Şimdi Ara

i3 dahili GPU su ne şekilde çalışır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ3 lerin dahili gpu ları, anakart üzerindeki onboard ile mi, harici kart ile mi beraber çalışıyor?

• Kimseyle beraber çalışmaz , tek başına çalışır
  • Ekran bağlantısını harici den yaptığımda, harici devre dışı mı kalıyor? (Diyelim ki onboard yok). Harici ile beraber çalıştığını okudum biyerlerde emin olamadım!
  • Dahili ile çalışır
  • İntel in sayfasında uyumlu anakart modellerinin bazılarında "grafik kart gerekli" nin anlamı nedir peki?
  • yardımcı olabilecek kimse yokmu? intelciler nerdesiniz?
  • işlemci içerisindeki dahili gpu'yu kullanabilmeniz için h61 h67 h77 z77 çipset anakarta sahip olmanız gerekir, herhangi bir harici ekran kartı gerektirmez anakart arkasındaki çıkışa vga/dvi/hmdi artık neyse oraya monitörü bağlayıp kullanabilirsiniz onun dışında z68 ve 77 çipset anakartlardaki lucid virtu özelliği sayesinde gpu boştayken enerji tasarrufu yapması için onboard ile harici gpu arasında seçim yapabilen bir teknolojide hali hazırda mevcut

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 8 Kasım 2012; 17:22:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer harici gpu ya sahipsem işlemcinin gpu su görevdışı kalıyor. (z68 ve 77 çipset haricinde). ben "hybrid crossfire" gibi, işlemci gpu sunun harici gpu ile beraber'de çalışabileceğini düşünmüştüm yada intel olsam öyle yapardım. en azından daha hızlı harici gpu lar için!
    bu arada, çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.