Şimdi Ara

i5 2500K VE i5 2400 arasındaki fark.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaş cok bilmişlik taslıyor ve bunların arasındaki farkı sizlere belgeleri ile sunmanızı istiyorum lütfen neyse onu yazarmısınız.

simdiden teşekkürler

• burdan seçip karşılaştırabilirsin.
    http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-comparison/compare-intel-processors.html?select=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roses -- 23 Mayıs 2013; 12:04:20 >
  • i5 2500k çarpanı açık bir işlemci. Overclock ile 5ghz ve üzeri görülebilir. En kötü 4.8ghz kullanılabilir bir işlemci.

i5 2400'den 0.2ghz daha yüksek frekansa sahip turboyla 3.7ghz'e cıkabiliyor. i5 2500k'da IGP HD3000, i5 2400'de ise hd2000'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

i5 2500k çarpanı açık bir işlemci. Overclock ile 5ghz ve üzeri görülebilir. En kötü 4.8ghz kullanılabilir bir işlemci.

i5 2400'den 0.2ghz daha yüksek frekansa sahip turboyla 3.7ghz'e cıkabiliyor. i5 2500k'da IGP HD3000, i5 2400'de ise hd2000'dir.

eyvallah hocam aslında ben bütün bunları araştırıp yine bulurum ama forumdan bir arkadaş ısrarla i5 2400 ünü övünce dayanamadım.

konu şu bende i3 2120 var ve i5 2400 ile takas yapmak istiyorum arkadaş pm attı ve üzerine 180 tl istedi bende dedimki zaten 300 - 350 tl arası i5 2500k var benim işlemci 160 - 180 arası gidiyor üzerine 180 tl verecek olsam satarım i5 2500k alırım hala arkadaş iddia ediyor :) dayanamadım artık bu konuyu açtım. Siz sayın müdavimler konuya el atsınki arkadaş bilgilensin istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dieofsatan

Bir arkadaş cok bilmişlik taslıyor ve bunların arasındaki farkı sizlere belgeleri ile sunmanızı istiyorum lütfen neyse onu yazarmısınız.

simdiden teşekkürler

overclock imkanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Bir arkadaş cok bilmişlik taslıyor ve bunların arasındaki farkı sizlere belgeleri ile sunmanızı istiyorum lütfen neyse onu yazarmısınız.

simdiden teşekkürler

overclock imkanı

tşkler daha çok bilgi lazım üstadlar. birde 2. el fiyatlarını yazarsanız sizin ağzınızdan duyulsun istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

simdiden teşekkürler

overclock imkanı

tşkler daha çok bilgi lazım üstadlar. birde 2. el fiyatlarını yazarsanız sizin ağzınızdan duyulsun istiyorum.

2. elf iyatı değişir. bi kullanıcı vardı 100 tl veirim diyo neredeyse borçlı çıakracak satan kişiyi. 300 tl dolayları diyleim.

farklar burda

http://ark.intel.com/tr/compare/52207,52210

ocsiz kendi turbosu ile 2500 daha hızlı,onboard ekran akrtı üst model ancak Intel® vPro™ Teknolojisi,Intel® Yönlendirilen G/Ç İçin Sanallaştırma Teknolojisi (VT-d),Intel® Trusted Execution Teknolojisi teknolojileri 2400 de var 2500k da yok.fark bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.