Şimdi Ara

I5 9300H gerçekten bu kadar zayıf mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen notebook bölümünde konu açtım. Y540 almaya değer mi diye? Arkadaşın biri ben 9300H ve 1660Ti sürümünü aldım 3 gün sonra iade ettim falan dedi. 9300 1660Ti'yi besleyemiyor gibi birşey çıkıyor ortaya. Siz ne diyorsunuz? Ben zaten i7 9750H li Laptop alacağım, ama bazı tanıdıklara bütçesinden dolayı i5 8300 9300 sürümlü laptoplar öneririm. Kafam karıştı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İ5 9300h undervolt ile 3.8 ghz seviyelerinde kullanırsa gayet güçlü, 4 ghz olursa çok çok daha iyi olur.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 9750H undervolt yaparsak kaç ghz görür?

• Togrul99 kullanıcısına yanıt
    Normalde 4.1 ghz'de dahi çalışabiliyor ancak 4.1'e ne kadar çok yaklaşılırsa watt/frekans bayağı düşüyor soğutulamıyor.
    3.5 ghz'de iken sıcaklık kontrol altına alınabilirse gayet iyidir.

Hocam şimdi. ROG G731 17" veya Lenovo Y540 17" alırsam soğutma sorunu olur mu? Omen 17 alırsam o sorunun olacağı aşikar.
    Lenovo Y540,545 ROG G731 favorilerim arasında. Asus en tepede. Omen en son seçenek. Acer nitro 5 7 de alabilirim. Predator da olabilir. Ama gereksiz pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Togrul99 -- 22 Aralık 2019; 22:25:57 >
    Own or disown kanalını tavsiye ederim çok iyi inceleme yapıyor.

Siz kendiniz ne önerirsiniz peki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hangi ekran kartını alacaksınız?

GTX 1660Ti veya 2060. Uygun olursa 2060 alırım büyük ihtimalle. Işlemci kesin i7 9750H RAM kesin 16Gb 512 SSD falan gibi bir liste çıkardım kendime. Bide ekranı 17" olursa çok iyi olur.

Hocam jarrods tech kanalında ikisinin de incelemesi var zamanında izledim ama hatırlamıyorum şuan tekrar izleyecek müsait zamanım yok maalesef ordan bakabilirsiniz.

Peki teşekkürler vakit ayırdığınız için

• Hocam 9300 çöp gtx1650 çöp diyor millet e o zaman bunların bi tık üstü laptoplar min 7000 ne yapsın millet o zaman ?

İ5 9300h ve gtx1650 li bi gaming laptop almayı düşünüyorum ben zaten fifa pes ya da açık dünya oyunları gta skyrim gibi bu tarz şeylerle takılırım bi zahmet bunları da 4-5 yıl sıkıntısız yüksek seviyede açsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Hocam 9300 çöp gtx1650 çöp diyor millet e o zaman bunların bi tık üstü laptoplar min 7000 ne yapsın millet o zaman ?

İ5 9300h ve gtx1650 li bi gaming laptop almayı düşünüyorum ben zaten fifa pes ya da açık dünya oyunları gta skyrim gibi bu tarz şeylerle takılırım bi zahmet bunları da 4-5 yıl sıkıntısız yüksek seviyede açsın
    9300h ve 1650'ye çöp diyen adamlara itibar etmeyin. alınan bir ürünün temel belirleyicisi ihtiyaçlardır. saydığınız oyunlar için yeterli bir ikili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.