Şimdi Ara

İ5 2500 Xp 32 bit pro uyuşmazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Pc ağır gelmeye başladığı için sistemi güncelledik aldığımız donanımları kısaca söylersem i5 2500, z68m-d2h anakart ve Gskil 4 GB ram, işletim sistemimiz Xp 32 Bit Pro. pc yi ilk kurduğumda çok hantaldı services pack3 ve diğer güncellemeleri kurdukdan sonra bilgisayar hızlanma fark ediliyor. ama bence yinede yetersiz. arada takılmalar yaşıyoruz. işlemci ve işletim sistemi uyumsuz geliyor bence bu uyumsuzluğu giderecek 3, part programlar vb. varsa bilgilendirmenizi rica edeceğim.

    Not: Lütfen 64 bit win7 kur demeyin. yada başka birşey kur demeyin, çünkü işletim sistemi ve diğer prgramlarımız lisanslıdır.(BSA sorun çıkarıyor...)



  • Sorunun İşletim sistemiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum, bence aldığınız parçaların birbiri ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sıstemden yuzde yuz performans ıcın wın7 sart ..ozellıkle 64 bıt ..ama madem yukleyemıyorusunuz o zaman yapabılecegınızın en ıyısı temız bır ısletım sıstmeı guncel drıver advanced sıstm care tarzı optımasyon programlarını denemek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alia09

    Sorunun İşletim sistemiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum, bence aldığınız parçaların birbiri ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin..

    Zannetmiyorum. alırken Z68 Chip setli olsun daha güncel olsun, az paraya en iyisi olsun diye elimden geleni yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nıggaa

    o sıstemden yuzde yuz performans ıcın wın7 sart ..ozellıkle 64 bıt ..ama madem yukleyemıyorusunuz o zaman yapabılecegınızın en ıyısı temız bır ısletım sıstmeı guncel drıver advanced sıstm care tarzı optımasyon programlarını denemek

    bende bu tarz birşey arıyorum fakat "Ben kullandım xp de güncel işlemcilerde bu program işe yarıyor" diyen birini bulmak istiyorum :)
    bende 64 bit kullanmak isterim ama çok pahalı alsam dert almasam dert.
  • haklsın pahalı ... bu arada ıse yarıyor mu sorusu ?

    .. bu yazılımlar bahsettıgım optımasyon sorunları ıcın ..ama onlarda lısanslı olmadan hatta gercekden ınce ayarlarıyla kullanmadan ıse yaramıyor .. ben hıc kullanmadım mesela ..sıstemı formatlar manuel guncellerım.. yınede o programları pcye yuklemem .. copluk gıbı gelıyor bana

    .. neyse once programı onerdım sonra kotuledım .dedıgım gıbı teorık olarak ıse yarıyor ..ama uygulamada oyle olmuyor ..
  • açıkcası bende hiç yüklemedim o tür prog. norton 360 kullnıyorum 4 yıldır o kendi kendine temp vs. siliyor. clened filanda hiç yüklemedim.

    bir update varmış onu yükledikten sonra rgisterden 1 2 ayar yapıyormuşuz ondan sonra daha stabil çalışıyormuş yarın deneyeceiğim. düzgün çalışırsa buraya yazarım yada birinin işe yarar bir şey paylamasını bekliyeceğim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.