Şimdi Ara

i5 3570K - GTX 970 Full SSD Sstem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birlikte geçirdiğimiz vakitlerden büyük keyif almama rağmen oyun bilgisayarımı satmak zorundayım. Zamanında özenle kurduğum ve hala çok memnun olduğum sistemimi evlilik sebebiyle zaman ayıramadığım için satıyorum.

Oyun sever ve iyi bir sistem isteyen arkadaşlara bir nebze yardımımız olacağını düşündüğüm uygun bir fiyatla sistemimi satıyorum. Sistem detayları resimdedir.

Almak isteyen arkadaş dilerse İstanbul Bahçelievler deki evime gelip gözüyle görebilir.

FİYAT: 4000 TL

Şimdiden iyi oyunlar !!

i5 3570K - GTX 970 Full SSD Sstem

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 11 Ekim 2018; 11:56:5 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam sistem güncel değil, güncel fiyatları şöyle baz alabilirsiniz;

Gtx 970 artık satışta değil ve şuan güncel müadili Gtx 1050 Ti.

Sıfır fiyatı 1300 TL.

i5 3570K güncel müadili i3 8100,

Sıfırı 1.150 TL.

480 gb sandisk ssd 550 TL.

Bunlara göre fiyat belirlerseniz daha mantıklı bir ilan olmuş olur

• hocam 2. el fiyatlarını zaten piyasa rakamlarına göre belirledim. Komple sistem için mantıklı bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

Benim demek istediğim bu tür bir sistem şu an 10.000 TL üstü rakamlara toplanmakta. Oyun bilgisayarını artık 2. el almak çok daha mantıklı.

artık araba da bilgisayar da 0 alınmaz.:)

• Müdail sistem ve bir tık daha iyisini sıfır toplayınca 8.000-9.000 TL arası bir rakam çıkıyor 10.000 bile bulmuyor siz ilanınızda 15.000 gözden çıkarın yazmışsınız onu düzeltmeniz için yazmıştım.

Şuan sıfır sistem alınmaz tabi orası öyle.

Bir örnek daha vereyim mesela sizin kulaklığın bir üst modeli olan G933 şuan 1.300 TL. Siz G930'u 1650 lira olarak tabloda listelemişsiniz.

Yani tablo ve örnek verilen rakamlar yanlış, anlatabildim mi acaba?

Sisteminiz 4.800 etmez demiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnksy92 -- 2 Ekim 2018; 21:34:9 >
  • Ya çok merak ediyorum.

Evga 970 3800 kim vericek saçma sapan internet sitelerinden yüksek fiyatları almışsın stoğu olmayan sonra bunlarla sistem 15.000 diyorsun.

Kardeşim malınız bu kadar değerliyse satmayın şu yazdıkların bana kalırsa insan dolandırmaktan farkı yok değerinin çok üzerinde fiyatları yazıp 4500 tl satmaya çalışıyorsun.

Forumdaki satış ilanlarına bak senin ilanını katlayabilicek kasalar 4500-5000 eder seninki değil kardeş.

Bilmediğin gibi insanlarla inatlaşma bide.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir sen çakalsın şuraya bak 480 GB ssd ye gitmiş 1300 yazmış :)

Daha güncel serisi 550 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu benim 0 yazdığım fiyatlarda hatalar olabilir. Neyse. Nihayetinde ben değeri parçaların güncel 2. el ilanlarına göre belirledim. Hala gelmiş 0 ı o etmez demeyi bırakın. aç bak 2. el fiyatlarıyla kıyasla

niye 0 fiyatına çok takıldınız. Alıcı iseniz adam gibi teklif getirin konuşalım. Sana göre sıfır muadili 8000-9000 e alınacak sistem 4000 binlere satılıyor. Yarı yarıya. Ama bu bile sizin için yeterli değil. Klasik DH ölücülüğü yapıp fiyat öldürme işlerini bırakın.

Hızlı elden çıkarmak için fiyat revize olmuştur arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıığınız ürünlerin fiyatını revize etmenizde fayda var. Keyfi satmak istiyorsanız orası başka, fakat çok daha yeni jenerasyon cihazlar forumda daha uygun fiyata satılıyor. İsterseniz açıp sizde biraz göz atabilirsiniz.
    Forumda i5 4690k+1050ti+8gb ram+120gb ssd cihazlar(ürünlerin bazılarının hala garantisi devam etmekte) 2500TL civarında. Sizin cihaz en fazla ederi fazla 3000TL, oda kullanılmış SSD lerinize o farkı verecek arkadaş bulursanız.
    Bence vaktiniz varsa ürünleri tekar teker satın, 4000 etmez ama en azından yaklaşık bir değere satarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.