Şimdi Ara

i7 3770K için Anakart önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i7 3770K için alınabilecek en iyi anakart hangisidir ? bütçeden kısmayacağım almışken en iyisi olsun aklımda bu kart var ASUS P8Z77-V DELUXE Intel Z77 Soket 1155 DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart vatanbilgisayar dan alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser_733 -- 10 Ekim 2012; 9:21:45 >

• Deluxe güzel bir kart ama pci slotu yok hepsi pci-ex haberin olsun.
    Mesela pci bir donanımın varsa örneğin uydu kartı gibi takamayabilirsin.
    Ama asus p8z77-v pro modelinde pci slotu var.Diğer özellikler hemen hemen aynı.
  • bende aynı işlemçiyi alıcam baya araştırdım forumda danıştım konu açtım

sonuçta asus p8z77 v-pro önerdiler deluxe ye ihtiyaç duymadım hemde pahalı

birde asus z77 sabertooth var bu kartın ismi çok az geçiyor acaba neden bilen biri varsa bu konu altındada yazsa faydalı olurdu
  • ASROCK Z77 Extreme9 Z77 LGA1155 DDR3-1600MHz Anakart
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=96002

En iyi bu görünüyor Daha fazla ayrıntı için :
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-z77-extreme9-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html

Sadece vatandan alabilecekseniz deluxe epey iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 10 Ekim 2012; 23:24:05 >

• en iyi anakart isterken öncelikle gigabytenin çıkarmış olduğu en iyi kartlara bakacaksınız sonra buraya endexli ürün karşılaştırmaları yapacaksınız şu anda overcloc değerlerinde en iyisi yanılmıyorsam gigabytenin g1 sniper modelleridir.

şu anda asus ve msı gigabytenin teknolojisine yeni yeni ulaşmıştır. ama hala şu anda yurtdışındaki overclock denemelerinde gigabytenin snıper modelleri tercih edilir. türkiyede yanılmıyosam sadece hepsiburada.com da vardı.

size tavsiyem msı Z77A-GD65 modelidir oda olmassa msı Z77A-GD55tir. msı z77a-gd65 modeli çok pahallıdır o parayı vermeye deymez bu yüzden tavsiyemg msı z77a gd 55 tir

anakart alırken üretici sitelerin adeslerine girin ve en iyi kartların soket yapısına göre ne olduğuna bakın sonra karar verin.

burdaki çoğu arkadaş yeni teknolojileri takip etmiyor.
  • Ben de aynı işlemciyi alıcam. Bana sorarsan anakartın en iyisi bu.

MSI Z77A-GD65 Intel Z77 Soket 1155
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z77a-gd65-z77a-gd65-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz%28-oc%29-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59267
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

en iyi anakart isterken öncelikle gigabytenin çıkarmış olduğu en iyi kartlara bakacaksınız sonra buraya endexli ürün karşılaştırmaları yapacaksınız şu anda overcloc değerlerinde en iyisi yanılmıyorsam gigabytenin g1 sniper modelleridir.

şu anda asus ve msı gigabytenin teknolojisine yeni yeni ulaşmıştır. ama hala şu anda yurtdışındaki overclock denemelerinde gigabytenin snıper modelleri tercih edilir. türkiyede yanılmıyosam sadece hepsiburada.com da vardı.

size tavsiyem msı Z77A-GD65 modelidir oda olmassa msı Z77A-GD55tir. msı z77a-gd65 modeli çok pahallıdır o parayı vermeye deymez bu yüzden tavsiyemg msı z77a gd 55 tir

anakart alırken üretici sitelerin adeslerine girin ve en iyi kartların soket yapısına göre ne olduğuna bakın sonra karar verin.

Arkadaş en iyi anakartı sormuş.
    Siz de en iyisi gigabytedır demişsiniz.
    Ama msi önermişsiniz.
    enteresan

• quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

Ben de aynı işlemciyi alıcam. Bana sorarsan anakartın en iyisi bu.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z77a-gd65-z77a-gd65-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz%28-oc%29-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59267

Nesi iyi? Diğer anakartlardan farkı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

Ben de aynı işlemciyi alıcam. Bana sorarsan anakartın en iyisi bu.

