Bildirim
i5 2500k overclock yapmak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: The Storm Man
Biosa gir oc bölümüne gel ordan işlemci çarpanını 40 yap cpu core voltajını 1.230 yap kaydet çık.
Sistem açılmazsa voltajı yavas yavas yükselt birde vdroop ayarını high yada %100 yap ben 4.2 ghz %100 vdroop 1.250 volt ile kullanıyorum anakartım MSI P67A GD65.
Birde biosunuz eskiyse son versiyon ile güncelleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquana -- 18 Eylül 2012; 21:08:12 >_____________________________ I7 6700K - CM HYPER 212 EVO - Gigabyte Z170 HD3 - Kingston 8GB Hyperx Fury 2133Mhz - Samsung 850 Evo 240GB - Western Digital 1TB Sata2 64Mb -Asus GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C 2 GB - Corsair HX850 - AeroCool Xpredator -
Öncelikle BIOS güncelleyin. Daha sonra sadece çarpanı 40 yapın. Sizin için yeterliyse bırakın böyle kalsın. Yetmez diyorsanız devamında da yardımcı olmaya çalışırız.. _____________________________ -
4ghz ye cikarmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Overclock ile ilgili hiç bir bilginiz yok sanırım? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Overclock ile ilgili hiç bir bilginiz yok sanırım?
Dogrudur pek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler