 ın faydaları!
    1 Evinizi sıcak tutar.
    2 Tedaş'a büyük katkıda bulunmur.
    3 Fan firmaları'nı kalkındırır.
    4 Kullandıkça pişmanlık'tan kilo vermenizi sağl
    ar.

siz 9590 almaya devam et kolay gelsin.ama ben amd ye bulaşmam (mevcut işlemciler için)
    kimseyede önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

9590

Üstad dayanamadım gelişine eksiyi bastım

Canin sagolsun gardaşııım

• AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    93 m. Corolla tarihi eser olduğu için aratmamamış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 26 Temmuz 2014; 13:07:52 >
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Bundan 11 yıl önceki olay

• Valla o işlemciyi bende isterim :D
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    Anladım.

• 4790 öneririm ama o fazla gelebilir amd kullanıcısı olark 9590 çok yakıyor o da alınmaz
  • 4790k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

9590 bir ısıtıcı için çok pahalı, Ufo'nun uygun fiyatlı ısıtıcılarından alabilirsin 9590 kadar ısıtmaz ama cebine para kalır.

i7 4790K'da soğuk kış şartlarında kombi seçimi için başarılı bir model testleri inceledik kullanıcı yorumlarını gördük ekmek bile kızartabilirsin fonksiyonel yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

9590 bir ısıtıcı için çok pahalı, Ufo'nun uygun fiyatlı ısıtıcılarından alabilirsin 9590 kadar ısıtmaz ama cebine para kalır.

i7 4790K'da soğuk kış şartlarında kombi seçimi için başarılı bir model testleri inceledik kullanıcı yorumlarını gördük ekmek bile kızartabilirsin fonksiyonel yani

4.4 de çalışan işlemciyi stok fanla stres testine sokan kullanıcıların yorumlarını mı takip ettin

• cok sacma soru olmus. fx 9590 ile 4770k karsilastirsan daha mantikli olurdu ki cevap gene 4770k olurdu.fx 9590 220 w ile calisiyor ve o ne sicaklik arkadas.tabii 4790k sicaklik testleri de pek iyi degil ama genede fx 9590 kesinlikle alma.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.