Nesi iyi? Diğer anakartlardan farkı nedir?

Kullanmışlığım yok özelliklerine bakarak söylüyorum.
    http://www.msi.com/product/mb/Z77A-GD65.html

Sağlam parçalar kullanılarak yapılmış. Çok aşırı yapılan o.c testlerine hep bu anakartın ismini duyuyorum.
    Ben seçerken Asus'u da elemiştim. çünkü saçma sapan yazılımlarla bi ton özellik ekliyip, kullanıcının gözünü boyuyolar. Anakartta ve ekran kartı kasasında msi 1, asus 2 bence.

• Anakartlara tonla para vermekten vazgeçin artık, ıvy'ler zaten o.c yapıldığında çok ısınıyor, zira takoz çıkma ihtimali de var o.c işi şansa da bağlıdır bu yüzden f/p oranı iyi olan anakart alın kullanın, sonradan üzülmeyin.

Lga1155'te iki Asus anakart değiştirdim biri P67 serisinden PRO biri de Sabertooth serisi idi, şuan da Msi var.

i5 2500K ise üçüncü işlemcim şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Anakartlara tonla para vermekten vazgeçin artık, ıvy'ler zaten o.c yapıldığında çok ısınıyor, zira takoz çıkma ihtimali de var o.c işi şansa da bağlıdır bu yüzden f/p oranı iyi olan anakart alın kullanın, sonradan üzülmeyin.

Lga1155'te iki Asus anakart değiştirdim biri P67 serisinden PRO biri de Sabertooth serisi idi, şuan da Msi var.

i5 2500K ise üçüncü işlemcim şuanda.

Katiliyorum bu kadar masrafa gerek yok cunku ivylerin zaten oc olarak performansi sandyere gore daha dusuk.Tim modunda garantisi olmadigi gibi leon xinde dedigi gibi birazda sans isi.Ancak illede en iyisini istiyorsaniz asusun cikardigi atx formundaki extreme serisinden olan yeni anakartidir diye dusunuyorum.
    http://www.amazon.co.uk/Asus-Maximus-Motherboard-PCI-Express-Thunderbolt/dp/B008KA5NKY

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

en iyi anakart isterken öncelikle gigabytenin çıkarmış olduğu en iyi kartlara bakacaksınız sonra buraya endexli ürün karşılaştırmaları yapacaksınız şu anda overcloc değerlerinde en iyisi yanılmıyorsam gigabytenin g1 sniper modelleridir.

g1 sniper modeli ve o ailedeki anakart performans ve obur ozellik olarak asusa vs fark atmis durumda degiller en buyuk ve ana farklari uzerlerindeki ses kartidir ki rakiplerine gore cok iydir onun disinda soylediginiz kadar ark yoktur bilakis bazi konularda obur firmalarin ust segmentine gecilebilir bile.Ayrica evet turkiyenin en buyuk teknoloji formunun en hardcore bolumundeki aktif insanlar guncel teknolojileri takip etmiyor yurtdisinda sizin gibi bakarsak msida tercih ediliyor cok oc icin ve gd65 1155 sokette dunya rekoru kirmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 12 Ekim 2012; 23:36:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• insanların seçimlerini kısıtlamaktan yana değilim sonuçta alacak olan insanın cebinden çıkıcak para sırf ego duygusunu tatmin etmek veya o anakartı kasasında görmek amaçlı gereğinden fazla almak diye tabir ettiğimiz donanımlar o kişinin hakkı ben karışmaktan yana değilim bizi ilgilendirmez dolayısıyla herkes istekleri doğrultusunda kendisini kısıtlamamalı diye düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 13 Ekim 2012; 9:18:28 >
  • ben gigabyte ın ud3h modelini tavsiye ederim.oc için tam biçilmiş kaftan.

msş tavsiye eden arkadaşlar var ben tavsiye etmiyorum eğer servispoint destek veriyorsa hala.cok sayıda garantide sorun aysayan arkadaslar oldu cunkı dedıgım gıbı eger hala servispoint destekv eriyorsa msi urunlerıne ozaman msi dan uzak durun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.