Bildirim
i5 760 dan i5 3570K geçiş ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
neden olmasın.bence güzel bir terfi olabilir -
Üst düzey ekran kartı kullanmadıkça fark hissedilir olmaz. Ne kadar para iadesi yapılacak? -
200 tl + 200tl de harddisk için olabilir ama hdd için kesin bişe diyemiyorum. -
Oyun içinse ilerde işlemci + anakart + ekran kartı değişimi yaparsınız daha iyi olur yoksa arkadaşın dediği gibi oyunlarda pek bir fark olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: cos37
Oyun içinse ilerde işlemci + anakart + ekran kartı değişimi yaparsınız daha iyi olur yoksa arkadaşın dediği gibi oyunlarda pek bir fark olmaz.
hem oyun hem proğram vs için.+ ıvy bridge korkutuyor beni bir çok kişi ısınma problemi ile konu açtı siteye sizler ne diyorsunuz kullanan arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Can_R6
quote:
Oyun içinse ilerde işlemci + anakart + ekran kartı değişimi yaparsınız daha iyi olur yoksa arkadaşın dediği gibi oyunlarda pek bir fark olmaz.
hem oyun hem proğram vs için.+ ıvy bridge korkutuyor beni bir çok kişi ısınma problemi ile konu açtı siteye sizler ne diyorsunuz kullanan arkadaşlar.
Oyunda çok fark olmayabiir ama işlem gücü gerektiren programlarda fark yaşarsınız ancak ısınma konusunda pek bir fikrim yok. -
quote:
quote:
hem oyun hem proğram vs için.+ ıvy bridge korkutuyor beni bir çok kişi ısınma problemi ile konu açtı siteye sizler ne diyorsunuz kullanan arkadaşlar.
Sandy işlemcim stok fanıyla yaz aylarında 80C'yi görüyordu HAF912 gibi iyi sayılabilecek bir kasa kullandığım halde. İşlemcinin ısınmasından ziyade, kendi soğutucusu çok yetersiz. Maalesef etkili soğutma için ekstra soğutucu almak gerekiyor.(Ivy için de aynı şeyler geçerli)
1155'e geçerseniz yapacağınız masraf elde edeceğiniz performans artışına değmeyecek. Uygun fiyatlı ikinci el anakart alıp, Haswell gelene kadar upgrade yapmazdım ben olsam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
quote:
quote:
Sandy işlemcim stok fanıyla yaz aylarında 80C'yi görüyordu HAF912 gibi iyi sayılabilecek bir kasa kullandığım halde. İşlemcinin ısınmasından ziyade, kendi soğutucusu çok yetersiz. Maalesef etkili soğutma için ekstra soğutucu almak gerekiyor.(Ivy için de aynı şeyler geçerli)
1155'e geçerseniz yapacağınız masraf elde edeceğiniz performans artışına değmeyecek. Uygun fiyatlı ikinci el anakart alıp, Haswell gelene kadar upgrade yapmazdım ben olsam.
yaz aylarında stok fan ile sandy bridge bir kasa daha var bende 52-55 derece arasında geziniyordu full yük altında bence sandy bridge işlemciler daha az ısınıyor bence ıvy bridge göre.
-
quote:
quote:
kardeşim ben bilgisayarı uzun saatler kullanan birisiyim download film oyun vs. vs. en ufak bi ısınma söz konusu değildir yalan haber onlara kulak asma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X