Bildirim
i5 750 sıcaklık
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
97c oldukça yüksek bir değer..
Fan tam oturmaş ta olabilir!
Eğer fan sesi güçlü/yüksek gelmiyorsa pili bitmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet fanın oturmama ihtimali var klipslerinden biri kırılmıştı geçen sene ama asıl şüphelendiğim geçen hafta ekran kartı aldım onu takarken anakartın güç girişlerine giden kablo fanın üstüne gelmişti ve dönmesini engelliyordu. Sonra kablodan kurtardım fanı ama sanki eskisi gibi çalışmıyor sanırım kablo bozdu fanı :( yeni fan alıcaz mecburen :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrider -- 13 Kasım 2014; 1:03:32 > -
Benim de başıma gelmisti; Sıcaklıkları fark edip kasa içine baktığımda sizin de belirttiğiniz gibi, kablo fanı sıkıştırmış zor dönmesine sebep olmuştu. Kabloyu fandan ayırmıştım ama iş işten geçmişti, yani fan olması gereken devrin çok altında dönüyordu. Sonuç; çöp
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
Benim de başıma gelmisti; Sıcaklıkları fark edip kasa içine baktığımda sizin de belirttiğiniz gibi, kablo fanı sıkıştırmış zor dönmesine sebep olmuştu. Kabloyu fandan ayırmıştım ama iş işten geçmişti, yani fan olması gereken devrin çok altında dönüyordu. Sonuç; çöp
Sinir bozucu bir durum ^^
Thermaltake nic alinabilir :)
işlemci için sakıncalı bir sıcaklık değeri , intelin kendi soğutucusu zaten çok dandik ,bende prime testinde 95 c yi görmüştüm aynı işlemci ile sonra xigmatek balder soğutucu aldım değerler çok aşağıya düştü en az 30 derece fark etti diyebilirim bence soğutucunuzu değiştirin -
Kardes fan oturmadiginda genelikle boyle isi artisi olur 97 ise cok yuksek bi isi. Fanini kontrol ettir. Termal olmasa bile o kdr isinmamasi lzim. Fanini sokup takdir yada yeni bi fan al.
Herkese teşekkürler cevaplar için yrn gidip coolermaster 212 evi alican. Zaten oc dusunuyodum uygun mudur oc icin bilmiyomda gozume hoş göründü tipi
Cooler Master Hyper 212 Evo yerine aynı paraya TPC 612 alın.
OC performansı daha iyidir.
Satılmayıp ellerinde kalınca fiyatını 131 TL ye düşürmüşler.
http://www.vatanbilgisayar.com/tpc-612--lga-775_1150_1155_1156_1366_2011--am2_am3_fm1_fm2--islemci-sogutucu.html
İncelemesi :
http://us.hardware.info/reviews/4291/cooler-master-tpc-612-review-cheaper-tpc-800-cpu-cooler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 13 Kasım 2014; 18:46:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Mask
Cooler Master Hyper 212 Evo yerine aynı paraya TPC 612 alın.
OC performansı daha iyidir.
Satılmayıp ellerinde kalınca fiyatını 131 TL ye düşürmüşler.
http://www.vatanbilgisayar.com/tpc-612--lga-775_1150_1155_1156_1366_2011--am2_am3_fm1_fm2--islemci-sogutucu.html
İncelemesi :
http://us.hardware.info/reviews/4291/cooler-master-tpc-612-review-cheaper-tpc-800-cpu-cooler
+1 yada cm hyper 412S
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İki sorum var arkadaşlar öncelikle evodan vazgeçtim 412s mi tpc 612 mi
ikinci sorum işlemci bu yüksek değerleri gördü ama kendini kapatmadı işlemci zarar görmüş olabilir mi?
bu arada smart fan kontrolü kapattım biostan fan şimdi 2100 rpm de dönüyor yani son hızı bu. Sıcaklık değerleri biraz düzeldi ama oyunda test etmedim boşta 50 derecelerden 38 dereceye düştü -
İşlemcinin zarar görmesi için aylarca, yıllarca o şekilde kullanılması lazım.
Hemen bir şey olmaz.
412S overclock öncelikli üretilmiş bir soğutucu değil.
Zaten bu yanında gelen fandan anlaşılıyor.
Geniş alana yayılan seyrek sayıda kanada sahip bir soğutucu,
Bu da onu aynı dBA fan kullanıldığında rakiplerinden daha sessiz yapıyor.
TPC 612 öncelikli OC için üretilmiş.
Vapor Chamber var, kullanılan fan daha güçlü.
Birim alana mümkün olduğunca çok sayıda ve sık alüminyum kanat yerleştirilmiş.
Boyutları daha küçük olmasına rağmen 412S den daha ağır. (Hyper 412S=507gr / TPC612=640gr)
Amacım OC olsa önce TPC 612 yi düşünürüm.
Zaten Vatan bu fiyattan satmaya sürdürürse işi bilenler TPC 612 ye yönelecektir.
Hyper 212 Evo veya 212X in satması için fiyatının 100 TL veya daha aşağısına çekilmesi gerekecek.
-
arkadaşlar tpc 612 aldım kurulumu yaptım aida64 stres cpu testinde max 49 dereceyi gördü değerler normal mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: blackrider
arkadaşlar tpc 612 aldım kurulumu yaptım aida64 stres cpu testinde max 49 dereceyi gördü değerler normal mi?
Değerler gayet iyi.
Hayırlı olsun -
Değer çok iyi hayırlı olsun -
Eyvallah arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler yardımlarınız için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X