Şimdi Ara

i5 2500k çatlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım kafasına göre nadir de olsa şu konudaki mavi ekranı verip kapanıyordu
     i5 2500k çatlak

http://forum.donanimhaber.com/m_86889397/f_//tm.htm#86889397

ben de ramlerin yerlerini değiştirdim ve çok sıktığımı düşündüğüm için işlemci fanını gevşettim ama gevşetirken bir de bakayım dedim ve 2 pinin üzerindeki ince dokunun kabarmış yada hafif çatlamış gibi olduğunu gördüm. fotoğrafını çekmeye çalıştım ancak fazla parladı umarım yine de bir fikir verebilir. Böyle bir sorun bu mavi ekran hatasına sebep olabilir mi? sistem mavi ekran hariç sorunsuz çalışıyor ve mavi ekranı 3.3 - 3.7 - 4.8 - 5.1 ghz hızlarında aldım
     i5 2500k çatlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 23 Ocak 2014; 5:55:47 >

• Ben de aynı şekilde i5 750 işlemcimi yamultmuştum.Anakartımın da pinleri eğilmişti.Eğer böyle bir durum varsa garantisi bitse bile gigabyte anakartı ücretsiz onarıyor.
  • hocam garanti durumu nedir? intel'e rma açabilirseniz açın derim. garanti kapsamında sıkıntısız değiştiriyorlar.. Ellerinde yoksa bile onun bir üstünü yolluyorlar
  • Guest-EA6F8F78B G kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:29:48 >
  • Geçmiş olsun kötü bir durum. En iyi yapılacak olan arkadaşlarında dediği gibi garanti durumu varsa gönder mek. Umarım çözüme ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  i5 2500k çatlak
  • Flyingpig kullanıcısına yanıt
    Sisteminde driver çakışma veya uyumsuzluk sorunu olan programlar olabilir. Format atmayı denedin mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • format atmaya denemedim ama işlemcime yeni macun sürdükten sonra başladı mavi ekran hataları
  • çatlakdan dolayı olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    catlaktan oldugunu sanmiyorum yazilimsal sorun olabilir.bu arada o.c abarttmissiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

catlaktan oldugunu sanmiyorum yazilimsal sorun olabilir.bu arada o.c abarttmissiniz.

standart hızlarda da aynı mavi ekran hatasını aldım
    Garantisi varsa yolla uğraşma rahatla
    ben o.c kaynakli demedim yazilimsal sorun dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.