Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 i5-4670K - H81M S2V - Corsair 8GB UYGUN FİYATA 3'LÜ KOMBO Satın Al 5 Mart 2019 21:29 1 1 i5-4670K - H81M S2V - Corsair 8GB UYGUN FİYATA 3'LÜ KOMBO Öncelikle selamlar. 1 yıldır kullandığım ve işlemcisini ve ramlerini 2. el olarak aldığım APU sistemimi yükseltmek istediğim için satıyorum.Ramsiz satış fiyatım 900TL dir. İşlemci(i5-4670K): Ürünü geçen yıl DH üzerinden Nvidia Türkiye'de çalışan Burak Çatı tarafından aldım. Ürünü yaklaşık 5 ay boyunca hem işlemci hem grafik biriminden faydalanarak kullandım ve herhangi bir sorun çıkartmadı. Kutusu ve içeriği duruyor, garantisi yok ve yanında stok fanıda verilecek. İşlemci Soğutucusu(Snowman-m200): Ürünü 1-1.5 aydır kullanıyorum. İşlemciyi gayet serin tutuyor ve sessiz bir kullanım sunuyor. Kutusu ve içeriği duruyor, garantisi yok.Anakart(H81M S2V): Ürünü geçen yıl sinerji.gen üzerinden satın aldım ve herhangi sorunu yoktur. Kutusu ve içeriği duruyor, garantisi devam ediyor.Ram(Corsair 8GB RAM): Ürün Dh üzerinden ikisinde parça parça almış olup her ikiside Corsair Vengeance 2x4 1600Mhz modelidir. Çalışmasında herhangi bir sorun yoktur. Kutusu ve garantisi mevcut değil.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] iPhone 12 Pro 128GB YD [Alınık] Apple Magic Mouse || Mx Master 3S Performance PS5 Dijital - TR Fatura - +1 Yıl Garanti + CFI 1216B [FİYAT DÜŞÜRÜLDÜ] HAUWEI FREEBUDS 5 (Garanti + Kutu)