Herkese merhaba, bu forumda yeni ekran kartı alacağımla ilgili bir paylaşım yapmıştım, RX570 önerileri geldi ve ben de bu kartı aldım. Intel Core i5- 3330 CPU @3.00 GHz 8 GB RAM ASUS RX570 4 GB 64 Bit sistem Güç kaynağı Corsair markalı, kasa da aynı. Total Power: 550W, +12V kanalından 504 W
Sistem böyle. Ama GTA V girip belli bir süre oynadıktan sonra bilgisayar bir anda kapanıp tekrar açıldı, bir nevi restart attı. Daha önce hiç olmamıştı, yeni ekran kartına geçince oldu. Driverları daha dün güncelledim DDU kullanarak. Restart attıktan sonra bi ekran geliyor ve aşağıda şu yazıyor: "Power supply surges detected during the previous power on. ASUS Anti-Surge was triggered to protect system from unstable power supply unit! Press F1 to Run SETUP" PSU değişmeli mi?
Bir voltaj problemi var. Normalde psu rx570 için fazlasıyla yeterli. Ne marka psu ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Kasada kısadevre yapacak bir temas olduysa o da bu duruma sebebiyet verebilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: mertcnoz
Bir voltaj problemi var. Normalde psu rx570 için fazlasıyla yeterli. Ne marka psu ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Kasada kısadevre yapacak bir temas olduysa o da bu duruma sebebiyet verebilir
6-7 yıldır kullanıyorum PSU'yu, diğer ürünler de aynı şekilde. Bi ekran kartı yeni.
quote:
Orijinalden alıntı: pootez
6-7 yıldır kullanıyorum PSU'yu, diğer ürünler de aynı şekilde. Bi ekran kartı yeni.
Alıntıları Göster
ekran kartını takarken bir yeri sarsmış yada kaydırmış olabilirsin.
Uzay kurulum yapmanı ve komponentleri teker teker takıp stres testi yapmanı rica ediyorum. Ramler slotlar ekran kartsız vs vs
Bu şekilde bir parça arızalı ise fark edersin. Eger fark etmezsen ve sorun çözülürse süper. eğer her şeyi teker teker denedikten sonra aynı sorunu alıyorsan ya psu yada anakartta bir problem olabilir.ç