Bildirim
i5 3470 e gtx 1050 ti olurmu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben aynı işlemciyi 1060 ile kullanıyorum, hiç sorun yok :) -
birde bişey siz memnunsunuz heralde oyunlarda falan nasıl benim csgo oyununda bile 60 70 derece -
İşlemci ekran kartını besler daha yukarısını bilemiyorum. O ısı değerleri ise yüksek termal macunu yenile. Düşük bir ihtimal ise CPU fanın ömrü dolmuş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normal değil, bence de termal macun yenile ve fanları temizle. -
Yeni konu açmak istemedim bende de aynı işlemci 3470 var 1060 6gb almayı düşünüyorum darboğaz yapar mı sizce?
yani şimdi ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ama sıkıntı işlemci fanımı değiştiriyim diyorusunuz ?_ -
çünkü sorunun düzelmesini istiyorum boş yere almış olmıyim
dediğiniz mantıklı işlemci çok uzun yıllardır değiştmiyo fanı ve macunu ama kesi o mudur sorun bide
işlemci fanı farkedermi model falan bakmam ı lazım yoksa herhangig biri olurmu ? -
60-70 derece işlemci sıcaklığı var dediniz ve bu yüksek. Ben değiştirmenizi düşünüyorum yada termal macunu yenileyip tekrar deneyin. Kule tipi soğutucu alırsanız oluşan ses de azalacaktır.
yok siz yanlış anlamışsınız gpu 60 70 derece ekran kartı msı afterburnerdan takip ediyorumda -
ama oda ses çıkarmıyor değil bazen çıkarıyor ekstra çalışıomuş gibi ama nadir -
quote:
Orijinalden alıntı: melog
ama oda ses çıkarmıyor değil bazen çıkarıyor ekstra çalışıomuş gibi ama nadir
Hava zaten 35 40 derece. Ekran kartlari sicak iklim hayvanlari bir de. Sorun olmaz iyinda 70 ise.. 65 ler civarinda geziyordur o.. 80 e kadar korkmayin.
Bir de kasanin genel hava akimini saglarsaniz rahatlar sicakliklar sa ama dedigim givi normal. Islemci de ekran karti ile iyi anlasir sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasa içerisindeki sıcak havayı iyi bir şekilde tahliye edecek kasa fanlarının eksikliği böyle yüksek derecelere sebep olabilir. Kasanızın iyi bir hava akışına sahip olduğuna emin olun. 75W'lık bir karttan bahsediyoruz, %100 fan devriyle çalışmaması lazım. Asıl soruna cevaben de; İşlemcin son derece yeterli. İşini görür. 1050Ti için de yeterlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 11 Ağustos 2017; 4:7:43 > -
bende ona takılıyorum küçük oyunlarda bile çıkıyor fanı aşırı yükseliyor ve dönüyor sıcaklığıda çok yüksek sorun hava akımımı sizce ? -
sizin gibi birçok gibi bunu söyledi ama ben kışın soğundada oynadım aynı dereceydi böyle bi karttan bukadar ses ve derece hiç normal gelmiyor.Kime sorduysam böyle bişey duymamış böyle bi sorunuda yok -
oyundan kontrol ettimde işlemcide 60 70 e çıkıyor -
Tamamdır. Sıkıntı yok o zaman. GPU için normal değerler. Ses için ise Asus strix soğutmalı kart alabilirsin.
peki 1050 ti iki fanlı 4gb gamin x alsam düzelirmi yine böyle ses çıkartırmı asus yerine? -
Ben 250watt güç kaynağı ile kullanıyorum gtx 1050ti'ı hiçbir sıkıntı yok. -
Sanırsam MSI'ın o modeli de strix soğutma gibi belli bir sıcaklığa gelmeden fanları çalıştırmıyor. Bütçen el veriyor ise alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- intel iris xe graphics
- palit ekran kartı alınır mı
- düşey senkronizasyon nedir
- g sync nasıl açılır
- intel hd graphics 5500
- ekran kartı güncelleme
- dikey senkronizasyon nedir
- 9080 xt
- nvidia 577.00
- ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X