Şimdi Ara

i7 3770k ve H110™

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i7 3770k ve h110 kullanıyorum kaç yıl gider? Ha birde Bilgisayarım açılıyor fakat simgeler falan geç geliyor bu işlemci ile ilgilimi yoksa SSD İle ilgilimi ? SSD Nedir Ne işe yarar ? Önemli özelligi nedir ? Her pc ye gereklimidir ssd ? Ben 1TB Segate HDD Var 300 gb kullanıyorum Şimdi SSD alınca nolacak HDD Ye format atmammı gerekecek ssd yi nereye takıcam Taktıktan sonra ilk ne yapmam lazım Detaylıca Sıkılmadan anlatın lütfen

• Sisteminiz sizi 2-3 yıl rahat götürür ekran kartı yetersiz kalmaya başladığında yükseltirsiniz.SSD(Solite State Disk) en önemli özelliği verileri Hdd'lere göre çok daha hızlı işleyebilmeleridir.Her bilgisayara gereklidir midir sorusuna gelirsek bu yapacağınız işe göre değişir sisteminizi hızlı kullanmanız gerekiyor ve kullanacağız programları hızlandırmak istiyorsanız (photoshop vb.) sisteme SSD dahil edilebilir.Eğer SSD alırsanız işletim sisteminizi SSD'ye kurmak size avantaj sağlayacaktır.İşletim sistemini SSD'ye kurduğunuz taktirde kullanım esnasında sisteminiz hdd'lere göre çok daha hızlı çalışacak ve sistemin açılış süresi azalacaktır.SSD'yi kasanızda 2.5 inch boyutunda depolama cihazları için özel yapılmış bölmeye takabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: akke4323

Sisteminiz sizi 2-3 yıl rahat götürür ekran kartı yetersiz kalmaya başladığında yükseltirsiniz.SSD(Solite State Disk) en önemli özelliği verileri Hdd'lere göre çok daha hızlı işleyebilmeleridir.Her bilgisayara gereklidir midir sorusuna gelirsek bu yapacağınız işe göre değişir sisteminizi hızlı kullanmanız gerekiyor ve kullanacağız programları hızlandırmak istiyorsanız (photoshop vb.) sisteme SSD dahil edilebilir.Eğer SSD alırsanız işletim sisteminizi SSD'ye kurmak size avantaj sağlayacaktır.İşletim sistemini SSD'ye kurduğunuz taktirde kullanım esnasında sisteminiz hdd'lere göre çok daha hızlı çalışacak ve sistemin açılış süresi azalacaktır.SSD'yi kasanızda 2.5 inch boyutunda depolama cihazları için özel yapılmış bölmeye takabilirsiniz.

Hocam Örnegin SSD yi aldım SSD Yanımda Şu anda bunuda size yazıyorum İlk olarak ne yapmam lazım SSD Yi kutudan çıkardım sonra ?

-SSD Yi yi mi takıcam
    -format atmam gerekli olacakmı HDD Ye
    -Biostan ayar gereklimi

Ssd kutudan cıkardıktan sonra ayrıntılı anlatırsanız sevinirim

@akke4323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmfreis -- 19 Ocak 2014; 16:41:34 >

• İmfreis İ kullanıcısına yanıt
    SSD yi ilka sata portuna takacaksınız sata 6 gbps kablosu ile.Sonrasında bıosdan ahcı seçilidir ama yine kontrol edin ahcı mod seçili olacak.Eğer seçiliyse hiç bir şey yapmadan elinizdeki kurulum usb yada dvdsi ile windows kurmaya başlayacaksınız.Kurulum esnasında hddyi formatlayın(tabi önemli bilgilerinizi yedekleyerek) sonrası ise bildiğiniz gibi.
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • İmfreis İ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle o işlemci 3-4 yıl rahat gider

simgeler felan geç geliyorsa virüs felan vardır yada açılışta fazla program vardır

compofix ile pc tarat sorun devam ederse pc başlangıcındaki programalrı kapat

Orijinalden alıntı: İmfreis

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Sisteminiz sizi 2-3 yıl rahat götürür ekran kartı yetersiz kalmaya başladığında yükseltirsiniz.SSD(Solite State Disk) en önemli özelliği verileri Hdd'lere göre çok daha hızlı işleyebilmeleridir.Her bilgisayara gereklidir midir sorusuna gelirsek bu yapacağınız işe göre değişir sisteminizi hızlı kullanmanız gerekiyor ve kullanacağız programları hızlandırmak istiyorsanız (photoshop vb.) sisteme SSD dahil edilebilir.Eğer SSD alırsanız işletim sisteminizi SSD'ye kurmak size avantaj sağlayacaktır.İşletim sistemini SSD'ye kurduğunuz taktirde kullanım esnasında sisteminiz hdd'lere göre çok daha hızlı çalışacak ve sistemin açılış süresi azalacaktır.SSD'yi kasanızda 2.5 inch boyutunda depolama cihazları için özel yapılmış bölmeye takabilirsiniz.

Hocam Örnegin SSD yi aldım SSD Yanımda Şu anda bunuda size yazıyorum İlk olarak ne yapmam lazım SSD Yi kutudan çıkardım sonra ?

-SSD Yi yi mi takıcam
    -format atmam gerekli olacakmı HDD Ye
    -Biostan ayar gereklimi

Ssd kutudan cıkardıktan sonra ayrıntılı anlatırsanız sevinirim

@akke4323

Daha önce SSD kurma fırsatım olmadı o yüzden detaylı bilmiyorum bir arkadaşımız cevaplamış sorunuzu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.