Şimdi Ara

i5 3570k Delid Sonrası Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç ay önce işlemcimi Delid ettim ama elimde çok iyi macun bulunmadığı için aldığım sonuç içler acısı oldu geçenlerde tekrardan bir thermaltake macunla değişim yaptım çekirdekler arası sıcaklık farklılıklarını da baya düşürmüştü 4.5ghz'de 1.3vcore ile 85dereceleri görüyordu ortalama (daha önceki macunla saniyeler içerisinde 105lere çıkıyordu) aradan geçen bir iki hafta içerisinde tekrardan gereksiz ısınmalar oluşmaya başladı BF4 veya Guild Wars 2 oynarken saniyelik 100-103dereceleri gören çekirdekler oluyor. Sensörlerle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum ( Her ne kadar AXTU sensörlerin sapıtmasına neden olsa da ) Soğutucu olarak h80 ve Akasa Venom Voodoo denedim aynı sıkıntı devam ediyor.

Bu akşam tekrar temizlik yapıp macunlayacağım. Buradan daha önce delid yapan arkadaşlar varsa anahtar noktaları paylaşmalarını rica ediyorum. Kullandıkları method, macun miktarı ve soğutma sistemleri gibi.

Board: Asrock z77 Xtreme6, Ramler Corsair Xms3 2x4gb

(O/C Ayarları +0.05vCore, +0.55vTurbo, LLC ayarlarını hatırlamıyorum ama Vcore'a mümkün olduğunca yakın olacak şekilde ayarlı eksik vs bilgi vermişsem akşam eklerim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkandrgn -- 6 Aralık 2013; 15:48:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 7 2700X sıcaklık sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.