Şimdi Ara

i5 4690 / i3 4150 ve Asus H81 Plus Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşamış olduğum bir sorun var ve konu ile alakalı bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

i5 4690 ve i3 4150 işlemciler ile Asus H81 Plus sistem görüntü vermiyor. Parçaların her biri sağlam, tek tek ayrı parçalarda denedik. Asus kendi sitesinde bios güncellemesini vermiş yeni 4.nesil işlemciler için. Ne yazık ki hiç bir güncelleme fayda etmedi sizce ne yapılabilir ?

• Bios update yapılması gerekli, asus'un teknik servisi çizgi elektroniğe götürüp bios update yaptırabilirsiniz. Bahsettiğiniz işlemciler haswell refresh olduğundan anakartınıza update yapılması gerekli. Aynı durumu ben de yaşadım bende de aynı anakart var şuan.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 20 Ağustos 2014; 19:25:15 >
  • Asus bu sorunu yapiyor bu yuzden haswell reflesh islemci ile birlikte onermiyorum asusu... Goruntu vermiyoru...

Gigabyte h81 s2pv - msi h81m p33 ikilisi bios kurulmasada goruntu geliyo sadece f1 e basip gecmek gerekiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda daha önce yazmıştım ancak yine yazayım
    Tek çare anakarta, geçen yıl çıkan Haswell işlemci takılı iken,
    Hdd ye Windows kurup ASUS BIOS Updater V2.00.02 ile update yapmak.

Çizgi Elektronik e gönderin 1 hafta içinde yapıp gönderiyorlar.
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    1 hafta bekletiyorlar mı bios güncellemesi için ? Gerçi ben elden verdiğim için sıkıntı olmadı sanırım ; 10 dk'da işim hallolmuştu.
  • Şimdi kayıtlarıma baktım.
    16 Temmuz da kargoya vermişim, 26 temmuz sabahı gelmiş.
    1 er gün kargo süresi zaten
    Bir de o zaman Haswell-R işlemciler yeni gelmişti.
    Başları çok yoğundu.
    Şimdi o kadar yoğunluk yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.