İşlemci ve soğutucu bu arkadaşlar kasada cm mb511 argb işlemci sıcaklığı fıfa22 de 70 dereceyi buluyor normal mi bu soğutucu ile yoksa montajı yapanlar eksik birşey mi yaptılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İ5 11600kf ve cm hyper 212 spectrum

-
-
montajda problem var o soğutucu ve kasa ile fifa gibi bir oyunda o değerleri kesinlikle görmemesi lazım. ya macun tam sürülmedi ya soğutucu blok işlemciye tam temas etmiyor.
-
Teşekkürler yedek t.macun temin edince söküp kontrol edeceğim bu arada bu soğutucu bu işlemciye uyar dimi kutu üzerinde yanlış hatırlamıyorsam 1200 yazmıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Macunu çok sürmeyin,montajda tam oturmammışda olabilir. Fazla macun kulanımı ble çok aman man farklar yartmaz. Boca etmeyin macunu işlemci ortasına nohut yarısı belki daha z 4 köşeden merkez doğru içeri doğru orta noktanın yarısında ddışa dah yakın mercimek tanleri kadar bırakırsanızbasınca her boşluk dolar. amaç iki metal arasındaki boşlukların dolması komple yüzeyin kaplnması değil.
-
Macun sürmede sıkıntı yok inş kontrol ettikten sonra dereceler oyun sırasında 50 55 geçmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O soğutucu ile 11600KF in sıcaklığı daha fazla bile olabilirdi. O soğutucunun düz modelini zamanında kullandım ve aldığım gibi de sattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 31 Ocak 2022; 17:1:7 > -
O soğutucu çok iyi bir soğutucu değil diye biliyorum ama montaj kontrolünu yapin tapi..
www.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM 1x120MM Rainbow Led Fanlı İşlemci Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-212-spectrum-1x120mm-rainbow-led-fanli-islemci-sogutucu.html
Bu ise.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet bu termal macun alamadım henüz alınca kontrol edeceğim pek test videosuda yok bu işlemci soğutucu beraber olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X