Şimdi Ara

i3 540 vs i7 870 Sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanki işlemcim i3 540 kullandığım psu vs 450 ekran kartı hd 7770 ghz edition 4gb ram 1tb hdd 1 dvd anakart p7h55mlx
    i7 870 almak istiyorum. 2. el fiyatları nedir? i3 540 dan geçince performans artışını hissedermiyim? Sadece oyun oynamak için alınacaktır.

• fark görürsün ama ikinci el bile olsa pek satılan bir model değil ve baya pahalı.

http://forum.donanimhaber.com/m_58024352/tm.htm
  • O ilan 2 senelik ama şimdiki fiyatı 150 lira falan olması gerek
  • i7 870'in oyun anlaminda i5 760'a bir ustunlugu yok. Elinizdeki i3den i5 760'a gecerseniz performans en az iki kati artar. Olay sadece oyunsa soyle yapmanizi tavsiye ederim;

Guc kaynagini 550w yapin. 80+olsun mumkunse.

İslemci: i5 760 (200 civarina bulunur)
    Ram: 8 gb olsun
    Ekran karti: gtx 760 marka olarak tercih sizin ben asus o.c versiyon kullaniyorum memnunum.

Simdi, aldiginiz i5'i 3.6/3.8 ghz civarina o.c ederseniz performans cok artar ve ikinci nesil i5 duzeylerine yaklasir. Bu da oyunlar icin an itibariyle fazlasiyla yeterlidir. Bunu yapmak icin orta yollu bir sogutucuya ihtiyaciniz olacak.

Not: o.c isine girmem derseniz psu 450 watt ise elinizdeki kullanabilirsiniz. Bu durumda psu isini garantiye almak icin gtx 660 oneririm. Performans yine de eskiye gore cok artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 7 Haziran 2014; 19:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

O ilan 2 senelik ama şimdiki fiyatı 150 lira falan olması gerek

kimsede olmayan ikinci ele düşmeyen bir işlemciyi 150 liraya kimsenin vereceğini sanmıyorum.i5 760 demiş arkadaş o bile daha bulunabilir bir işlemci ona bile 200 lira demiş.150 liraya alayım gibi bir düşünceniz varsa siz bu işten vazgeçin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

O ilan 2 senelik ama şimdiki fiyatı 150 lira falan olması gerek

kimsede olmayan ikinci ele düşmeyen bir işlemciyi 150 liraya kimsenin vereceğini sanmıyorum.i5 760 demiş arkadaş o bile daha bulunabilir bir işlemci ona bile 200 lira demiş.150 liraya alayım gibi bir düşünceniz varsa siz bu işten vazgeçin bence.

2011 son çeyreğinde 370 liraydı bu işlemci ikinci eline 200 çekilmesi mantıksız

• dodoruh kullanıcısına yanıt
    Bence önce anakartın desteklediği i5 ya da i7 bir islemci bulun ondan sonra plan yapın derim. Neleri ne fiyata satıyor millet...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

Bence önce anakartın desteklediği i5 ya da i7 bir islemci bulun ondan sonra plan yapın derim. Neleri ne fiyata satıyor millet...

Doğru haklısınız 2009 da 34 bin tl ye alınan araca 35 bin tl fiyat biçilen ülkede yaşıyoruz.

• dodoruh kullanıcısına yanıt
    Canım ülkem ya diyesi geliyor insanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.