Şimdi Ara

İ5 2500K (OVERCLOK YAPILMADI 3.3 gHz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: Intel Core i5 2500K 3.3Ghz Soğutucu:COOLER MASTER HYPER 212 EVO Fiyatı 420 TL Ciddi alıcılara ss çekerim pmden gösteririm.

İsteyene Anakart: ASUS P8H77-M LE INTEL H77 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) dah birlikte satlır (+150 TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman12

İşlemci: Intel Core i5 2500K 3.3Ghz Soğutucu:COOLER MASTER HYPER 212 EVO Fiyatı 420 TL Ciddi alıcılara ss çekerim pmden gösteririm.

İsteyene Anakart: ASUS P8H77-M LE INTEL H77 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) dah birlikte satlır (+150 TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Merhaba,

Sattığınız ürünlerin fatura durumu nedir, garanti durumları nedir, nereden alınma ve resim eklerseniz satışa kolaylık olacağı kanısındayım. İlanınız çok açıklayıcı olmamış. .

Ayrıca işlemci için tek fiyat alabilirmiyim.

Hayırlı satışlar...
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi bilmiyorum tek satmayı düşünmüyorum gibi.
    Bir ara ****'di galiba hatırlamıyorum siparişleri çok geç gönderdiği için dava edilmişti sanırım kapandı sonra ordan aldım. (Bende 1.5 ay bekledim :D)
    Garantisi, aslında tüm bilgisayar parçalarımın 2 sene garantisi var ben bilgisayarı 9-10 ay önce 0 şekilde topladım hiç bir eşyası 2. el değil ama bazı garanti belgeleri kayıp gerçi şu an bir tek işlemcinin garantisi kaldı. Bulursam bilgilendiririm. Resim eklicem ama üstünde kocaman bir soğutucu var anlamı yok ama yarın ekleyeceğim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.