Şimdi Ara

i5 6600K+GTX970+2400mhz için Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi İ5 6600K + GTX 970 + 8gb 2400 mhz ramim var. Bir çok anakarta baktım. Fakat en üdşüğü 2888(OC) diyor. Yani ben ramimi 2888 mhz e OC lamadan çalıştıramazmıyım OC suz kullanabilirmiyim. Ve anakart tavsiyesi verirseniz çok mutlu olurum. teşekkürler

• UberJager90 U kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yok o maksiimum mhz sınırı demek yani elindeki rami kullanabilirsin.

Bütçen varsa iyi bir oc performansı da istiyorsan önerim asus z170 A olacaktır. Muadili kartlardan daha iyi

• Asus z170-A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwordMachine kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım hayal kırıklığına uğramam
    Değil bir karta gaming yazmak onu iyi yapmıyor malesef yazdığım anakartın teknik altyapısı bu kartlardan daha üstün forumda ufak bir arama yapıp yazılanları okuyabilirsin.Anakartlardan çok iyi anlayan Kızılejder hocanın yazdıklarına şu konudan bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_113060369/tm.htm

zaten m3 sli desteklemiyor bu kartı m5 ile karşılaştırmak lazım

sanırım z170 A vatanda yok ama vatanda stoktayken bile fiyat olarak bu 2 karttan uygun fiyata satıldı orası kesin
  • Hocam sohbeti okudum. O zaman Z170-A aliyorum (gaming olmayanı). Islemci teknolojisi celeron diyor. O sorun teşkil etmez değil mi?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager90 -- 5 Ocak 2016; 22:07:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Duzgun doldurmuyorlar siteler ondan oluyor yoksa 600 liralik anakart hic celeron olurmu sitesine bakablirsin

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bu kart msi z170 gaming m3 den iyi diyorsunuz öyle değil mi? Peki bu kartın gaming olmamasının ne gibi dezavantajı var? Mesela msi anakartta ethernetin ping arttırmama fibi bir özelliği var sanırım. Online oyun oynarken falan cok ise yarar. Bu gibi özellikler var mı? Veya ek olarak başka özellikleri?

• Dizzy24 D kullanıcısına yanıt
    Evet faz yapisi olarak cok daha iyi ozellik olarak da eksigi yok sli destegi gibi fazlasida var dengi m5 tir m3 degil m3 u bu karttan pahali yapacak bir durum yok

O killermis falan gercekten duzgun calismasi icin yasadigin ulke yanlis bize sunucular uzak cogu oyunda ne yapsan belli pingin altina inemiyorsun hat kalitesinden dolayi alttapi kotu cok etmen var

Killeri bir eksik olarak gormuyorum onemli olan verdigin parayi duzgun harcamaksa gamer etiketine bakmayip karti derinlemesine incelemek lazim bilesen kalitesi o konuda yazilmis zaten
    2 karti bilesen olarak bakinca asus daha iyi ayrica birde soyle bakabilirsin gamer modellerinde de intel ethernet kullaniyor asus killer tercih etmiyor demekki sart gormuyor

Sirf gaming boyali diye m3 almak hata olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Ocak 2016; 23:26:12 >
  • Z170-A alabilirsin, gidip msi gaming 3-5'e filan boşuna para verme.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Eline saglik hocam eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Z170-A alabilirsin, gidip msi gaming 3-5'e filan boşuna para verme.

son olarak Z170-A da karar kıldım. M5 ykaın olsa düşünürdüm de 735 civarı verilmez. Teşekkürler düşünceleriniz için. Bir parça daha garanti altına alındı ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.